Silk'n glide 300.000 atışlı cihaz

Pa-NickYok

☆Respect yavrum Respect☆
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.490
Puanlar
138
Merhabalar herkese,

Daha önce hiç epilasyona gitmedim genelde bütün vücuduma sir ağda uygularım bu konuda oldukça iyiyimdir ve yıllardır alışık olduğum içinde lazer'i hiç tercih etmedim.

Geçenlerde bi alışveriş sitesinde gezinirken çok ucuzladığını farkedip silk'n glide 300.000 atışlıyı sipariş ettim.

Ben gayet beyaz tenliyim ve tüğlerimde buyüzden belirgin tonda çıkıyor,neyse iş jilet vurmaya gelince baya tedirgin oldum güzelim tenimi ormana çevireceğim diye
Nitekimde öyle oldu..
Ikinci seansımı yaptım ama içeriğinde jiletle traş ettikten 3 gün sonra uygulayın yazıyor.
E 3 gün sonraya zaten tüyler çıkmış oluyor ve uyguladıktan sonra işe yarayıp yaramadığı hemen anlaşılmıyor.
Ilk gün veya ertesi gün uygulasak olmazmi?

Ayrıca ben hala bi fark göremedim,acaba kullananlar varmı aranızda? Ki bu cihazla defalarca kere konu açılmış bu sitede ama yakın zamanda kullananlar varsa ve işe yaradığını farkedenler varsa lütfen cvp yazsın.
Tşkler..

Bende geçen gün silk n ve philips lumea arasnda kalmıştım lumea yı sipariş verdım henuz kullanmadım.Öncelikle hiç lazere gitmediğin için şunu söyliyim jilet her seans başında uygulanıyor lazer le dokuluyor tam ince cıktı derken sonrasında noluyor yeniden jilet incelen kıllarda sertleşiyor kısır döngü gibi.. bu kullancagın cihazı tüylerim biticek seklınde degılde temızlık ve rahatlık için kullanmayı dusun cunkı tamamıyla bitirmiyor azaltıp incelttiği dogrudur kullandıgın sure içinde oda.. Ben 6 7 seans lazer e gittim azalma oldu fakat tamamıyla bitmedi bende neden kendım yapmıyorum dedım artk bitmesi için değil rahat kullanım için bence mantıklı ama tüyler incelip zayıflıyor kı kullanımın 15 gunde bır yaparsan azaldıgını görceksın 2 ay yapmasan yenıden eskisi gibi cıkmaya başlar ben 2 aydır lazere gitmıyorum suan kı durum bu... şimdi deneyecegim makıneyi sıfırdan baslamıs gibi düşünerek jılet yapmama taraftaryım ki sende alıskın degılsen agdanı yap 1 hafta sonra atıslara basla 15 günde bir atıs yaparsan kıllarn temızlenmesi kolay olur ugtastrmaz daha sorakı seanslan uzayıp cogalmadan atıs yapmanı onerrim az kıl cıkıp uzunsa ınce makasla kısaşt atısını yap bıraz uzun anlattm ama cok ayrıntı var jılet bence işi berbat eden tek şey:stop:

Son düzenleme:
Anladım canım bencede bidaha jilet vurmayım yani çok gereksiz.
Buarada lumea yı cok duydum silk'n glide dan daha etkili olduğunu söylüyorlar ama lumea ipl silk'n ise hpl imiş. Yani aradaki fark ipl daha etkili ama daha zararliymiş güya yaptığın atış kemiklere kadar işliyormuş.
Hpl ise son teknoloji daha uzun surede etki ediyor ama daha az zararlıymış.
Zaten dedigim gibi aklımda hiç yokken sitedeki kuponlarım boşa gitmesin diye almış bulundum.
Jilet uygulama konusunda da eşim içime kuşku düşürdü,hiç kullanmadığın şeyi kullanıp tenini mahvetme ormana dönersin filan diye:110:
Bakalım inşallah onun dediği gibi olmaz..

Evet ıkı cıhazda aynı sayılır aslında bırı kısa surede bırı uzun surede etkılı sanırım hpl daha saglıklı ışın teknolojısı kullanıyor.jılet konusuna gelınce bıdaha yapma tavsıye etmem jılet sadece bırseylere mecbur Bırakmak için buldukları yontem her zamanda agda yapma tabı bıraz bekle bı sonrakınde yap dıger atısları uzadıkca kes 15 gunde yap sonrakı seanslar gec cıkar azaldıkca gec cıkıyor ya 1 ayı buluyor sonrakı atıslar

Evet ıkı cıhazda aynı sayılır aslında bırı kısa surede bırı uzun surede etkılı sanırım hpl daha saglıklı ışın teknolojısı kullanıyor.jılet konusuna gelınce bıdaha yapma tavsıye etmem jılet sadece bırseylere mecbur Bırakmak için buldukları yontem her zamanda agda yapma tabı bıraz bekle bı sonrakınde yap dıger atısları uzadıkca kes 15 gunde yap sonrakı seanslar gec cıkar azaldıkca gec cıkıyor ya 1 ayı buluyor sonrakı atıslar
Zaman ayırıp cevapladığın için tşk ederim.
Tavsiyelerini dikkate alcam:KK25:

Rıca ederım yorumlarını beklıyorum zamanla memnun kalırsın inşallah :KK66:

Back