Merhaba.Benimkide 150 bin atımlık olan modeli.Kullanım klavuzunda yazdığı gibi uygulama planı yapıyorum ben.İlk 4 seans 2 hafta aralıklarla 5-6-7 ve 8. seansta 4 hafta arayla olacak şekilde yapıyorum.Ten rengim buğday rengi ama açık böyle yer yer beyazda diyebiliriz ve tüylerim siyah.Şuan için 2 seans yaptım.Birkaç gün sonra da 3.seansımı yapacağım.İlk seansta öyle çok bir fark göremedim tüylerde.Tek gördüğüm fark jiletle alınan tüyler normalde en geç iki gün sonra diken diken çıkar ve hızla uzar.Ama ilk seansı yaptıktan sonra bacaklarımda fark ettim ki iki günde kendini belli eden ve uzayan tüyler 5 gün sonra kendini belli etti ve 7.günden sonra tüyler yavaş yavaş uzamaya başladı.Yani ilk seansta tüylerin uzamasını geciktirdiğini gördüm.2.seanstan sonra tüyler gene uzadı sonuçta iki haftada gibi bir süre de illa ki uzayacaklar ama ilk seansta olduğu gibi uzamaları gecikerek uzadı.Ve fark ettim ki özellikle bacağımda bazı yerler kel kel kalmaya başlamış etrafında tüy çıksa bile o kel olan yerlerde cidden tüy bile yok.Çok çok az bile denecek kadar neredeyse ve sadece kökleri görünüyor belli belirsiz.Bu da bana cihazın işe yarayacağını gösterdi.Tek yapmamız gereken gerçekten sabırlı olmak.Hemen etki beklemek hayal kırıklığı olur.Diğer IPL cihazları gibi hızla etki etmiyor.Onlar üç seantan sonra en az %80’lik azalma vaad ediyor ama cihazı bıraktığınız an uzamaları geri dönüyor.Ama Silk’n Glide gerçekten uzun vaade de etki edecek bir cihaz.Kullanım klavuzunda da klasik tüy döngünün 18-24 ay olacağını zaten belirtmiş adamlar.En az 1.5 sene kullanmanız gerekli tam etkisi için.Ve cihaz öyle korktuğunuz gibi kesinlikle acıtmıyor.Epilatör veya ağda kullanların bu cihazı kullandıkları an anlayabileceği bir fark bu.Kesinlikle acı yok ve sadece ufak bir karıncalanma ve biraz sıcaklık bu kadar.Canı aşırı tatlı olan biri olarak söylüyorum ki acı hissetmedim.Ama sizee nasıl etki edebilir orasını bilmiyorum.