• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silk'n Glide 150.000 atım kullanım klavuzunda yazanlar??

Aorella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
346
169
33
Arkadaslar merhaba
Yeni bir baslik actim zira bu konuda herkesin bilgilenmesini istiyorum. Uzerinde 150.000 atim yazmasina ragmen, kullanim klavuzunda kullanim sekline bagli olarak 30.000 40.000 atim saglar yaziyor..
Kendi sitelerinden iletisim sagladim ve gelen cevap:

Merhaba,

Öncelikle Silk’n’e göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz.

Belirttiğiniz ibare yanlış basımdan kaynaklıdır.

1.enerji sevıyesinde 1 atım
2.enerji seviyesinde 2 atım
3.enerji seviyesinde 3 atım
4.enerji seviyesinde 4 atım
5.enerji seviyesinde 5 atım olmaktadır.

Saygılarımızla

Bu durumda 5. Seviyede kullandigimda benim urunumun omru aslinda 30.000 atim. Urunun sagladigi faydalar bir yana once bunu goz onunde bulundurmanizi istedim. Sevgiler..

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba
Yeni bir baslik actim zira bu konuda herkesin bilgilenmesini istiyorum. Uzerinde 150.000 atim yazmasina ragmen, kullanim klavuzunda kullanim sekline bagli olarak 30.000 40.000 atim saglar yaziyor..
Kendi sitelerinden iletisim sagladim ve gelen cevap:

Merhaba,

Öncelikle Silk’n’e göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz.

Belirttiğiniz ibare yanlış basımdan kaynaklıdır.

1.enerji sevıyesinde 1 atım
2.enerji seviyesinde 2 atım
3.enerji seviyesinde 3 atım
4.enerji seviyesinde 4 atım
5.enerji seviyesinde 5 atım olmaktadır.

Saygılarımızla

Bu durumda 5. Seviyede kullandigimda benim urunumun omru aslinda 30.000 atim. Urunun sagladigi faydalar bir yana once bunu goz onunde bulundurmanizi istedim. Sevgiler..
Yalnız her seans öncesi jiletle almak gerekiyomu uzuyolar cnku

Gerektigi soyleniyor. Jilet kullanamadigin yerleri epilasyon aleti agda vb bi sekilde aldiktan 3 4 gun sonra uygulayabilirsin
Çok tesekkur ederim perşembe günü ikinci seansı uygulycam cnku tereddüt ettim tekrar jilet sürdükçe azalmaz diye

Kullanmaya devam ediyor musunuz,faydasını gordunuz mu? Bende bu ürünü almayı dusunuyoruum yorumlarınızı bekliyorum

Kullanmaya devam ediyor musunuz,faydasını gordunuz mu? Bende bu ürünü almayı dusunuyoruum yorumlarınızı bekliyorum
Urunu kullaniyorum fakat yazin 2 ay gibi bir ara verdim cunku asiri guneslenmistim zarar verebilecegini dusundum. ust bacagimda oldukca etkili sonuc verdi alt bacakta yer yer azalmalar var. koltuk altim zaten cok azdi simdi bir kac tel cikiyor. biyik bolgesinde hic kalmadi diyebilirim boyunda ve cenede baya azalma var. gobegimin sadece delik cevresinde kaldi. baska sorulariniz varsa cevaplayabilirim

Urunu kullaniyorum fakat yazin 2 ay gibi bir ara verdim cunku asiri guneslenmistim zarar verebilecegini dusundum. ust bacagimda oldukca etkili sonuc verdi alt bacakta yer yer azalmalar var. koltuk altim zaten cok azdi simdi bir kac tel cikiyor. biyik bolgesinde hic kalmadi diyebilirim boyunda ve cenede baya azalma var. gobegimin sadece delik cevresinde kaldi. baska sorulariniz varsa cevaplayabilirim
Canim tuyun olayim yak beni :D

Back