Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanın aklına başka bir şey gelmiyor
İnsanın aklına başka bir şey gelmiyor
Sevgiliyken beraber yaşadığımız dönem Silivri Kiptaşlarda kalmıştık. Bence Kiptaş evlerine bir bakın.Ev alma düşüncemiz var nereleri önerirsiniz peki
Yazlık için kafa dinlemek için güzel yerler de normalde yaşamak jcin birşey diyemiyorumMerhabalar arkadaşlar silivri hakkında bilgi almak istiyorum nerelerde oturulur yaşan nasıl şimdiden teşekkür ederim
Kiptaş sanırım merkez biz müstakil veya dubleks düşünüyoruz kiptaş da varmıdır bu şekildeSevgiliyken beraber yaşadığımız dönem Silivri Kiptaşlarda kalmıştık. Bence Kiptaş evlerine bir bakın.
Tayinden dolayı mecbur yaşayacağız istanbul merkezden iyi olduğunu düşünüyorum kafa dinlemel içinYazlık için kafa dinlemek için güzel yerler de normalde yaşamak jcin birşey diyemiyorum
Şile mi silivri mi peki 2 yer arasında kaldık bizÇünkü Tekirdağda yazlığımız var güzel yerler sessiz sakin
Çok teşekkürler peki ev olarak hangi mah önerirsinizHayat şartları çok pahalı ama Silivri şileye göre uygundur diye düşünüyorum kendimce