Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüyor hayırlı olsun
Adetlerim düzensiz pcos hastasıyım ama geçen ay ilaçla 15 martta olmuştumTest markası önemli ve regl gününüze kaç gün var benn3 gün kala öğrendim böyle silikti
Yarın tekrar yapın benceen son böyle oldu
Adetlerim düzensiz pcos hastasıyım ama geçen ay ilaçla 15 martta olmuştum
Test markası önemli ve regl gününüze kaç gün var benn3 gün kala öğrendim böyle silikti
Gördüm bende çok yeni galiba hayırlı olsun![]()
Ama ben pcos hastasıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorumBen kullandım bu testten. Ve adetime 3 gün kala bu şekildeydi başka markalardada silikti ama kimyasal oldu adet öncesi benim gibi sakin kana gitme geciksin takiple testlerle![]()
Tahminen az çok ne kadar sürede olduğunu biliyorsundur. Bir kaç gün daha bekle koyulaşma olursa testte. Demekki betan artıyor kana gidersinAma ben pcos hastasıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Geçen ay 15 inde oldum 20 sine kadar bekliyeyimTahminen az çok ne kadar sürede olduğunu biliyorsundur. Bir kaç gün daha bekle koyulaşma olursa testte. Demekki betan artıyor kana gidersin
Eğer öyleyse ve bekleyebilirsen öyle yap o vakte kadar da gebe gibi düşün ve ağır kaldırma hareketlerine falan dikkat et bence umarım vardır ve sağlıklı şekilde ilerlerGeçen ay 15 inde oldum 20 sine kadar bekliyeyim
Bencede pozitif gibiEki Görüntüle 3574611
En son ki hali bu
3 yıldır çabalıyorum inşallah vardırEğer öyleyse ve bekleyebilirsen öyle yap o vakte kadar da gebe gibi düşün ve ağır kaldırma hareketlerine falan dikkat et bence umarım vardır ve sağlıklı şekilde ilerler![]()
İnşallah Allah'ım hepimize yaşatsın evlat duygusunu3 yıldır çabalıyorum inşallah vardır
İnşallah öyleyimdirhamilesin canım![]()