Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar ikinci bir bebişim olacak Allah nasip ederse. iki çocukla zor olacağı malum bunun için slingmi önerirsiniz yoksa kangurumu ve önerdiğiniz memnun kaldığınız markaları bana söyler misiniz şimdiden teşekkürler
merhaba hanımlar ikinci bir bebişim olacak Allah nasip ederse. iki çocukla zor olacağı malum bunun için slingmi önerirsiniz yoksa kangurumu ve önerdiğiniz memnun kaldığınız markaları bana söyler misiniz şimdiden teşekkürler
İlk 4 ay esnek sling sonrasında kanguru derim ben. Çünkü o ilk aylardaki minicik halı en çok esnek slinge yakışıyor. Daha temaslı, sarıp sarmalıyor. Ama ayrı ayrı alamam derseniz. Yenidoğan uyumlu, muhakkak ergonomik bir kanguru. Ergonomik yazmasına dikkat edin. Bacaklar m şeklinde olacak kanguruda.
Bence ikisi de lazım ben ikisini de alıcam. Sling zaten uygun fiyatlı küçükken sling kullanmak daha kolay ama büyüdüğünde ona sıgmaz diye düşünüyorum biraz büyüyünce kanguru kullanırım
Ben Solomon baby 360 kanguru aldım. Ama sorun bakalım kaç kere kullandım açıkçası ben verdiğim paraya üzüldüm. Oğlum içinde hiç durmadı ve biraz tosbik olduğu için de belki aşırı bel ağrım olduğu için kullanmadım.
Ben Solomon baby 360 kanguru aldım. Ama sorun bakalım kaç kere kullandım açıkçası ben verdiğim paraya üzüldüm. Oğlum içinde hiç durmadı ve biraz tosbik olduğu için de belki aşırı bel ağrım olduğu için kullanmadım.