• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silinen Verilerinizi Kurtarın geri getirin

angelblack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
51
0
86
Adana
LİNK YENİLENMİSTİR PROGRAM FULDUR
33jpk6e.jpg
veri kurtarma yazılımıdır.Çok önemli bir bilgileriniz vardı ve silindi mi? O zaman bu program sizin için biçilmiş kaftan.Program ntfs ve fat32 formatlarını desteklemektedir.Ayrıca sadece harddisk'den değil fotoğraf makinası,disket,usb bellekden ve multimedia kartları gibi bir çok formatı destekler ve böylece kurtarma işlemini kolayca yapabilirsiniz . http://rapidshare.com/files/154184097/Smart_Data_Recovery_4.1.rar

Son düzenleme:
peki sen bunu indirip denedinmi ben resim klasörümü sildim onu bulmam lazım recover my files kurdum lisans no istedi bu istiyomu bide virüs yoktur dimi

virüs olayı yok direk kendi orjinal sitesinden indiriyosun ücretsiz sürüm,,formattan sonrasını blmyrm ama denemeye deger program evet ben kullandım canım

ben bi arkadaşla konuşmuştum bir kaç ay once. format atmıs yanlıslıkla arşivini silmiş.ailevi resimleri vssvvsvs.. netten bir program buluo geri aldım dedi. bu programmı bilmiyorum ama format sonrası geri alabildi yani yerimseniben

ben bi arkadaşla konuşmuştum bir kaç ay once. format atmıs yanlıslıkla arşivini silmiş.ailevi resimleri vssvvsvs.. netten bir program buluo geri aldım dedi. bu programmı bilmiyorum ama format sonrası geri alabildi yani yerimseniben

canım arkadaşına sorar mısın, benim temmuz 2007de formatla giden önemli dosyalarım var. o kadar gerisini geri alabilirmiyim acaba. bi sorup bana yazarsan çok sevinirim hangi programmış kullandığı.

angelblack sen nasıl kurdun ki bu programı ben kuramıyorum bu 3. deniyeceğim program olcaktı bu da mı olmıcak yoksa yaa:(((

canım arkadaşına sorar mısın, benim temmuz 2007de formatla giden önemli dosyalarım var. o kadar gerisini geri alabilirmiyim acaba. bi sorup bana yazarsan çok sevinirim hangi programmış kullandığı.

Program Handy Recovery olabilir arkadaşım ben özel silme programlarıyla geri getirilemez denilen bazı dosyaları bu programla geri getirdim.

bende for´mat attim bikac ay oluyo ve resimlerim gitti banada geri getirebilecegim bi program linki verirmisiniz

Back