• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silinen konumu geri almak istiyorum...........

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
66
Yer
Diğer
iyi günler
UzmaN; adlı kişinin silmiş olduğu konuyu geri almasını ve diğer ona benzeyen konuyu silmesini rica ediyorum....kendisi özel mesaj almadığı için buraya mesaj atıyorum....
İlgilenmesini rica ediyorum....

Saygılarımla....

iyi günler
UzmaN; adlı kişinin silmiş olduğu konuyu geri almasını ve diğer ona benzeyen konuyu silmesini rica ediyorum....kendisi özel mesaj almadığı için buraya mesaj atıyorum....
İlgilenmesini rica ediyorum....

Saygılarımla....

Merhaba..

Hangi konudan bahsediyorsunuz?

Profilinizden aynı başlık ve içerikli konuları izli silme yaptım..Çünkü aynı konuyu farklı farklı başlıklara açmışsınız..Forumda bir konular,ilgili başlığa bir adet şeklinde açılmalıdır..Tekrar olan(aynı üyece aynı açılan konular) konular siliniyor tarafımızdan..

Misal bir ürün sormuşsunuz konunuzda, üç ayrı başlıkta açmışsınız..

Kaşlarınızda ki kepeklenmeyi sormuşsunuz üç farklı başlıkta..

Saç boyası karışımı ile ilgili konu açmışsınız iki farklı başlığa..

Kahvaltılık takım içerikli konunuzu üç farklı başlığa açmışsınız..

Bunlar hep tekrar konulardır ..Siz hangi konunuzun devam etmesini istiyorsanız link veriniz lütfen ben bakayım olur mu?:34:

Son düzenleme:

Merhaba..

Hangi konudan bahsediyorsunuz?

Profilinizden aynı başlık ve içerikli konuları izli silme yaptım..Çünkü aynı konuyu farklı farklı başlıklara açmışsınız..Forumda bir konular,ilgili başlığa bir adet şeklinde açılmalıdır..Tekrar olan(aynı üyece aynı açılan konular) konular siliniyor tarafımızdan..

Misal bir ürün sormuşsunuz konunuzda, üç ayrı başlıkta açmışsınız..

Kaşlarınızda ki kepeklenmeyi sormuşsunuz üç farklı başlıkta..

Saç boyası karışımı ile ilgili konu açmışsınız iki farklı başlığa..

Kahvaltılık takım içerikli konunuzu üç farklı başlığa açmışsınız..

Bunlar hep tekrar konulardır ..Siz hangi konunuzun devam etmesini istiyorsanız link veriniz lütfen ben bakayım olur mu?:34:

konuları ayrı ayrı yere açmamın sebebi yorum yapılmaması....nedense hep ilk yere açtığım konular sadece okunuyor yorum yapılmıyor bende yorum almak için açıyorum o konuları.....mutfak araç ve gereçlerinde arkadaşlar fazla yorum yapmamışlar hem bana hem diğer arkadaşlara..en çok yorum yapılan yer çeyizimiz için neler aldık da yapmışlar o yüzden oraya açtım..eğer konu taşımayı bilsem o konumu oraya taşıyacağım fakat bilmiyorum.....Kahvaltılık takımı ile alakalı olanda iMutfak araç ve gereçlerine açtığım konuda,bilerek iki tane açmadım yanlışlıkla oldu.......Zaten ona resim koymadım,yanlışlıkla olduğu için....

Sadece kahvaltı takımı hakkında yazmıştım size....kurallar aykırı davrandığım içinde özür dilerim.....saygılarımla.....

konuları ayrı ayrı yere açmamın sebebi yorum yapılmaması....nedense hep ilk yere açtığım konular sadece okunuyor yorum yapılmıyor bende yorum almak için açıyorum o konuları.....mutfak araç ve gereçlerinde arkadaşlar fazla yorum yapmamışlar hem bana hem diğer arkadaşlara..en çok yorum yapılan yer çeyizimiz için neler aldık da yapmışlar o yüzden oraya açtım..eğer konu taşımayı bilsem o konumu oraya taşıyacağım fakat bilmiyorum.....Kahvaltılık takımı ile alakalı olanda iMutfak araç ve gereçlerine açtığım konuda,bilerek iki tane açmadım yanlışlıkla oldu.......Zaten ona resim koymadım,yanlışlıkla olduğu için....

Sadece kahvaltı takımı hakkında yazmıştım size....kurallar aykırı davrandığım içinde özür dilerim.....saygılarımla.....

Merhaba.

Ama ''Açtığım konuya kimse yorum yazmamış,başka bir başlığa aynı konumu açayım..''gibi bir alternatifiniz yok..Konular içerikleri ile ilgili başlığa,bir adet şeklinde açılır..Diğer paylaşımcıları yorum yazmaları için zorlayamayız yada yönlendirme yapamayız..

Anladığım kadarı ile mutfak araç gereçlerde ki konunuz çok yorum almadığı için,çeyizimiz başlığında ki konunuzun kalmasını istiyorsunuz.

Tamam Çeyiz başlığına açtığınız konuyu geri getirip,diğerini sildim..Sorun kalmadı sanırsam.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/442288-cok-sahane-kahvalti-takimim.html
Tekrar belirtiyorum yorum yapılmıyor diye aynı konuyu,forumda farklı farklı başlıklara açmak yasaktır ve bizler tarafından silinir..:34:

Kolay gelsin..

Back