- Konu Sahibi Free Women
Ben pc ye bir program yükledim. Telefonu bagladim ve silinen herseyi geri getirmiştim. Internette bulabilirsiniz.Bebekten fırsat bulursam çıkıp soruşturacağım. Aklımda var bu. Sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pc ye bir program yükledim. Telefonu bagladim ve silinen herseyi geri getirmiştim. Internette bulabilirsiniz.Bebekten fırsat bulursam çıkıp soruşturacağım. Aklımda var bu. Sağol
Sildiğim bi çok video çıktı vallahi ama benim istediğim videolar orda yok. Neden acabaDosyalar adındaki menüye tıklayın arama yerine sent veya send yazın alt klasörlerden bakın ben silinen tüm resimlerimi sent dosyasında bulmuştum.. Deneyip sonucu yazarsanız sevinirim.
Bi çok video çıktı ama esas istediğim videolar yok. Neden acaba?Canım dosyalarına gir ordan dahili depolama var en altta çöp kutusu var ona tıkla aşağıya doğru ekranı kaydır göreceksin geri yükleye bas olur
Merhaba
Telefon hafızam dolmuştu ve google fotoğraflara yedeklenmiştir diye, tüm videoları sildim ve hayatımın şokunu yaşadım.
O kadar üzgünüm ki. O videolar bi daha nasıl geri gelir. Geri getirmenin bi yolu var mıdır? Her türlü riski göze alabilirim.
Kızımın dogumhaneden çıkışı, ilk muayenesi, ilk kiyafetlerini giymesi, ilk ağlamaları, ilk emzirmelerimhepsi yok oldu. Eşime daha mevzuyu açamadım bile.
Cihaz:samsung