SİLİNEN DOĞUM VİDEOLARI 😪😪😪

Free Women

Hür doğdum, hür yaşarım...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
2.012
5.617
158
Merhaba 😪

Telefon hafızam dolmuştu ve google fotoğraflara yedeklenmiştir diye, tüm videoları sildim ve hayatımın şokunu yaşadım.

O kadar üzgünüm ki. O videolar bi daha nasıl geri gelir. Geri getirmenin bi yolu var mıdır? Her türlü riski göze alabilirim.

Kızımın dogumhaneden çıkışı, ilk muayenesi, ilk kiyafetlerini giymesi, ilk ağlamaları, ilk emzirmelerim 😭😭😭 hepsi yok oldu. Eşime daha mevzuyu açamadım bile.

Cihaz:samsung

Son düzenleme:
bi bilgisayarcıya gösterseniz. silinen seyleri geri getiriyolr belki tlfnda da getrrler

Merhaba 😪

Telefon hafızam dolmuştu ve google fotoğraflara yedeklenmiştir diye, tüm videoları sildim ve hayatımın şokunu yaşadım.

O kadar üzgünüm ki. O videolar bi daha nasıl geri gelir. Geri getirmenin bi yolu var mıdır? Her türlü riski göze alabilirim.

Kızımın dogumhaneden çıkışı, ilk muayenesi, ilk kiyafetlerini giymesi, ilk ağlamaları, ilk emzirmelerim 😭😭😭 hepsi yok oldu. Eşime daha mevzuyu açamadım bile.
Ipone degilse gelme ihtimali var umarim hafiza kartinadir kayit. Hafiza kartini pcye takip recovry programi kullanak getirebilirsin. Yapamazsan telefoncuya gotur. Geri getirme programlari var . Her telefonda pc de neyi silersen sil iz birakir. Alma şansin var ipone haric.

daha fazla kendiniz kurcalamayin, telefoncuya goturun. hatta telefoncu olmasina gerek yok kardesiniz falan varsa bu islerden anlayan o da yapabilir. cihazi rootlamasi yeterli.

iphone ise ve son silinenlerden de sildiyseniz bir sey yapilmaz ama artik jailbreak ise yaramiyor maalesef.

Merhaba 😪

Anladıgım kadarı ike telefonunuz android, resimleri galeri kısmından mı sildiniz yoksa fotograflar uygulamasında mı sildiniz?

daha fazla kendiniz kurcalamayin, telefoncuya goturun. hatta telefoncu olmasina gerek yok kardesiniz falan varsa bu islerden anlayan o da yapabilir. cihazi rootlamasi yeterli.

iphone ise ve son silinenlerden de sildiyseniz bir sey yapilmaz ama artik jailbreak ise yaramiyor maalesef.
Google play de bi iki uygulama denedim 😪 inşallah kötü niyetli uygulamalar değildir.

Ipone degilse gelme ihtimali var umarim hafiza kartinadir kayit. Hafiza kartini pcye takip recovry programi kullanak getirebilirsin. Yapamazsan telefoncuya gotur. Geri getirme programlari var . Her telefonda pc de neyi silersen sil iz birakir. Alma şansin var ipone haric.
Cihaz Samsung Hafıza kartı yok maalesef bir telefoncuya göstereceğim araştıracağım bakalım inşallah bir sonuca varırım

Dosyalardan. Samsung galaxy s7
Tamam şimdi bu uygulamaya girin videolarin ve fotogtafların cekildigi tarihlere inin uygulamadan asagida olması gerek eger bulamaz iseniz bu uygulamanin çöp kutusu kısmı var oraya bakin birde. Sizin için denedim bende çunku 😄 eski tarihden dosyalardan bir video ve resim sildim fotograflar uygulamasından o tarihe inince buuldum resmide videodu umarim sizinde öyle olur
20210129_121318.jpg

Tamam samsungsa sknti yok. Telefoncular bazen biilmiyebilir. Bilgisayardan anlayan birine gotur. Geri getirme programlari ile onlar halleder. Daha once basina geldi bir kiz arkadasin erkek arkadasinin hafiza kartinun hespi bir anda silindi. Cocugun fotolarini geri getirdim kiz bana birakti . Tabi gelirken o kadar cok sey geliyorki. ;) cocugun eski sevgilisyle fotolarida geldi. Tabi kiza soylemedim . Eski fotolari sildim. Bosa tatsizlik olmasin diye
Cihaz Samsung Hafıza kartı yok maalesef bir telefoncuya göstereceğim araştıracağım bakalım inşallah bir sonuca varırım
amam

Tamam şimdi bu uygulamaya girin videolarin ve fotogtafların cekildigi tarihlere inin uygulamadan asagida olması gerek eger bulamaz iseniz bu uygulamanin çöp kutusu kısmı var oraya bakin birde. Sizin için denedim bende çunku 😄 eski tarihden dosyalardan bir video ve resim sildim fotograflar uygulamasından o tarihe inince buuldum resmide videodu umarim sizinde öyle olur
Eki Görüntüle 2771842
Buradan çıkmayabiliyor maalesef. Geçen sene arkadaşım silmiş galerisini. Denedik ama burda çıkmadı. Fotoğraflar uygulamasından silinince burdan bulunuyor sadece

Lıfebox yüklemiştim ben herşey geri gelmişti..Gelmesini istemediklerim bile😅

Telefona herhangi bir şey yüklemeyin. Bilgisayarcıya götürün. Çeşitli programlar ile geri getiriliyor. Ayrıca yedekleme için drive değil yandisk kullanın. Vede mobil veri ile yüklemeyi aktifleştirin.

Cop kutusuna bakin,samsunglar direkt silmiyor,ben silince oraya dusuyor

Dosyalar adındaki menüye tıklayın arama yerine sent veya send yazın alt klasörlerden bakın ben silinen tüm resimlerimi sent dosyasında bulmuştum.. Deneyip sonucu yazarsanız sevinirim.

Google hesabınıza girin orada fotoğraf bölümü var. Sanırım oradanda silinmemiştir.

Back
X