• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikozis Hastalarına Yardım Konseri

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
''SESıMıZ NEFESıMıZ'' KONSERı

''Çöl akciğeri hastalığı'' olarak da adlandırılan ''Silikozis'' hastası kot kumlama işçileri için ''Sesimiz Nefesimiz'' adlı dayanışma konseri düzenlendi.

Kot Kumlama ışçileri Dayanışma Komitesi tarafından düzenlenen konser;

=> 11 Mart Çarşamba günü ;
Saat: 19 : 00 da ;
Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezinde

Şebnem Sönmez'in sunuculuğunu yapacağı konserde Arif Sağ, Cahit Berkay, Mor ve Ötesi, Emrah Karaca, Kardeş Türküler, Anadolu Ateşi oyuncuları sahne alacak.

Konser biletleri, Biletix noktalarında ve ''www.biletix.com'' internet adresinde Garaj ıstanbul gişesinde de satılıyor. Konserden elde edilecek tüm gelir, ''Silikozis'' hastalarının tedavi ve hukuki giderleri için harcanacak.

Konsere katılamayacak olsanız dahi bilet alarak da yardımcı olabilirsiniz...

Not: Beyazlatılmış Kotlardan satın almayarak , bu hastalara ve bu hastalığın çoğalmasına fırsat vermemek için destek olalım...

:1hug:haftaiçi gıdemem ama ınş bılet alırm cnmcım
duyarlı arkadasımbenım

Keşke sanatçılar böyle yardım konserlerini daha sık yapsalar.
Konsere gidemem ama bilet alıp destek olabilirim a.s....

canım benim teşekkürler
Allah şifa versin umarım gerekli yardım toplanır canım meleğim benim iyiki haber verdin mail listemede yolluyorum hemen

İlgi alakanıza çok teşekkürler, bu insanlar için çok üzüldüm ve böyle birşey duyuncada hepinizi bilgilendirmek istedim... Mail yoluylada eş dosta bildiriyorum...
Bu hastalık kömür işçilerinde de oluyormuş fakat onlarda etkisi 40 yıl sonra gibi
başlıyormuş hastalık belirtileri...
Oysa bu kot işinde çalışanlarınki o kadar etkiliymiş ki, çok kısa zaman içinde vücutta etkisi başlıyormuş ve tedaviside yokmuş ...
Gencecik insanlar iş bulamama yüzünden bu işe giriyorlarmış üstelikte sigortasız
çalıştırılıp, izinsiz bu işi yapıyormuş firmalar... :1no2:

Duyarlı arkadaşım benim.
İnşallah kısa zamanda hepsi iyileşir sağlıklarına kavuşurlar.
Televizyonda izlemiştim bu konuyu çok üzüldüm gencecik insanlardı.
Karşı tarafta konser çok uzak bana birde hafta içi.
İnşallah yeterli para toplanır da tedavileri yapılır.

mubarek gunlerde ,en buyuk sifalar onlarin olsun iyisallah,umarim ilgi buyuk olur,:Saruboceq:haberdar ettigin icin cok sagol canim,msndeki herkese gonderdim canimyerimseniben

Duyarlı arkadaşım benim.
İnşallah kısa zamanda hepsi iyileşir sağlıklarına kavuşurlar.
Televizyonda izlemiştim bu konuyu çok üzüldüm gencecik insanlardı.
Karşı tarafta konser çok uzak bana birde hafta içi.
İnşallah yeterli para toplanır da tedavileri yapılır.

İnşallah canım... bende ilk tv 'de izledim eşime söyledim o da biletix'e uğrayıp almış bizede uzak gerçi ama biz gidemezsek kardeşimle eşi giderler... gidemesekte
yardım etmiş olalım dedik... Çoğunluklada işsiz insanlar bu işe giriyorlar EKMEK PARASI için çok zor yaaa... Allah şifa versin hepsine... seni ve tüm arkadaşları öpüyorum... Duyarlı KK dostlarım benim ,,, ilk buradan paylaşıyorum daha sonra tüm akraba , ahbap , okul ve mail ile iletiyorum elimden geldiğince... bunu sizde duysanız paylaşırdınız çünkü insan canı ÇOK ÖNEMLİ...
Sevgiler.... kaydirigubbakcemile3

Konsere katılan tüm sanatçılara da teşekkürler duyarlılıkları için...
Ben İclâl Aydın'dan öğrendim bu konseri. Çok sevdiğim bir insandır kendisi...
Umarım katılım çok olur... kaydirigubbakcemile5

Back