- 5 Ocak 2017
- 66
- 33
- 28
- Konu Sahibi Hanimablaa
Kizlaarr yardim ediin. Kimse beni anlamiyor ama burada bu konudan muzdarip bir cok bayan var. Bursadayim herseyi hallettim ucretler vs yatis kagidim verildi. Fakat grip oldugum icin doktor ameliyat gunune kadar gecir dedi. tam iyi oluyordum doktorun benim icin sectigi profilleri ogrendm stresten gece oksurmekten uyuyamadim. 325cc demis fakat benim gogsum hic yok bildiginiz tahtayim netten arastirdim iyice baktm 480ler bile cok hosuma gidiyo en az 400 istiyorum ultra high profil olacak. Bir yandan iyiki gribim gecmedi ve ameliyati erteledik dyorum gidip gorusucem tekrar degistirmesini istiycem bn heyecandn 85c takmak istyorm demstim sadecee doktora. Kizlar boyum 170 kilom 55 silikon takanlar bana bi fikir versin. Oyle aman aman bi buyukluk istemiyorum ama onca sene bu gunu bekleyip simdi tekrar desteklide kullanmak istemiyorum. beni anlamayanlara saygi duyarm fakat aman ne takiyon vs. gbi yorumlar yapmayin lutfen. Birde atabilen foto atsn bnim gbi tahta olan varsa once ve snra olarak. Tekrar gelismeleri yazicam sali gunu gorusmeye gidip