Silikonum kaymış olabilir mi?

Brrk

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.568
21.173
Kızlar bu arada bu implant konusunda cahil olduğumdan olsa gerek evhamlanıyorum.
21 gün önce dual plan 300 cc hp mikro pürtüklü implant takıldı. Hiçbir sorunum yoktu.
Dün gece dolaba uzanıp tabak aldım, sağ kolumu baya yukarı kaldırıp dolabın kapağını kapatırken sanki göğsümde kayma hissettim ve kayma sesine benzer bir ses duydum tık tarzı. Dolap kapağı da bu yukarı açılanlardan, tabağı alırken falan değil de kapatırken oldu biraz daha yukarı uzanmak zorunda kaldım yani.
Sonrasında acı, ağrı, uyuşma vs benzer bir şey hiç hissetmedim.
Sağ göğsümün koltukaltı tarafına parmağımla küçük pıt pıtlar yapınca implantı hissettim. Çok az da olsa şekil bozukluğu var gibi geldi. Eşim yok diyor ama bence var gibi.
Bayram olduğu için doktorum memleketinde, 9 gün sonra kontrolüm var. Başka bir plastik cerraha göstereyim dedim malum yine bayram diye doktorlar yok.
Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, böyle bir şey mümkün mü? Dün gece inanın uyuyamadım
İsteyenlere özelden fotoğraf yollarım. Ne olur yardım edin

Kızlar gerçekten inanılmaz üzgünüm ve endişeliyim..

Geçmiş olsun canım.ilk defa okudum böyle bir şikayeti.bu doktorunuzun asistanı filan vardır,onunla irtibata geçin.eğer simetrisinden endişen varsa göğüs uçlarına emoji koy at bana foto bakayım.bende göğüs toparlama oldum dikişlerimde açıklık ve enfeksiyon oluştu.bende uyuyamadım,gece asistanına mesaj attım.korkuyorum uyuyamıyorum dedim sağolsun dönüş yaptı.inşaallah bende iyileşirim

Geçmiş olsun canım.. Bir problem olduğunu sanmıyorum. İlk bir iki ay meme de hava kabarcıkları oluyor ve pıt pıt sesler geliyor için rahat olsun.

Canım hiç bir şey yoktur. Meme dokusu inceyse implant zaten hissediliyor. Kayma olayı o kadar basit değil. Yani kaymaz. Özelden resmini yollar mısın. Yandan ve önden. Bende de 320 cc mentor pürtüklü var. Memeler boşaltıldığı için deri ince implantı hissediyorum ama sorun yok.

Çok teşekkür ederim asistana mesaj attım ve fotoğraf gönderdim. Size de gönderirim emojiye falan gerek yok, ne olur sizde bir bakın..

Geçmiş olsun canım.. Bir problem olduğunu sanmıyorum. İlk bir iki ay meme de hava kabarcıkları oluyor ve pıt pıt sesler geliyor için rahat olsun.
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah dediğin gibidir nasıl korkuyorum bilemezsin

Allah razı olsun sizden içim biraz olsun rahatladı, inşallah kayma vs olmamıştır. Tabi ki fotoğraf yollarım, sizde bana yollar mısınız 320 ve 300 arasındaki farkı görmek isterim

Kızlar android telefondan dosya ekle diyorum olmuyor, pc den mi yapmalıyım?

Doktorunuza foto attığınızda anlar zaten doktorunuz. Kasaltı ameliyatlarında kayma olacağını hiç sanmıyorum ben ameliyattan sonraki 3. gün sırtım çok ağrıyor diye yan yatmaya çalıştım doktorun asistanı sakın yatmayın dedi neden protezler mi kayar dedim hayır dikişleriniz açılabilir demişti o kadar çok belim ve sırtım ağrımıştı ki yan yatma ihtiyacı duymuştum. Benimde kasaltı 275 cc mentor hp.

Fotoğrafları gönderdim, doktorum bir sorun olmadığını söyledi haftaya görüşelim dedi ama sağ göğüs kenarında koltukaltına doğru parmağımla pıt pıt yapınca implantı hissediyor olmam canımı çok sıktı, niye bilmiyorum kafamda hep kaydı mı yeniden ameliyat mı lazım gibi şeyler var

Valla görüntü ile ilgili endişen varsa ,6 aya kadar memelerin görüntüsü günden güne değişiyor benim 2 ayı geçti şekli yeni yeni oturuyor bazen çok biçimsiz geliyor bazen hahhh şekli oturdu diyorum. Ben hiç protezi kayan duymadım kasaltında ki sizin yaptığınız hareket çok zorlayıcı değil damla protez için kayabilir deniyor.

Şekliyle ilgili hiçbir problemim yok maşallah ama işte korktum yine de, dual plan oldu benimki yarısı kasın altında yarısı kasın üstünde ama bu da kas altı plan sonuçta.
İnşallah düşündüğüm gibi bir şey olmamıştır, çok teşekkür ederim

Bu arada kızlar benim dikleştirmede oldu ter T izlerim ve göğüs uçlarında dikişlerim vardı conturatubex kullanıyorum birkaç gündür dikiş yerleri inanılmaz kaşınıyor iyileştiğine yoruyorum kantaron yağını öneriyor herkes nasıl kullanılıyor bu yağ sürüp üzerine gazlıbez falan mı sarmam lazım çamaşırı lekeler mi ?

Ben henüz yağ, krem vs kullanmıyorum doktorum daha yazmadı o yüzden hiç bilgim yok

Ben henüz yağ, krem vs kullanmıyorum doktorum daha yazmadı o yüzden hiç bilgim yok
İlk önce foto krem+ medicassol kullandım 10 gün sonra conturatubex kullanmaya başladım kantaron yanımda var ama hiç kullanmadım bugün denemeye başlayayım diyorum.

merhaba,ben kantaron yağını direkt izlerin üzerine bolca sürüp ameliyat sonrası sütyenimi giyiyordum üzerini herhangi bir şey ile kapatmadan, çamaşırı boyar mı hiç bilemiyorum benim sütyenlerin hepsi siyahtı :/

Cevap için teşekkürler bende birkaç gündür sürüyorum kantaron yağını çok akışkan bir yağ değil ve bende siyah çamaşır kullandığım için sorun oluşmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…