silikonu oturmayip yukarda kalan varmi

baby_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
593
707
Arkadaslar 2bucuk ay önce meme büyütme ameliyati oldum. 320 ultra high mentor takildi.(kas alti) Sargilarim acildiginda ilk hayal kirikligini yasadim:KK14: protezlerim bayagi bir yukardaydi tabi cok cok sekilsizdi. Dr.um bu durumun normal oldugunu ve 2 3 aya kadar düzelecegini söyledi.su zamana kadar acaba diyordum ama kimsede benim gibi bir görüntü görmedim :KK43: 15 günlük memeler bile benimki gibi degildi.gecenlerde baska bir dr.la görüstüm takilan protezin vücuduma göre büyük oldugunu bu yüzden bu görüntü olustugunu anlatti. Bana kalsa en fazla 200 250 cc takardim dedi tabiki profilin ultra high olmasida cabasi. Bu görüntünün cok fazla degismeyecegini tekrar ameliyat olmam gerektigini söyledi:bicak: basina böyle birsey gelen varmi yardimci olun arkadaslar :cry:

Benim sıfır dokuyla 325i kaldırdı vücudum, bence zamanla düzelecek seninkiler de.. Masaj yapıyor musun?

Arkadaslar 2bucuk ay önce meme büyütme ameliyati oldum. 320 ultra high mentor takildi.(kas alti) Sargilarim acildiginda ilk hayal kirikligini yasadim:KK14: protezlerim bayagi bir yukardaydi tabi cok cok sekilsizdi. Dr.um bu durumun normal oldugunu ve 2 3 aya kadar düzelecegini söyledi.su zamana kadar acaba diyordum ama kimsede benim gibi bir görüntü görmedim :KK43: 15 günlük memeler bile benimki gibi degildi.gecenlerde baska bir dr.la görüstüm takilan protezin vücuduma göre büyük oldugunu bu yüzden bu görüntü olustugunu anlatti. Bana kalsa en fazla 200 250 cc takardim dedi tabiki profilin ultra high olmasida cabasi. Bu görüntünün cok fazla degismeyecegini tekrar ameliyat olmam gerektigini söyledi:bicak: basina böyle birsey gelen varmi yardimci olun arkadaslar :cry:
şaka yapıyosun inan çok üzüldüm nasıl değişmesi gerekiyor anlamıyorum :KK43: doktorunu arasaydin hemen.

şaka yapıyosun inan çok üzüldüm nasıl değişmesi gerekiyor anlamıyorum :KK43: doktorunu arasaydin hemen.
Keske saka yapsam:mad: kendi dr.uma güvenim kalmadigi icin baska dr.un görüsunu aldim zaten. Tabiki bende böyle beklemiyordum:KK43: gögus altinda kivrim yada dolgunluk yok :KK43:

Elastik sıkı bandaj uygulaması önermedimi ? Bence 200-250 cc de çok ufak gelir. Protez küçülecegine cebe işlem yapılsa,cep rahatlatılıp belki aşağıdan açılsa sorun çözülür..
Evet arzum hadi diyorum tekrar ameliyat oldum ama suanki görüntü bile kücük gelirken en fazla 250cc beni mutlu etmez.bandaj icin birsey demedi asagi dogru sert masaj önerdi ama benim istedigim görüntüye ulasamayacagini söyledi.ben yinede o bandajlardan kullanmayi düsünüyorum bi care iste:KK14: kafam cok karisti bu dr. Kesinlikle sana uygun protez degil bu diyor

Masajların biraz sert yapmalısın ve arzumun dediği gibi bandaj kullanabilirsin. O da çok işe yarıyor. Ben de tek memem için gazlı bezle yukarıdan baskı yapıp bantlıyordum yanlardan..
Suan ameliyatsiz düzelmesi icin herseyi yapabilirim.malum hem maddi hem manevi olarak beni cok cok zorlar bu durum :KK43: insallah bu kadar zamandan sonra bandaj ise yarar

Canım bir dr a daha görün. Bir kaç kişinin ortak fikri neyse onun üzerinde bir çözüm düşün derim.

Canım bir dr a daha görün. Bir kaç kişinin ortak fikri neyse onun üzerinde bir çözüm düşün derim.
Bence acele karar vermeyin.herkesin kas yapisi deri esnekligi farkli.protez bir kiside 1 ayda otururken bir diger kiside 1 yilda oturabilir.benim 6.ayim dolmasina ragmen hala tam oturmadi.iki hafta once 6.ay kontrolum vardi.doktorum hala alt kisimda bosluk var dedi.tam oturmamis dedi.bana masaj da önermedi.zamanla dogallasip oturacagini soyledi.ikinci bir operasyon icin cok erken.en az 6 ayi doldurmayi bekleyin.bende ilk zamanlar cok fazla asimetri de vardi.simdi duzeldi.o panikle bir operasyona daha karar verseydim.cok yanlis bir karar vermis olacaktim.

Can'ım acele etme, yukarıdan aşağıya kalp masajı gibi sert bi şekilde 100 defa bastır. Sabah akşam yap bunu. Sanırım o bahsedilen bandajın adı chest belt( göğüs Kemeri ) . Bi dene derim :KK66:

3-6-12. Aylar kritik aylar. Ben yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum, kasın derin çok güçlü muhtemelen. Protezi aşağı salmıyorlar. Bekle ve masaj yap. 6 ay bekle yine mi olmadı, o Zaman 2. Ameliyat olur :KK66:

Bence acele karar vermeyin.herkesin kas yapisi deri esnekligi farkli.protez bir kiside 1 ayda otururken bir diger kiside 1 yilda oturabilir.benim 6.ayim dolmasina ragmen hala tam oturmadi.iki hafta once 6.ay kontrolum vardi.doktorum hala alt kisimda bosluk var dedi.tam oturmamis dedi.bana masaj da önermedi.zamanla dogallasip oturacagini soyledi.ikinci bir operasyon icin cok erken.en az 6 ayi doldurmayi bekleyin.bende ilk zamanlar cok fazla asimetri de vardi.simdi duzeldi.o panikle bir operasyona daha karar verseydim.cok yanlis bir karar vermis olacaktim.
Bende ondan korkuyorum acikcasi acele karar vermekte olmaz.karar versem parasi birde üstüne acisi :KK43: umarim bendede zamanla düzelme olur

Can'ım acele etme, yukarıdan aşağıya kalp masajı gibi sert bi şekilde 100 defa bastır. Sabah akşam yap bunu. Sanırım o bahsedilen bandajın adı chest belt( göğüs Kemeri ) . Bi dene derim :KK66:
Ahhh canim o bandaji arastiriyorum bende günlerdir.benim dr.lar bir öneride bulunmadi ama yinede alip deneyecegim kaybedecek birseyim yok zaten.evet dedigin gibi masajida öyle yapmak lazim. Dr. O kadar olumsuz konustuki inanki hic hevesim kalmadi

X