• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikonu hissediyorum

makusla

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
321
43
318
merhaba dr. bey ben 6 ay önce silikon ameliyatı oldum. natrell marka yuvarlak 265cc protez takıldı.sorunuma gelince; 2 ay önce sağ göğsümün altının 2 parmak kadar üstünde bir kaç yerde silikonun köşelerini hissediyorum. sanki kıvrılmış, toplanmış gibi:((( bu neyden kaynaklanıyor olabilir? (bu arada bu göğsüm diğerinden daha büyük önceden de öyleydi. aynı cc protez konulduğu için asimetriklik devam etti.) bu durumu doktoruma anlattım ve dr. büyük olan göğsün altındaki fazla olan, diğerine göre büyük gösteren yeri yani fazlalığı bir parmak kalınlığında kesip,dikelim dedi.sadece izi biraz artacakmış ama küçük olana göre eşitleyecekmiş.oradaki deri kalınlaşacağı için silikonun kıvrımını hissetmeyecekmişim.... ne yapılmasını önerirsiz? bu durum ilerde bana sağlık açısından zarar verir mi?lütfen bir akıl verin....

Merhaba,

Eğer zayıf bir hasta iseniz silikonun çeğerini hissetmeni doğal. Asimetriler maalesef tam anlamıyla düzelmezler. Doktorunuzun önerdiği yöntem için uygun hasta iseniz çok makuldur. Bu şekilde asimetrinizin belirginliği oldukça azalacaktır.

Back