Silikonu hisseden var mi

In the end

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
72
33
36
Mrblar, bugun 35 gun oldu meme buyutme ameliyati olali iyiyim bi sıkınti yok agri vs bazen oluyor kolumu cok yordugumda ama merak ettigim bisey var tecrubwli arkadalsar bazi harektleede resmn protezi hissediyorum mesela bisey cekince bi kavanoz kapagi acmaya calisinca yatagi duzeltmek icin yorgani kaldirinca vs...
Normalmi bu sizce sonradan gecicekmi bu his
Bunu yaşayan varmi

Geçecek merak etmeyin 8.ayımdayım yoklar bence, hep benimleydiler gibi

Henüz çok erken, önce bir yerleşsin, sonra alışacaksın, bazen silikon taktırdığını unutursun

üçücü yılıma gireceğim, günlük hissediyorum. Pürtüklü olduğuna mı bilemedim

Evet duygularıma tercüman olmuşsunuz ben 4.ayımdayım ve aynı durumu yaşıyorum hareketlerimde aslında protez değil de göğüs kaslarım oynuyor eskiden oynatamazdım. Bunu en bariz bi kavanoz kapağı açarken yaşıyorum içe doğru çekilir gibi açılıyor memeler sanki garip bir his. Doktor bunun içe doğru olan bi kasla alakalı olduğunu ve o kası gevşetirse kasın fonksiyonunu yitireceğini ve oynamanın ortadan kalkacağını söyledi. Ben zaten boyuttan memnun olmadığım için revizyon düşünüyordum onu da düzeltecek doktor.

Gecms olsn, yaa demek 4ay gecti hala hissediyorsunz degsik bi his evet cekilme gibi kasin arasinda bisey oldugunu hissediyorsnz
Umarim zamanla gecr yarin kontrole gidince bunuda sorucm doktoruma bakalm ne diyck

Boyut olarak neden memnun degslnz kucukmu geldi kac cc ydi
Benm 350 banada biraz kucuk geliyor ama.revzyonu goze.alamiyorumm bakalim iyce bi otursun

Evet biraz azaldı ama hala devam ediyor. Zamanla daha da azalırmış aslında ama yüzde yüz geçmiyor sanırım yani kaslar zaman geçtikçe inceliyormuş ve esniyormuş protezin üzerinde böylece o his de azalacakmış. Ben animasyon deformitesi zannetmiştim biraz araştırınca ama kas altı olan çoğu kişide olan bi handikapmış bu. Animasyon deformitesi de bunun daha ağırı. Yabancı youtube kanalında nasıl bişey olduğunu görebilirsiniz dediğim olayın.
Benim 315 cc boyum da 175 olunca bütünsel olarak bakınca ufak kaldı bana. Şimdi 425 civarı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…