Silikonu cikartdim

Gulsen 26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
148
13
Arkadaslar merhaba.ben 4ay once silikon yaptirdim ve cok agrili asiri rahatsiz oldugumdan dolayi 3hafta sonra cikartdirdim .simdi 2ay yaglarla masaj yapdim buyudu ama gecen gun dikis yerimin ust kisminda gogus altimda sertlik hiss etdim masaj yaparken agroyodu .doktora gitmeden sizde boyle olan varmi .gerci takdiran sobra cikaran kimse gormedim sizce dikisin ust tarafi ne ola bilir.deluricem

Dikis tarafdan dolayi ola bilir diyede dusunuyorum.ama masaj yapdigimdan dolayi ezele agrim var bi sey var sanki ama dikise yapisk

ben de çıkartmayı düşündüm gebelik istediğim için yeniden ama engel değil diye bıraktım

çok çabuk çıkarmış dr unuz
3 hafta da dikişler bile iyileşmez dogru dürüst

Cok kotuy napicam acaba ne o diye sorular deli ediyo gogusum sert asagi tarafi komple yeni olmus bide cunki dikise dokunamiyodum ueni yeni dokundum onu fark etdim.bide ara sira dikis taraf kasiniyo

ben de çıkartmayı düşündüm gebelik istediğim için yeniden ama engel değil diye bıraktım

çok çabuk çıkarmış dr unuz
3 hafta da dikişler bile iyileşmez dogru dürüst
Simdi hatirladim bu tarafda amelyatdan sonra sargidan so ra bi morluk vardi suan bi haftadir falan o morluk yok ama bu sey cikdi o morluk gitdi bu endise cikti

Şekli bile gün geçtikçe yerine oturuyor, doğallaşıyor. O kadar ameliyat olmuşsunuz 3 hafta neden?
Doktora da şaşırdım ilginç. İyileşmeden tekrar kesi.

Şekli bile gün geçtikçe yerine oturuyor, doğallaşıyor. O kadar ameliyat olmuşsunuz 3 hafta neden?
Doktora da şaşırdım ilginç. İyileşmeden tekrar kesi.
Arkadaslar suan cıkmış suan olanla alakalı yorum yapsanız gogus masj yada dikis den dolayı sertlik ol bilirmı dıye yorumlar beklıyorum

Arkadaslar suan cıkmış suan olanla alakalı yorum yapsanız gogus masj yada dikis den dolayı sertlik ol bilirmı dıye yorumlar beklıyorum
Cunki canım cok acıydı yoksa n ye vazgeçtim geceyi yasayan bilemez keyfimden cikar adım ilah yardımcım olsun ıyıleseyım 4ay yakın cıkmış masj yapıyordum yaglarla acaba I sertlesdırmıs ola bılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…