Silikonlu memelere Mamografi nasıl yapılıyor ??? Bilen var mı???

nes06nes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
136
0
Arkadaşlar bir şey kafama takıldı mamografinin çok acılı eziyetli bir şey olduğunu biliyorum. Annem yaptırmıştı demirli bir aletle iyice eziyorlarmış. Dünde hastanede işim vardı bir kadın mamografi çektirmek için bekliyordu konuştuk ve çok acılı bişi olduğunu o demir aletle iyice her yerinden sıkıştırılarak yapıldığını daha öncede yaptırdığında gözlerinden yaşlar geldiğini morardığını en az bir hafta çok acıdığını söyledi..

Ben silikon düşünüyorum ve eğer ilerde mamografi kontrolü yapılması gerekirde ki yılda bir kez yapılması gerekir NASIL OLUCAK, silikonu ezmek zararlı olmazmı. Doktora henüz danışmadım nasıl olacak diye, bilen arkadaşlar buradan bilgilendirirlerse sevinirim, herkes için......

mamografi çekilmiyor,ultrasonla bakılıyor, bana öyle yaptılar yani. silikondan önce mamografi çektirmediğime çok pişman oldum ben, çünkü ultrasonla çok anlayamayabiliyor ordaki kişi, silikondan görünmeyebiliyormuş fln. hoş dümdüz göğüsede mamografi çekemezlerdi herhal neyi tutacak neyi sıkıştıracak:)

ya göndeririken sorun çıktı 3 kere çıkmış aynı mesaj buların 2 tanesini silmenin imkanı yok mu :???? silemedim bir türlü

ben bi doktor dinlemiştim, bunu kesinlikle mammografi çektireceğiniz yerde söyleyin demişti, benim slikonlarım var diye. sakın söylememezlik yapmayın demişti ona göre çeksin. belki çekilebiliyordur o yzden daha farklı bakılıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…