silikonlu gebeler ve emziren anneler

dagcicegi33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
645
22
98
Diyarbakır
8 aylik silikonlarim ve 6 aylik hamileliğim arasında hangisi hangisine zarar veriyor ikilemini yaşıyorum. Hamile kalmasaydim iyileşmiş olur muydum şimdiye kadar. Ya da silikon takmasaydim daha mi kolay yasayacaktim gebeligimi. Isin en kötüsü de bu agrilarla süt emzirme düşüncesi. Hamile arkadaşlardan ricam göğüsteki bu agrilar normal sürecin içinde mi. Bilgi verirlerse sevinirim. Silikonlu anneler de bebeklerini beslerken sorun yaşadılar mi çok fazla.

Merak ettiğim konulardan biri. 2008 yılında taktırdım silikonlarımı, bu sene Eylül'den sonra bebek düşünüyoruz. Emzirenler bir sıkıntı yaşadılar mı sütün gelip gelmemesiyle ilgili bunu çok merak ediyorum.

Silikonlu nasil olur orasini bilemem ama emzirmeye adapte olana kadar canindan can gidiyor ciddi gogus agrisi yasiyorsun hatta ben aglayarak emzirdim ilk zamanlar artik silikonlu nasil bilemem.Bir digeri hamileyken olan aci neee sut gelince gorun siz aciyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım artık sorunun cevabını deneyimliyorsun ☺☺ bizimle de paylaşabilir misin.

Taktırmadan önce doktorunuzdan bu konu ile ilgili bilgi almadınız mi hiç

Silikonla ilgili bir bilgim yok ama emzirme çok kolay bişey değil. 5 - 6 aya kadar çok zorlanmistim ben. Acı çekerek emzirdim. Herkes bu kadar zorlanmiyor ama.

Hamilelikte de uyuşukluk hissi ile sizlama olmuştu zaman zaman. Büyüme ve süt bezlerinin aktiflesmesi ile ilgili herhalde.

Tabi yine çok uzun bir aradan sonra yazıyorum, bebeğimi hiç emzirmedim.bir damla sutum gelmedi malesef.ama birbirimize çok bağlı bir anne kız profilimiz var şükür.sagligi da her çocuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…