Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de sol göğsümün kol tarafı düz duruyor yani sağ göğsüm gibi yuvarlak değil ben de buna çok tedirgin oldum acaba zamanla şekil alır mı düzelir miArkadaşlar 10 gün önce silikon takıldı. protezler kasaltına yerleştirildi. fakat protzimin biri aşağıda diğeri ise yukarıda. doktor masaj verdi yerleşmesi için. sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi ve sonunda yerlerine yerleşiyor mu?
Arkadaşlar 10 gün önce silikon takıldı. protezler kasaltına yerleştirildi. fakat protzimin biri aşağıda diğeri ise yukarıda. doktor masaj verdi yerleşmesi için. sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi ve sonunda yerlerine yerleşiyor mu?
bende yeni ameliyat oldum sizin bayağı olmuş geçtimi benimd aynı durum sözkonusu..
bende yeni ameliyat oldum sizin bayağı olmuş geçtimi benimd aynı durum sözkonusu..
merhaba, aynı sorun bende de var, 30 ocakta ameliyat oldum, sağ göğsümün protezi daha yukarıda duruyor, göğsüm de buna bağlı olarak kambur ve hafif aşağıda, çok moralim bozuk ama doktorum masajla oturacağını ve kesinlikle düzeleceğini söylüyor. buna benzer durum yaşayıp zamanla düzelen var mı, gerçekten morale ihtiyacım var=(
Merhaba üzerinden uzun yıllar geçmiş ama sorma isterim. Şikayetiniz düzeldi mi?Arkadaşlar 10 gün önce silikon takıldı. protezler kasaltına yerleştirildi. fakat protzimin biri aşağıda diğeri ise yukarıda. doktor masaj verdi yerleşmesi için. sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi ve sonunda yerlerine yerleşiyor mu?