silikondan sonra sevgili/eş'lerin tutumları ne yönde oluyor?

boshniac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
4
0
arkadaşlar herkese selam, ben burada yeniyim.. hatta ilk mesajım :] keyifler iyidir umarım.. dedikten sonra konuya geçmek isterim....

kısa süre içerisinde ben de göğüslerimi büyütmek niyetindeyim, hatta aslında bunu o kadar çok istiyorum ki, bugüne kadar duyduğum saçma sapan şeyler yüzünden ertelemiştim.. ama fark ettimki saçma sapan şeyleri önemseyip kendime olan güvenimden kaybetmek bana bir şey katmadı.. göğüslerim 75 beden ve bu bende gerçekten güven eksikliği oluşturuyor.. dekolteyi seviyorum ama giysem de olmayan şey dekoltede hoş durmuyor.. taşsın istiyorum arkadaş böyle çıkıntı olsun sıkışsın sığmasın göğüslerim istiyorum.. yok ömür boyu yüz üstü yatmayı unutcakmışım, yok yapmacık mı olcakmışım, yok doğallık en güzeliymiş.. yav tamam doğallığa karşı değiliz ama bi dimdik yürümek var bir de bazı şeylerin eksikliğini hasretini çekerek yürümek var.. ben ezik dolaşcaksam napiyim doğallığı.. ayyyttttttt.......... öncelikle kendim için kendime olan güvenimi artırmak için taktırmak istiyorum ve uzun süredir devam eden ciddi bir ilişkim düzenli bi cinsel hayatım da var.. her ne kadar bugüne kadar lafı geçmese de kendime olan güvensizliğimden kaynaklanan içimde hep bir eziklik oldu.. sütyensiz durmak istemiyorum mesela, duramıyorum hatta.. silikon taktırsam sütyen bile takmıcam ahtım var :] desteksiz cicili bicili sütyenler takmak istiyorum.. ben böyle mutlu olucam da acaba erkek arkadaşımla cinsel hayatımız ne yönde değişecek, yaşayan arkadaşlardan deneyimlerini öğrenmek isterim......

bu konuyu bende merak ediyorum evli bayanlar silikon taktırdıktan sonra eşlerinizin tepkileri ne oldu doğal değil gibisinden yorummu yaptılar yoksa gerçek göğüs gibimiydi

Son düzenleme:
bunu bende merak etişimdir hep... evli değilim henüz ama burda yorumları çok okudum... çocuk olduktan sonra taktırmayı düşünüyorum ben.. çünkü bebek olduktan sonra göğüsler büyüyor ve emzirme döneinden sonra sönüyor,pörsüyor giibi yani... herkeste böyle olacak değil ama çoğunluk bundan şikayetçi.. yine burada silikon taktıran bi arkadaşın yorumunu okumuştum.. silikon taktırmış..eşine sormuş nasıl oldu diye.. eşi de çok güzel ama senin değil demiş..çok morali bozulmuş... erkeğin düşüncesine göre değişir şahsen.. kimisine göre farketmez,kimisi istemez soğur :44: kendimizi iyi hissetmek adına tamam da , işin cinsel hayat tarafıda var.yaptırmadan önce eşe sormak lazım mutlaka.. cinsel hayatı olumsuz etkileyebilir çünkü

bence bu sorulan sorunun cevabı sevgilinizde
burdan cevap verenlerin kimisinin eşi,mutludur kimiside sorun yaratıyordur
ama şukadarını söyliyim göğsünüz yokken giyemediklerinizi yada giymek istemediklerinizi yadaa giydiğinizde yakışmadığını düşündüğünüz bir çok gecelik yada çamaşırı artık göğsünüzü gere gere giyersiniz :)
erkek milleti sonuçta karşısındaki güzelliğe ne kadar dayanabilicek :KK34:
his konusunda sorun olmadıkça gerisi aşılabilir bence

arkadaşlar herkese selam, ben burada yeniyim.. hatta ilk mesajım :] keyifler iyidir umarım.. dedikten sonra konuya geçmek isterim....

kısa süre içerisinde ben de göğüslerimi büyütmek niyetindeyim, hatta aslında bunu o kadar çok istiyorum ki, bugüne kadar duyduğum saçma sapan şeyler yüzünden ertelemiştim.. ama fark ettimki saçma sapan şeyleri önemseyip kendime olan güvenimden kaybetmek bana bir şey katmadı.. göğüslerim 75 beden ve bu bende gerçekten güven eksikliği oluşturuyor.. dekolteyi seviyorum ama giysem de olmayan şey dekoltede hoş durmuyor.. taşsın istiyorum arkadaş böyle çıkıntı olsun sıkışsın sığmasın göğüslerim istiyorum.. yok ömür boyu yüz üstü yatmayı unutcakmışım, yok yapmacık mı olcakmışım, yok doğallık en güzeliymiş.. yav tamam doğallığa karşı değiliz ama bi dimdik yürümek var bir de bazı şeylerin eksikliğini hasretini çekerek yürümek var.. ben ezik dolaşcaksam napiyim doğallığı.. ayyyttttttt.......... öncelikle kendim için kendime olan güvenimi artırmak için taktırmak istiyorum ve uzun süredir devam eden ciddi bir ilişkim düzenli bi cinsel hayatım da var.. her ne kadar bugüne kadar lafı geçmese de kendime olan güvensizliğimden kaynaklanan içimde hep bir eziklik oldu.. sütyensiz durmak istemiyorum mesela, duramıyorum hatta.. silikon taktırsam sütyen bile takmıcam ahtım var :] desteksiz cicili bicili sütyenler takmak istiyorum.. ben böyle mutlu olucam da acaba erkek arkadaşımla cinsel hayatımız ne yönde değişecek, yaşayan arkadaşlardan deneyimlerini öğrenmek isterim......
ben evli bir bayan olarak cevap vereyim ama karamelinde dediğine aynen katılıyorum..önemli olan başta senin ne istediğin sen istiyorsan ve böyle mutsuzsan kendini önce bu konuda bi rahatlat ve yaptır derim.bir kere senin dediğin gibi yüz üstü yatma yok yapamacıkmış yok doğal değilmiş bunları bi geç cünki buda doktorun ve senin bünyene göree takılcak yapılcak operasyona bakar gayett doğal oluyor gayett yatabiliyosun ki ben 1.5 seneyi geçti olalı böyle bir sorun yaşadım. ayrıca cinsel hayatında bir değişiklik olmuyor benim eşim bu konuda cok begeniyor cünki başta bende cok korkmuştum acaba ele gelirmi acaba sert olurmu bir sürü bu konuda endişelim oldu.tam tersi bana göre gögüsler büyünce erkeler daha bir kıskanç oluyor bunu yaşadım.önceden göze batmayan gögüsler birden ortaya cıkınca erkeler esas bunu istemiyor. alta yatan kıskançlık yani gögüs büyütmek erkeklerin işine geliyor. neden, sahilde bile yada bi dergide hatun görseler hemen aaa hatuna bak gögüslerine derler bunu bütün erkekler yapar..ama kendi eşi yada sevgilisi yaptırsaa düşündükleri sey benim eşime sevgilimede bakacaklar aman böyle sen güzelsin böyle kalsın derler..işlerine gelmez önemli olan kendinsin burda sen mutsuzsan gece yatağa yatarken südyenle ve karanlıkta soyunuyosan bu konudan rahatsızsan önce kendin için yaptır sonra zaten onlar bayılıp ayılıyolar anlatabildimi kızlar:))

anlatabildinn anladım herkesin yazdığınıı :) ama şöyle bir problem var benim sevgilimde silikon istemiyor kesinlikle... Sen zaten şuan yaptıramazsın babana ne diceksin dedi. Haklıda ben öğrenciyim ameliyat oldukça pahalı! babama ameliyat olcam dersem düşünemiyorum halimi :KK70: evlendiğimizde ailelere ne dicez diyor bana. Bir düşünsenize onun ailesi ben yokken arıyor size gelcez diye biz hastanedeyiz :KK70: sebebini kimseye söylemiyoruz ay çok komik :KK70: ama ben kendim için istiyorum size anlatamam göğüsleri doğal büyük olan kızlar kendilernden küçük göğüslü kızları görünce nasıl kasılıyolar nasıl havalarını atıyolar .... Ben 17 yasındayım bide büyücegnide hic sanmıyorum.. Ve bnim sevgilim göğüs pek dikkatimi çekmiyo diyo hangi erkeğin göğüs dikkatini cekmez ya.. BEnde olmayınca bakmaz tabi ama baskasında olunca bakar kızdımm :mad:

ben evli bir bayan olarak cevap vereyim ama karamelinde dediğine aynen katılıyorum..önemli olan başta senin ne istediğin sen istiyorsan ve böyle mutsuzsan kendini önce bu konuda bi rahatlat ve yaptır derim.bir kere senin dediğin gibi yüz üstü yatma yok yapamacıkmış yok doğal değilmiş bunları bi geç cünki buda doktorun ve senin bünyene göree takılcak yapılcak operasyona bakar gayett doğal oluyor gayett yatabiliyosun ki ben 1.5 seneyi geçti olalı böyle bir sorun yaşadım. ayrıca cinsel hayatında bir değişiklik olmuyor benim eşim bu konuda cok begeniyor cünki başta bende cok korkmuştum acaba ele gelirmi acaba sert olurmu bir sürü bu konuda endişelim oldu.tam tersi bana göre gögüsler büyünce erkeler daha bir kıskanç oluyor bunu yaşadım.önceden göze batmayan gögüsler birden ortaya cıkınca erkeler esas bunu istemiyor. alta yatan kıskançlık yani gögüs büyütmek erkeklerin işine geliyor. neden, sahilde bile yada bi dergide hatun görseler hemen aaa hatuna bak gögüslerine derler bunu bütün erkekler yapar..ama kendi eşi yada sevgilisi yaptırsaa düşündükleri sey benim eşime sevgilimede bakacaklar aman böyle sen güzelsin böyle kalsın derler..işlerine gelmez önemli olan kendinsin burda sen mutsuzsan gece yatağa yatarken südyenle ve karanlıkta soyunuyosan bu konudan rahatsızsan önce kendin için yaptır sonra zaten onlar bayılıp ayılıyolar anlatabildimi kızlar:))

Katılıyorum...:113:

Merhaba arkadaşlar,bende cumartesi günü ameliyat olucam inşallah.Bu ameliyatı yıllardır düşünüyorum ve eşimi bir türlü ikna edemedim ama artık kesin kararımı verip karşısına geçtim ve dedimki ben göğüs büyütme ameliyatı olucam,ada kararlı olduğumu görünce hiç itiraz etmeden nasıl oluyormuş diye sordu.

Merhaba arkadaşlar,bende cumartesi günü ameliyat olucam inşallah.Bu ameliyatı yıllardır düşünüyorum ve eşimi bir türlü ikna edemedim ama artık kesin kararımı verip karşısına geçtim ve dedimki ben göğüs büyütme ameliyatı olucam,ada kararlı olduğumu görünce hiç itiraz etmeden nasıl oluyormuş diye sordu.Eşime anlattım ve birkaçta ilgi çekici resim gösterdim ne kadar güzel olacacağını,ne kadar çok istediğimi,bunun kişisel hakkım olduğunu söyledim kendisininde en az benim kadar mutlu olacağını anlattım,bana hak verdi ve birlikte tamamdır dedik.Beni doktora kendisi götürdü,muayenemi yaptırdı.Şu anda okadar çok istiyorki geçenlerde şaka yapayım dedim ve ben vazgeçtim yaptırmıyorum dedim okadar üzgün bir şekilde neden diye sordu ben çok korkuyorum heyecanlıyım dedim ve duyduklarıma inanamadım yıllarca hayır ya sana birşey olursa ben ne yaparım diyen eşim korkma çok güzel olacak ben sana bakıcam ağrın olmaması için elimden geleni yapıcam bak yaptırmassan sonra pişman olur üzülürsün dedi.Bende senmi benmi çakaaal dedim :KK1: güldük tabiki.Arkadaşlar herşeyi önce kendiniz için yapın onlar yoldan geçen kadınlara,dergilerdeki koca göğüslü kadınlara bakarken bize soruyorlarmı bizi düşünüyorlarmı?Lütfen bazı şeylerde bencil olmak kendimize mutlu olmak için şans tanımalıyız.:KK54: öptüm.

genç kızlar bnmde gögüslerim küçüktü evlenmeden 80 beden giyiyodum ama o bile hafif bol geliyodu. Evlendim ve evlendikten sonra biraz kiloda alınca çok farketti şu an hamileyim ve ben kendimi tanıyamıyorum acayip büyüdüler bence evlenmeden ve bebeğiniz olmadan silikonu düşünmeyin derim çünkü baya bi büyüyo şu an 3 aylık hamile olduğum halde 85e sığmıyo taşıyo.

genç kızlar bnmde gögüslerim küçüktü evlenmeden 80 beden giyiyodum ama o bile hafif bol geliyodu. Evlendim ve evlendikten sonra biraz kiloda alınca çok farketti şu an hamileyim ve ben kendimi tanıyamıyorum acayip büyüdüler bence evlenmeden ve bebeğiniz olmadan silikonu düşünmeyin derim çünkü baya bi büyüyo şu an 3 aylık hamile olduğum halde 85e sığmıyo taşıyo.

Sevgili eyay hevesini kırmak istemem ama o buyume maalesef ki geçici bir durum:KK43: 2 çocuk dogurmuş ve emzirmiş bir anne olarak konuşuyorum.Evet hamileligimde benim de 75-80 olan goguslerim 90 bedene kadar buyuduler.Gozlerime inanamıyordum.Bu gogusler benim mi diye.O kocaman dolu dolu halleri acayip hoşuma gidiyordu.Fakat ne zaman ki hamilelik ve emzirme donemi sona erdi o kocaman memeler gitti yerine eskisi gibi 80 beden ayrıca sarkmış ve içi boşalmış gogusler geri geldi:KK43: Ama haklısın evli bayanlar bence cocuk dogurduktan sonra yaptırsınlar.Kişisel kanaatim.Çünkü silikonlarında bir revizyona gitmek zorunda kalabilirler.O sarkmalar onlarda da olacaktır kesinlikle.Ama yok daha genç kızsanız evlenmenin esamesi yoksa yaprırın gitsin :) HAyat sizin hayatınız ne de olsa...

Merhaba arkadaşlar,bende cumartesi günü ameliyat olucam inşallah.Bu ameliyatı yıllardır düşünüyorum ve eşimi bir türlü ikna edemedim ama artık kesin kararımı verip karşısına geçtim ve dedimki ben göğüs büyütme ameliyatı olucam,ada kararlı olduğumu görünce hiç itiraz etmeden nasıl oluyormuş diye sordu.Eşime anlattım ve birkaçta ilgi çekici resim gösterdim ne kadar güzel olacacağını,ne kadar çok istediğimi,bunun kişisel hakkım olduğunu söyledim kendisininde en az benim kadar mutlu olacağını anlattım,bana hak verdi ve birlikte tamamdır dedik.Beni doktora kendisi götürdü,muayenemi yaptırdı.Şu anda okadar çok istiyorki geçenlerde şaka yapayım dedim ve ben vazgeçtim yaptırmıyorum dedim okadar üzgün bir şekilde neden diye sordu ben çok korkuyorum heyecanlıyım dedim ve duyduklarıma inanamadım yıllarca hayır ya sana birşey olursa ben ne yaparım diyen eşim korkma çok güzel olacak ben sana bakıcam ağrın olmaması için elimden geleni yapıcam bak yaptırmassan sonra pişman olur üzülürsün dedi.Bende senmi benmi çakaaal dedim :KK1: güldük tabiki.Arkadaşlar herşeyi önce kendiniz için yapın onlar yoldan geçen kadınlara,dergilerdeki koca göğüslü kadınlara bakarken bize soruyorlarmı bizi düşünüyorlarmı?Lütfen bazı şeylerde bencil olmak kendimize mutlu olmak için şans tanımalıyız.:KK54: öptüm.

ne şanslısın. insanın eşi olacak yanında, en büyük destekçisi. ohhhhhhhh süper! tabi ki kendimiz için yaptıracağız bu operasyonu. insan başkası için bedenini kestirir miorgan nakli vs konuları başka tabi. ama bu konu da bambaşka. güvensizlik meselesi sadece kişi ile bedeni arasındadır. erkekler ya da göğsü olan bayanlar vücutlarında beğenmediği yerleri düşünsünler ya da eksikliğini duydukları bir taraflarını. belki böyle anlayabilirler. ama bizi a cup olan bayanlar daha iyi anlar.
güzel haberlerini bekliyoruuuzzz. :KK66:

Son düzenleme:

sevgli eyay benim ikiz çocuklarım var benimde göğüslerim hamileyken büyüdü doğum yaptığımda 95 beden sütyen takıyordum ama şu anda 75 baden takıyorum,üstelik içleri bomboş.Yani anlayacağın büyüyen göğüslerin deyil süt bezelerinin sütle dolmasından kaynaklanan dolgunluk canım.Bir arkadaşım bekarken tahta göğüsmüş ve öyle bir görüntü ile evlenmek istememiş.22 yaşında silikon yaptırmış şimdi30 yaşında bebeği oldu emzirme dönemindede şimdide dolgun ve dik göğüslere sahip.Birde hamilelikten sonra göğüslerin büyümediği gibi dahada küçülebiliyor,ne demek istediğimi emzirme döneminden sonra anlayacaksın.:KK50:Öptüm.

ne şanslısın. insanın eşi olacak yanında, en büyük destekçisi. ohhhhhhhh süper! tabi ki kendimiz için yaptıracağız bu operasyonu. insan başkası için bedenini kestirir miorgan nakli vs konuları başka tabi. ama bu konu da bambaşka. güvensizlik meselesi sadece kişi ile bedeni arasındadır. erkekler ya da göğsü olan bayanlar vücutlarında beğenmediği yerleri düşünsünler ya da eksikliğini duydukları bir taraflarını. belki böyle anlayabilirler. ama bizi a cup olan bayanlar daha iyi anlar.
güzel haberlerini bekliyoruuuzzz. :KK66:

Teşekkür ederim canım,ben doktora gittiğimde bu sitedeki bilgilerle konuştum,doktorum bu konuda hatim etmişşin benim sana söyleyecek birşeyim yok dedi.Bu çok hoşuma gitmiştin bu ameliyata karar veren arkadaşlar doktorlarıyla daha kendinden emin konuşşunlar diye bilgilerine bilgi eklemek için her anımı her hissettiğim şeyi burada paylaşacağım.Bu işe hep sağlıkçı tarafından baktım ama şimdi hasta tarafından bakıyorum.En kötü derdimiz bu olsun diyorum.Öptüüüm.:KK54:

bak ama senin varmış 80 diyorsun burda hiç olmayan erkek gibi göğüse sahip kişilerde var maalesef.. Benimkiler küçücükk büyümüyor bazılarının hamileyken içine süt doluyor büyüyormus falan ama sonra sönüyorlarmıs..
ayrıca balabla nerede yasıyorsun ameliyatını nerede olacaksın maalesef ameliyat fiyatlarıda pahalı, doktorlar krediyle taksitle falan ödeme yapıyolarmı acaba :KK70:

Son düzenleme:
bak ama senin varmış 80 diyorsun burda hiç olmayan erkek gibi göğüse sahip kişilerde var maalesef.. Benimkiler küçücükk büyümüyor bazılarının hamileyken içine süt doluyor büyüyormus falan ama sonra sönüyorlarmıs..
ayrıca balabla nerede yasıyorsun ameliyatını nerede olacaksın maalesef ameliyat fiyatlarıda pahalı, doktorlar krediyle taksitle falan ödeme yapıyolarmı acaba :KK70:

öncelikle şunu söyliyim yaşın henüz küçük bence 20 yaşını bekle en azından
ameliyat fiyatları değişiyor 2000tl'den başlar 9000'e kadar çıkar taksit yapanıda var ama bence sen biraz daha bekle :KK34:

zaten mecbur öyle yapıcam annem uğraşmaz babam fıttırır silikon istiyorum dersem :KK70: anca kendim calıstıgımda anca yaptırırım..

Merhaba,sevgili tienen evet büyümüyor,büyümeyecek maalesef.Ben istanbulda yaşıyorum doktoum Ali Mezdeği fiyatı ise biz önceden çalışma arkadaşı olduğumuz için 4500 tl ye indirdi.Ali bey hakkında bilgi almak isteyenler doktorlar ve öneriler sayfasından bakabilirler.Bu ameliyat kararı bile insanın motivasyonunu ve güvenini zirveye çıkarıyor.Ben 3 gün sonra ameliyat oluyorum inşallah her gelişmeyi sizlerle paylaşıcam bana dua edin.Öpüyorum sizi :KK54:

zaten mecbur öyle yapıcam annem uğraşmaz babam fıttırır silikon istiyorum dersem :KK70: anca kendim calıstıgımda anca yaptırırım..

bence babalar bir çok anneden ve eşten daha sıcak bakıyor bu duruma
çünkü babalar kızlarının bu durumu dert etmelerini çok dert ediyorlar sonuçta yarın öbür gün evlenecek bu kız inan bana babalar daha kolay ikna olur :KK34: sadece konuşurken doğru kelimeleri seçmelisin
sen zamanı geldiğinde eminim bunları kolayca aşacaksın :KK16:

bence babalar bir çok anneden ve eşten daha sıcak bakıyor bu duruma
çünkü babalar kızlarının bu durumu dert etmelerini çok dert ediyorlar sonuçta yarın öbür gün evlenecek bu kız inan bana babalar daha kolay ikna olur :KK34: sadece konuşurken doğru kelimeleri seçmelisin
sen zamanı geldiğinde eminim bunları kolayca aşacaksın :KK16:

şimdi düşündümde babamm :))) dekolte tsört giyerim bazen göğsüm olmadığı halde sütyenden büyük sanar sanırım üstünü değiştir der bana...Zaten ameliyat olursam parayı ona ödetmem sadece ameliyat olucagmı söylerim haberi olur paramı kendim veririm.
ayrıca 4.500 tl diğer ameliyat fiyatlarına nazaran daha iyiymiş. BEn meme altından yaptırmak istiyorum izi kalıyomus ama daha sağlıklı sankii...Bide cocugum olmadan evlenmeden önce yaptırırım da cocuk olunca problem olmazmı silikon?

X