Silikon'dan kurtulmak ve diklestirme yaptirmak ..

ChAneL81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
4.627
3.992
merhaba bu basligi bir arkadasim icin aciyorum yardim ederseniz sevinirim
Bu arkadasim bir kac sene once silikon taktirdi ve su an sarkik bir memesi var.. (eskiden de sarkikti )
Silikona alisamadigi icin hem silikonu cikarttirmak hem diklestirme dusunuyor .. meme dokusu avuc ici kadar.
Ama tabi korkulari ve kafasinda bir suru soru isareti !
Sadece diklestirme guzel olacakmi ‼️
Ayni durumu yasayan varsa lutfen bilgi verirse iyi olur hani silikonu cikarttirip diklestirme yaptirmis biri ..
Bu ameliyati guzel ve uyguna yapan istanbulda bir doktor da ariyor onerileriniz varsa yazin lutfen ..
simdiden tsk ederim cevaplar icin :KK15:

O arkadaşın ben oluyorum hehee
silikonu çıkartırsam toparlatırırsam diklestirirsem nasil bir görüntü ortaya çıkar arkadaşlar bu konu soru işareti olan arkadaşlarada bir cevap olacak lütfen bilginizi yasadiklarınızı burada paylaşın ..

proteziniz damla mıydı yuvarlak mıydı, protezin dolgunluğunu yitirmesinden mi bahsediyorsunuz yoksa bariz doğal meme gibi sarkmasından mı?

proteziniz damla mıydı yuvarlak mıydı, protezin dolgunluğunu yitirmesinden mi bahsediyorsunuz yoksa bariz doğal meme gibi sarkmasından mı?
Selam protezim oldugu yerde duruyor meme sarkik..Meme kartını bulamiyorum adini yazarim..Yuvarlak mı damlamiydi jel mi unutum..10 yil oldu..Karte bulursam insallah adini yazarim..diklestirme toparlatmada silikon çiknca nekadar fark ediyor nasil duruyor..Onu arastiriyorum..Sag olsun chanel de yardimci oluyor..Belki bu actigimiz konu diger insanlara cevap olacak..

O arkadaşın ben oluyorum hehee
silikonu çıkartırsam toparlatırırsam diklestirirsem nasil bir görüntü ortaya çıkar arkadaşlar bu konu soru işareti olan arkadaşlarada bir cevap olacak lütfen bilginizi yasadiklarınızı burada paylaşın ..
Olan meme dokunuzun miktarı önemli. Eğer yeterli doku varsa protez çıktıktan Sonra fazla gevşemiş deri alınır,doku toparlanır Ve ameliyat sona erer. Ama şu anki büyüklüğe yinede alıştığınız için gözünüze küçük gelme olasılığı çok yüksek. Heleki bir sene Sonra muhakkak üstleri boş,altta bir miktar dokulu Ve çok kesili bir meme sizi mutsuz edecektir.
Şu anki durumu düzeltmek için belki dikleştirme ve ufakta olsa protez ilavesi ile çok daha mutlu edici bir sonuca ulaşacağınıza eminim:)

Ay konu açtığımı görünce merak ettim. Birde konu başlıgını okuyunca şok oldum :eek: Dedim neler oluyor :skandal: Sonra konu anlaşıldı :)) C ChAneL81
Insallah ilerde yine kendi meme konusunu acarim kendime arzum77 arzum77 ama simdilik sira gelemedi iste su karin germem olayi kapanmadikca baska ameliyatlara odaklanmam zor oluyor
Birde ben burun da yaptiracaktim :KK43: ama iste seneye insallah 4 ay icinde iki kere tasindim calismak istedim buldugum is yerleri uzak oldu bana ve tabiki yaz tatili de yaklasiyor zor karar veriyorum haliyle

Olan meme dokunuzun miktarı önemli. Eğer yeterli doku varsa protez çıktıktan Sonra fazla gevşemiş deri alınır,doku toparlanır Ve ameliyat sona erer. Ama şu anki büyüklüğe yinede alıştığınız için gözünüze küçük gelme olasılığı çok yüksek. Heleki bir sene Sonra muhakkak üstleri boş,altta bir miktar dokulu Ve çok kesili bir meme sizi mutsuz edecektir.
Şu anki durumu düzeltmek için belki dikleştirme ve ufakta olsa protez ilavesi ile çok daha mutlu edici bir sonuca ulaşacağınıza eminim:)
Tesekkürler Arzum protezi geri koydursamda gene kesili bir gögüs beni bekliyor çünki fazla deri çıkarılacak toparlama dikleştirme olacak ya...Bide benim memelerim zaten orta büyüklüktedi 75 a takiyordum önceden silikonla 80 oldu..Dik dursun A vucu doldur Sun istiyorum ..dik toplu şeftali elma gibi büyük olun istiyorum ...

Tesekkürler Arzum protezi geri koydursamda gene kesili bir gögüs beni bekliyor çünki fazla deri çık:KK64:arılacak toparlama dikleştirme olacak ya...Bide benim memelerim zaten orta büyüklüktedi 75 a takiyordum önceden silikonla 80 oldu..Dik dursun A vucu doldur Sun istiyorum ..dik toplu şeftali elma gibi büyük olun istiyorum ...Ama işte bu işlemi yaptiran varmı protezden sonra görüntü nasil olacak az çok görsem tamam bu islemi yaptiracagim yada yok ben bunu yaptirim Sam piskoloji mi iyce bozar mı?iste soru işaretleri var..
:KK64:

Tesekkürler Arzum protezi geri koydursamda gene kesili bir gögüs beni bekliyor çünki fazla deri çıkarılacak toparlama dikleştirme olacak ya...Bide benim memelerim zaten orta büyüklüktedi 75 a takiyordum önceden silikonla 80 oldu..Dik dursun A vucu doldur Sun istiyorum ..dik toplu şeftali elma gibi büyük olun istiyorum ...
İşte,ufakta olsa silikonda koyulmasa en geç bir sene sonra üst lobun boşalacak ve dik bir göğsün olmayacak bence.

İşte,ufakta olsa silikonda koyulmasa en geç bir sene sonra üst lobun boşalacak ve dik bir göğsün olmayacak bence.
Kuzum ben bunu anlata anlata dilimde tug bitti silikonsuz diklestirme iyi yapilmasi gerek bu bir ikincisi silikonsuz ust lobun bos durur dedim bende birde diklestirme yapilinca ister istemez kendi dokumuzdan azaliyor ve daha da kuculuyor meme dedim
Ve senin dedigin gibi oyle dimdik olmuyor malesef hem kucuk hem izli meme olunca insanda uzulur

Kuzum ben bunu anlata anlata dilimde tug bitti silikonsuz diklestirme iyi yapilmasi gerek bu bir ikincisi silikonsuz ust lobun bos durur dedim bende birde diklestirme yapilinca ister istemez kendi dokumuzdan azaliyor ve daha da kuculuyor meme dedim
Ve senin dedigin gibi oyle dimdik olmuyor malesef hem kucuk hem izli meme olunca insanda uzulur
Ben silikonu tekrar kodurunnca izli olmuyor mu deri kesilecek ya ...diklestirilip topralatilacak ya!!!Seninki gibi olmiycak mı bunu yaparsam silikonu da kodurunca..Cikartirirsam da ayni seninki gibi dikiş olmuyormu..

Ben silikonu tekrar kodurunnca izli olmuyor mu deri kesilecek ya ...diklestirilip topralatilacak ya!!!Seninki gibi olmiycak mı bunu yaparsam silikonu da kodurunca..Cikartirirsam da ayni seninki gibi dikiş olmuyormu..
Tabiki dikis oluyor canim ama hani ufak bir meme dusun izli ama hala sarkik gosteren , normal silikonlu bir meme dusun izli ama tam istedigin diklikte
O sana bahsettigim C cemrexx diklestirmesi guzel oldu ama senden daha cok dokusu vardi iyi hatirliyosam ve cocuk emzirmedigi icin cok cok bizimki gibi sarkik degildi

Tabiki dikis oluyor canim ama hani ufak bir meme dusun izli ama hala sarkik gosteren , normal silikonlu bir meme dusun izli ama tam istedigin diklikte
O sana bahsettigim C cemrexx diklestirmesi guzel oldu ama senden daha cok dokusu vardi iyi hatirliyosam ve cocuk emzirmedigi icin cok cok bizimki gibi sarkik degildi
Hele bakın kim gelmiş Chanel hoş gelmiş
Gönlüme bahar gelmiş yaz gelmiş
Hele bakın kim gelmiş, o gelmiş
Asaletiyle gelmiş hoş gelmiş

Ondan başka kime yazsam
Keder vermiş, kahır vermiş yüzüm
gülmemiş tey tey:halay::halay::halay:

Görmem gerek bu kararı almak veya almamk için hocam..

Annem diyor ki meme bezin ilerde gelir masaj yaparsan bide meme bezim gelmesii icin bitki çayıda varmış onu da kulanırsan diyor..Eski toprak lar biliyor da benim Sabrim yok Anne kizini bilmiyonmu diyemedim :sopa:sonuç bu olacaktı:sopa:

Hele bakın kim gelmiş Chanel hoş gelmiş
Gönlüme bahar gelmiş yaz gelmiş
Hele bakın kim gelmiş, o gelmiş
Asaletiyle gelmiş hoş gelmiş

Ondan başka kime yazsam
Keder vermiş, kahır vermiş yüzüm
gülmemiş tey tey:halay::halay::halay:

Görmem gerek bu kararı almak veya almamk için hocam..
:KK200: Ay ne guzel yazi bu kizim kac gundur yaziyorum daha yenimi gordun :KK70:
Hakkinda hayirlisi guzelim elbet bir cagre bulunur oyle cayla felan gelmez yahu meme sen iyice dusun bakim :KK66:

:KK200: Ay ne guzel yazi bu kizim kac gundur yaziyorum daha yenimi gordun :KK70:
Hakkinda hayirlisi guzelim elbet bir cagre bulunur oyle cayla felan gelmez yahu meme sen iyice dusun bakim :KK66:
İyiki varsın bitanem:KK75:
İyiki yumuşak kalbin var:KK75:
Denizler kadar derin:KK75:
Güzel gözlerin var:KK75:.Birtek sen anladın beni .....onu da yanlış anladın tey tey:halay:

tamam hocam insallah birileri bu konuda beni aydınlatır bu işlemi olan biri

X