Estetik ameliyatın aşamalarını bilmiyorum ama böyle bir işe kalkışırsanız tam destek veririm..
İnsan bence imkanı varken değerlendirmeli. Kişinin kendini beğenmesi çok önemli çünkü.
eşin istemiyosa yaptırma, eşinden habersiz hiç yaptırma bence..
Evet vücudumda tek beğenmediğim yer göğüslerim. Olan arkadaşlarım var bir hafta ağrılı bir süreç oluyor ama yaptıran arkadaşlarımın ki çok güzel oldu.
eşin istemiyosa yaptırma, eşinden habersiz hiç yaptırma bence..
canım ben 6 gün oldu ameliyat olalı. benm ailemde istemiyordu ama bu hayat benim hayatım benim mutluluğum benm psikolojim önemli. bekarım üstelik hamile kalmayada kötü bi etkisi yok.
yaptr kendine güvenin gelsin ben iikide yaptrmışım. sadece 2 gün pişman oldum ama o da ağrılardan neticede geçiyo hepsi:)
Canım sen daha küçüksün acele etme ben çocuk nasıl olsa çocuk doğurdum emzirdim yani yaptırmam için önümde bir engel yok ama kızım 18 aylık bir süre kıcağıma alamam annem zaten isteksiz hayatta gelip çocuğa bakmaz biraz daha mı beklesem diyorum.
dranas aştın gene kendini üye olduğumdan beri burda birkaç kişi var merak diyorum ne yaptılar ne konu açtılar diye sen de onlardan birisin =)) walla bence ne istiyorsan onu yap da bana sanki böle şeylerde sorun çıkacaksa ben yapsam benim başıma gelir gibi geliyor yani kimsede sorun çıkmaz da bana gelince bişey olur diye korkuyorum halbuki hiç de paranoyak biri değilimdir
nasıl mutlu oluyorsan öle yaşamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?