- Konu Sahibi HerZamanBirlikte
Merhaba arkadaşlar. Ayın 12'sinde 4 ayını tamamlamış bir kızım var. Sezaryenle doğum yaptım ve dolayısıyla ilk günlerde biraz süt problemi yaşadık bu sebeple de kızım memeyi tutmak istemedi bir şey gelmediği için. Göğüs uçlarımda biraz küçüktü ve acaba ondan mı diye daha ilk günümüzde hemen 'silikon uçlar var onlardan kullan' dedi çok bilmişin biri! Hiç kullanmaz olsaydım keşke! ilk gün öyle başladık ve sonra bırakamadık, hala onunla emziriyorum. Şimdi de ben bırakmaya çalışıyorum fakat bebeğim alıştığı için vazgeçmek istemiyor
Aslında o olmadan da emebiliyor isterse fakat alıştığı için bırakmıyor, o kadar üzülüyorum ki günlerdir ağlıyorum nasıl bırakacağım diye. Onu hissetmek istiyorum ve o da beni hissetsin istiyorum!
Ayrıca sürekli temiz tutmak da zor, sürekli yıkamak gerekiyor, her ağladığında elinin altında bulunması gerekiyor vs. vs. Hiç bir yere gidemiyorum diyebilirim bu sıkıntı yüzünden. Çevremdeki herkes bu saatten sonra bırakmaz artık, alıştı iyice, hem de büyüdü bıraktıramazsın artık diyorlar
((( Fakat sanırım çok üzüldüğüm için olsa gerek, vücudum onunla süt üretmeyi reddediyor. Yani çıkarınca gelen süt takınca azalıyor
Lütfen yardım edin, bıraktırabilir miyim şu saatten sonra yoksa artık çok mu geç kaldım, böyle devam mı edecek? Ya da bebeği bu kadar büyümüş olup da bıraktırabilen var mı? En azından bunu bilmeye çok ihtiyacım var...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)