Silikon Ucu Bırakmak İstiyorum Lütfen Yardım Edin! :(

HerZamanBirlikte

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
23
1
16
Yozgat
Merhaba arkadaşlar. Ayın 12'sinde 4 ayını tamamlamış bir kızım var. Sezaryenle doğum yaptım ve dolayısıyla ilk günlerde biraz süt problemi yaşadık bu sebeple de kızım memeyi tutmak istemedi bir şey gelmediği için. Göğüs uçlarımda biraz küçüktü ve acaba ondan mı diye daha ilk günümüzde hemen 'silikon uçlar var onlardan kullan' dedi çok bilmişin biri! Hiç kullanmaz olsaydım keşke! ilk gün öyle başladık ve sonra bırakamadık, hala onunla emziriyorum. Şimdi de ben bırakmaya çalışıyorum fakat bebeğim alıştığı için vazgeçmek istemiyor :( Aslında o olmadan da emebiliyor isterse fakat alıştığı için bırakmıyor, o kadar üzülüyorum ki günlerdir ağlıyorum nasıl bırakacağım diye. Onu hissetmek istiyorum ve o da beni hissetsin istiyorum! :( Ayrıca sürekli temiz tutmak da zor, sürekli yıkamak gerekiyor, her ağladığında elinin altında bulunması gerekiyor vs. vs. Hiç bir yere gidemiyorum diyebilirim bu sıkıntı yüzünden. Çevremdeki herkes bu saatten sonra bırakmaz artık, alıştı iyice, hem de büyüdü bıraktıramazsın artık diyorlar :(((( Fakat sanırım çok üzüldüğüm için olsa gerek, vücudum onunla süt üretmeyi reddediyor. Yani çıkarınca gelen süt takınca azalıyor :( Lütfen yardım edin, bıraktırabilir miyim şu saatten sonra yoksa artık çok mu geç kaldım, böyle devam mı edecek? Ya da bebeği bu kadar büyümüş olup da bıraktırabilen var mı? En azından bunu bilmeye çok ihtiyacım var... :( :( :(

Bende bu silikon gogus ucunu kullandim ama tam 1aylikti biraktirdim gogus ucum cikinca artik normal emdi sende artik kullanma kullanmadikca oda.bos emmeye alisir onun agzi gogsune degdimi daha cok sutun gelir bence artik silikonu kullanma

Bende istemiyorum artık kullanmayı fakat bırakamıyoruz işte. Başta çok söylediler ama ben bu kadar zor bir hale geleceğini tahmin etmemiştim hiç, bebeğim zorlanmasın emerken istedim :( Kucağıma alınca başını memeye çeviriyor fakat ağzını açmadan sadece dudaklarını sürüyor önce, var mı yok mu kontrol ediyor, takmamışsam hemen çeviriyor başını diğer tarafa sanki hiç aç değilmiş gibi ve zorlayınca da bağırmaya başlıyor :( Artık bırakmak istiyoruummm :((( Yok mu başka bıraktırmış olan? Nasıl bıraktırdınız arkadaşlar tek ben miyim bunu yaşayan yani? :((

demek ki farklılık gösterebiliyormuş :31: bende kullandım 1 ay kadar ve gayet rahat normale geçiş yapmıştık yaralarım geçince. direk seni emmekte direniyorsa sende direndin mi canım? yani bir almaz iki almaz sonra mecbur alır iyice acıkınca. gerçi bu kadar dertlendiğine göre onuda denemişsindir :( sen yinede sıkma canını, bak kendin diyorsun onu takınca olan süt azalıyor diye. evet kullanması sıkıntılı ama keşke sütüm olsaydı da hep onunla emzirseydim gam yemezdim inan. ne kadar zor olursa olsun dua et bebeğine sütünü verebildiğin için :34:

Haklısın, o konuda şükrüm sonsuz zaten, doğumdan sonraki en büyük dileklerimden biriydi emzirebilmek, bebeğimin anne sütü alması. Ama bir ümit işte, belki dedim burda da bizimle aynı durumda olanlar, bebeği bu kadar büyüdükten sonra bırakabilenler varsa en azından cesaret olur belki bana diye düşünmüştüm :( Ama olmayacak sanırım, direnemeyeceğim artık :( Çünkü ben ısrar ettikçe kızım daha da garipleşiyor, gece sürekli ağlayarak uyanıyor, silikonla verdiğimde memeyi kesinlikle bırakmak istemiyor, ağlayarak uyanmışsa (silikonlu olarak) meme dışında hiç bir şekilde susmuyor, vs. vs. Yani eziyet ediyorum resmen, kırıldı direncim de ümidim de, gittiği yere kadar, savaşa çevirmiştim her emzirme saatini ve sanırım o kazandı, böyle devam etsin yapacak bir şey yok :((((( Sana da teşekkürler 01vuslat, en azından vakit ayırıp cevap yazdın... :(

vakit ayırmak ne demek, hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada. bırak savaşı o kazansın annesi madem direniyor üsteleme. o almak istediği alıyor ya gerisini takma kafana. zor evet ama değer bence. huzurla büyüt bebeğini sayılı zamanlar bunlar yıllarca emecek hali yok, keyfini çıkarmaya bak zehir etme kendine bu güzelim zamanları :34:

Sanırım haklısın, çok teşekkür ederim, moral oldun bana :( Zaten ne oldu bilmiyorum ama son günlerde ciddi anlamda süt sıkıntısı yaşamaya başladık nedense, durumumuz iyiydi çok şükür ama birdenbire değişti, çok taktım sanırım kafama. Onun mutlu olması, üzülmemesi herşeye değer, herşeyden önemli. Seninde dediğin gibi yıllarca emecek değil ya, iki yılı tamamlarız inşallah, o da bir şekilde huzurla, mutlulukla geçer inşallah küçüğüm içinde benim içinde :) Tekrar teşekkür ediyorum, hatırlatmış oldun bana geçirdiğimiz günlerin kıymetini ve güzelliğini... :,))

Sanırım haklısın, çok teşekkür ederim, moral oldun bana :( Zaten ne oldu bilmiyorum ama son günlerde ciddi anlamda süt sıkıntısı yaşamaya başladık nedense, durumumuz iyiydi çok şükür ama birdenbire değişti, çok taktım sanırım kafama. Onun mutlu olması, üzülmemesi herşeye değer, herşeyden önemli. Seninde dediğin gibi yıllarca emecek değil ya, iki yılı tamamlarız inşallah, o da bir şekilde huzurla, mutlulukla geçer inşallah küçüğüm içinde benim içinde :) Tekrar teşekkür ediyorum, hatırlatmış oldun bana geçirdiğimiz günlerin kıymetini ve güzelliğini... :,))

merhaba bende aynı dertten muzdaribim cok canm sıkıloyor ne yaptıysam almıor göğsümü bıraktıranlar yok mu sen hala silikonlamı emziriyorsun?

Back