Silikon uçlar hakkinda

Vaveylay

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
984
907
18
25
Selam kızlar, 6 gün önce doğum yaptım bebeğim gogsumu tutmadı hastaneden silikon göğüs ucu aldık bebek emiyor ama aşırı yoruluyor tam doymadan uyuyakalıyor yada sinirleniyor. Bir de silikon sürekli kayıyor hiç kullanışlı değil bebek de ememiyor. Bütün silikon uçları mi böyle, bunların çeşitleri var mı? Kullanışlı emmesi kolay bebegi yormayan bir uc var mı? Kullanıp memnun kalanlar öneri verebilir mi?

Uçsuz emzirebilirsiniz. Bebeğiniz yeni doğmuş emme gücü zayifdir . Silikonla iş daha zor olur . Emzirme danışmanlari var yada hastanedeki hemşirelerden yardım isteyin. Sağlık ocağındaki hemsirelerdende isteyebilirsin. Meme ucunu değil onunla birlikte siyah yeri mümkün olduğunca ağzına almalı. Yani göğüs ucunun olmamamsi emmesinen engel değil.
Silikon uçlarında boyutu vardır. Marka marka değişir boyutları ve formu. Onunla emzirmeside zordur. Takmak kaymamasina uğraşmak ayrica gaza , normal emmesinden daha az süt çekimine,ve çıplak emme reddine neden olur.

Ben 2 aya yakın kullandim wee babynin. Baş ve orta parmağım ile silikonu tutuyordum boş kalan elimle. İlk zamanlar uyandırın uyuyunca, ben bezini değiştiriyordum en kötü hiç uyanmazsa. Bebeğin çenesi kuvvetlendikçe tutabilecek. Arada çıplak vermeyi deneyin. Bazı bebekler çok arıyor bazı bebekler bi anda bırakıyor. O yüzden bi an önce bırakabilmeye bakın derim, ama kendinizi strese sokmayın

Maalesef hastanedeki ebeler çok uğraştı ama tutmadı simdi göğüs ucumda çıktı ama yine de tutmuyor silikon ucla da sütü çekemiyor sarılık oldu beslenemedigi için çok çaresiz kaldım

Çıplak verince asla tutmuyor ağlamaya başlıyor elimdeki silikon ucta sanirim büyük geliyor hastaneden vermişlerdi daha uygun bir şey alayım olmazsa, besinsiz kalmasın da artık çenesi güçlendikçe çıplak vermeye uğraşacağım

40 günden sonra denemeye başlayın ben öyle yapmıştım, şuan kendinizi hazır hissediyorsanız deneyebilirsiniz ama sıkmayın kendinizi asla

Maalesef hastanedeki ebeler çok uğraştı ama tutmadı simdi göğüs ucumda çıktı ama yine de tutmuyor silikon ucla da sütü çekemiyor sarılık oldu beslenemedigi için çok çaresiz kaldım
Ten tene temasla duş altında deneyin iç güdüsel olarak emebilir. Silikonla emzirme sonrası sütünüzü mutlaka boşaltın tam boşalmıyor sütte azalıyor o nedenle. Sağım yapın mutlaka emzirme sonrası . Sütünüzü artmasi için .Bol su için. 3-4 litre.
Sarılık kismida benim ilk bebeğim sadece emerek sarılık olmadı fakat 1 ay sonunda hiç kilo almadığından ( bu arada silikonla emzirmistim sizin gibi ) mamaya başladım biberon filan olunca emmedi birdaha 2. Ve 3. Bebeğim mama vermeme rağmen oldu yani beslenmeyle tam ilgiside yok onun. Üzülme çok üst rakamlar olmadığı sürece sarılık zamanla geçiyor. Benim bebeğim 40 gün civarına kadar sarıydı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…