- Konu Sahibi Pinkarchitect
-
Kocasına yapmasının helal olduğunu dışarıya yapmasının haram olduğunu kabullenemeyen çok kadın var maalesefNamahreme gostermedıgın surece helal olur. Koca ıcın yapılan her sus helaldır.
kebabsın desene tikka :)Ben de çok araştırdım bunu, evet haram.. Memeniz hali hazırda varsa haram.. Eğer memeleriniz erkek memesi gibiyse, düzse, yoksa haram olmaktan çıkıyor. Sadece bu değil, kaş almak da haram mesela erkek kaşı gibi ortadan birleşik değilse tabii, o zaman alınabilir.
Yani benimki gereklilikti biraz da :) Eğer biraz memem olsa çok tereddüt ederim, şimdiyse düzmüş diye seviniyorumkebabsın desene tikka :)
Evet, aynı şeyleri bende düşünüyorum.bu ameliyatı yeni olan biriyim ama çektiğim ağrıdan çok psikolojik olarak bittim resmen. Keyfimden yaptırmadım, iki çocuktan sonra küçülme ve sarkma olmuştu. Denize girmiyorum, dışarda dekoltelide giyinmiyorum.sadece eşim ve kendimi iyi hissetmem için olmuştum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum.sürekli kendime zarar verdiğimi düşünüyorumBunu bilemeyiz, burda fetva verebilecek kadar kimsenin bilgisi olduğunu zannetmiyorum. Ama zaman zaman bunu ben de düşünmedim değil. Sadece şunu diyebilirim ki keşke böyle bir çağda dünyevi şeyleri bu kadar kafaya takmayacak iradeye sahip olabilsek, ama ben kendi adıma bu konuda acizim. Ne zaman bu dünyanın bir oyun olduğunu düşünsem yaptığım şey çok anlamsız geliyor. Ve o anlarda aklımdan geçmiyor değil, diyorum ki keşke bu sıkıntıya Allah için katlanabilseydim, çünkü biliyorum ki her kim derdine Allah için katlanırsa dert bile dile gelir ve Allah'a dua eder ben bu kuluna sıkıntı vermekten haya ediyorum diye. Şimdi olsa bu düşüncelerle belki daha farklı bakardım bu konuya diyorum, ama şunu da diyorum, varken konuşmak kolay, yokken buna katlanmak gerçekten zor hele ki bir çok şeyin görselliğe maddiyata bağlandığı bu acımasız çağda.
Canım ameliyatı olduktan sonra yapabileceğin tek şey artık kararlarınla barışmak, acizliğin için suçluluk hissediyorsan Allah'a sığınmak. Sen yeter ki samimi ol, Allah affeder bence. Suçluluk ve olumsuz duygular bedenine daha çok zulmetmek demek. Bir karar aldın, bir yola girdin, bedenin rahatsız oldu, ama bunlar geçecek. Kendinle barışırsan daha çabuk geçecek.Evet, aynı şeyleri bende düşünüyorum.bu ameliyatı yeni olan biriyim ama çektiğim ağrıdan çok psikolojik olarak bittim resmen. Keyfimden yaptırmadım, iki çocuktan sonra küçülme ve sarkma olmuştu. Denize girmiyorum, dışarda dekoltelide giyinmiyorum.sadece eşim ve kendimi iyi hissetmem için olmuştum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum.sürekli kendime zarar verdiğimi düşünüyorum
Bu fikirlere ben de karşıyım. Ha kendim için yapmışım ha eşim için yapmışım ha hayatıma henüz girmemiş adam için yapmışım, ha memem varmış ha yokmuş, sonuçta hepsinde Allah'ın verdiğine müdahele ediyorsun.Iyi de.. yok esine yaptirirsan yok baskasina gosterirsen... tovbe yarabbibunun silikonla alakasi yok ki.. kendi memen de olsa ayni, silikonda olsa ayni sey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?