Silikon takdirdim aglamaktan gozlerim sisti. Cok mutsuzum

Ckyfrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
2
0
Kizlar bi cesaret bende 10 gun once silikon yaptirdim. Sag memem daha buyuk oldugu icin ona 275 digerine 300 cc yuvarlak silikon kondu. Meme altindan ve kas alti. Fazla agrim olmadi hatta dun kosu bile yaptim. Ama goguslerimi hic sevmedim cok moralim bozuk surekli agliyorum. Evet buyuduler ama hic estetik olmadilar. Dekoltem hic guzel degil cunku cok ayrik. Birde boyut ve sekilleri farkli. Sag taraf daha buyuk alti yuvarlak sol taraf kucuk alti da yamuk gibi disa dogru. Yani meme disari kaymis gibi. Sutyenle falan da buyuk AMA sekilsiz duruyo. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. O kadar bekle Umit et aci cek para harca. Boyle bi sonuc. Zamanla duzelirmi acaba yoksa yeniden operasyon mu gerekir. Lutfen biseyler soyleyin Yardim edin

canim gecmis olsun. fikrimce bi doktoruna danissan ? yani memnun degilim böyle bi sonuc beklemiyordum de.
henüz gögsünüzün sekli yerine oturmamisda olabilir diye düsünüyorum ama, doktorunuza sorsaniz bence daha iyi olur
tekrar gecmis olsun

doktorunuz gereken açıklamayı yapmıştır size eminim ki..
daha erken hem..zamanla oturur belki..psikolojinizi bozmayın bence

şekil bozukluğunu dr.na bi sor canım ama ayrıklık konusunua gelince benim 6.ay dolmasına rağmen bende bu konu yüzünden cok sıkıntılıyım :KK43:( ilk zamanlara bakarak daha ii ama hala ayrık benimkiler,dediğin gibi dekolte giydiğinde cok kötü duruyo
bu durum ameliyattan önceki göğüs yapısıyla alakalı galiba ve düzelmeyecek :KK43:((
bende bu durumdan hiç hosnut değilim :KK43:(((

şekil bozukluğunu dr.na bi sor canım ama ayrıklık konusunua gelince benim 6.ay dolmasına rağmen bende bu konu yüzünden cok sıkıntılıyım :KK43:( ilk zamanlara bakarak daha ii ama hala ayrık benimkiler,dediğin gibi dekolte giydiğinde cok kötü duruyo
bu durum ameliyattan önceki göğüs yapısıyla alakalı galiba ve düzelmeyecek :KK43:((
bende bu durumdan hiç hosnut değilim :KK43:(((

canım gögüslerin ayrık veya birbirine yakın olarak durması vücut yapısı ile ilgiliymiş,yani ameliyat öncesinde ayrık duruyorlarsa ameliyat sonrasında da ayrık duruyorlar.

canim ya.. inSallah daha henüz erken olmasiyla alakalidir.. ve zamanla oturur.. ayrik olmasina birsey diyemiyecegim ama.. ameliyattan sonraki günler yazanlarin cogu cok dik füze gibi vsvs yazmislardi..sonradan memnun kalmislarda yinede.
Yani Dr. unla konusmadiysan henüz.. konus seni rahatlatacaktir eminim..
Umarim birdaha ameliyat olmak zorunda kalmazsin:1no2::1hug:

canım gögüslerin ayrık veya birbirine yakın olarak durması vücut yapısı ile ilgiliymiş,yani ameliyat öncesinde ayrık duruyorlarsa ameliyat sonrasında da ayrık duruyorlar.

evet canım malesefki öyleymiş :KK43:(( ama hiç güzel durmuyo yaaa :KK43:(( hiç doğal değil :KK43:(
ne cektiğim acılar ne sonrasındaki zorluklar hiçbirini takmadım ama böle ayrık durması cok sinirlerimi bozuyo,hiç böle hayal etmemiştim :KK43:( kıyafetle iç çamaşırıyla süper ama çıplakken kötü işteeee :KK43:((

Yaa şimdi senin yazdıklarını okuyunca, 'demek ben de silikon taktırsam göğüslerim iç açıcı durmayacakmış' diye iç geçirmedim değil. Çekilen onca ağrı sızıya, beklentiye değmedi mi yani şimdi? Belki de zamanla göze hoş gelecektir Ckyfrc, çünkü daha öncesi küçüktü. Bazen ben de düşünüyorum silikon taktırsam mı ki, seksen beşten doksan beşe çıkartsam mı diye ama, benim de göğüslerim ayrık. Offf bazı şeyler neden kişinin tekelinde gelişim gösteremiyor.
Zamanla, protezler yerine oturdukça, fikirlerin de değişir umarım...

ayrık olması doktor hatası veya göğüs yapısı gibi geliyor bana yinede yanlış konuşmak istemem . ama doktorum bana şaklını nasıl istiyorsun diye sormuştu ayrıkmı yakınmı falan gibi resimler göstermişti. vücuda yabancı bir madde girdiği için vücut onu atmaya çalışırmış o yüzden en az 3 ay şiş gezersin sonra yavaş yavaş kendi boyutuna gelir demişti aynen öyle oldu ilk çok büyüktüler zamanla normal boyuta geldiler yani vücut kabullenmeye başladı amaa şeklinde 5 yıl geçmesine rağmen değişiklik olmadı. ama ben şeklinden çok memnunum benimde çok küçüktü ama yuvarlak istemedim çünkü onda böyle riskler vardır göğüs yapıma damla uyuyordu ve çok doğal oldu hatta dokunmayan silikon olduğunu anlamıyor bence yuvarlak seçimlerden kaçının arkadaşlar ben silikonum diye bağırıyor..

Evet, yuvarlak silikon çok yapay duruyor. Göğüs 'silikonluyum!' diye bas bas bağırıyor.

slm arkadaslar bende ılerde sılıkon yaptırmayı dusunuyordum.. ama bu yazıları okuduktan sonra kararım bırden degıstı:KK43:( Asla yatırmam ya!!

Valla benimde yuvarlak protez dual plan yapıldı. Süper duruyor. Masaja başladım ortaya yaklaştırıyorum protezleri ayrık kalmasın diye çünkü doktorum iyice ayırıyorum orta kısmı birleştiriyorum, ayrık kalmasın diye dedi. 3 ay protezleri ortaya iticem. Zaten şu anda da bir ayrıklık yok ama olmasın diye. Bence meme yapısından çok doktora bağlı.

kızlar. ben de yaptırdım 4 yıl oldu. benimde gogüslerim büyümemişti 20 yaşına kadar bekledim. vardı elbette ama çok küçüktü. ve yaptırdım sonunda. ilk zamanlar çok şişti. ve ameliyat sonrası felaket acı çektim her hareket etmem de. ama zamanla ameliyat acısı geçince dikişler alınınca iyi birşey yaptıgımı anladım.çok dogal oldu. sanırım damla dediklerinizden. yani gorenler anlamıyor kesinlikle. tek sorun siiznde soylediginiz gibi ayrık olma durumu.onun bir çaresi yok sanırım. gittikçe de dogallaşıyor daha yumuşak oluyor. ama yinede bir sorununuz yoksa sırf büyütmek için yapılır mı bilmiyorum yine de. çünkü yüz üstü yattıgınızda bile gece rahatsızlık veriyor malesef. ama sexi oldukları da bir gerçek :)

doktorum zamanla yumuşayacak aşağı inecek dedi. aşağı inmesi ne demek ki ??
bir de kendi kendime bi metod deniyorum. sütyenimin üzerine göğüsleri ortada birleştirecek sıkılıkta kuşak bağlıyorum. böylece protezler yandan içe doğru basılıyo. ve geceleri böyle uyuyorum. sanki 2 günde farketti fisfisfis sütyeni çıkarınca dekolte biraz daha belirgin ve sanki ortaya yaklaştı. Böyle bişey olabilir mi yoksa benim ki psikolojik mi ?!? kafayı yiycem :KK43:((
bi de böyle sıkı bağlamak zarar verir mi acaba? yani bu sefer ortaya gelir ama basılırsa ?!? offf ne zormuş yaww

doktorum zamanla yumuşayacak aşağı inecek dedi. aşağı inmesi ne demek ki ??
bir de kendi kendime bi metod deniyorum. sütyenimin üzerine göğüsleri ortada birleştirecek sıkılıkta kuşak bağlıyorum. böylece protezler yandan içe doğru basılıyo. ve geceleri böyle uyuyorum. sanki 2 günde farketti fisfisfis sütyeni çıkarınca dekolte biraz daha belirgin ve sanki ortaya yaklaştı. Böyle bişey olabilir mi yoksa benim ki psikolojik mi ?!? kafayı yiycem :KK43:((
bi de böyle sıkı bağlamak zarar verir mi acaba? yani bu sefer ortaya gelir ama basılırsa ?!? offf ne zormuş yaww

canım yaaa seninle aynı kafadanız :)) bende kemerimi bağlıyorum sütyen üstünden 2gündür,sanada tavsiyem kemeri dene hem daha kalın,daha güzel sarıyo,bende bugün acaba zarar veririmi die sorcaktım sen benden önce davranmışsın :))
pratik zeka :))))

Canım daha çok yeni ameliyatın ya. Doktorun ameliyattan önce bilgi vermedimi resim göstermedi mi? Valla Aylin hanım 3 gün sonra, 1 hafta sonra 1. ay, 2. ay 3.ay sonucu hepsini göstermişti ameliyat öncesi. Ben o yüzden hiç moral bozmadım ve doktorcuğumun dediği gibi oldu süreç. Hiç merak etme 3 ayda aşağıya inip şekillenecekler.

sevgili elifnaz, ben de aylin hanımdan randevu aldım bu hafta sonuna. bir taraftan da araştırmayı sürdürüyorum. en çok merak ettiğim konu ise göğüslerin demet akalınınki gibi ayrı ayrı durması ortada bir parmak boşluk olması. acaba sende de böyle bir sorun oldu mu? aylin hanım bu konuda nasıldır? masajla mı ortaya geliyor? yani bu taa başta ameliyat esnasında doktorun hallettiği bir şey değil mi? deneyimin dolayısıyla sana soruyorum cevaplarsan çok sevinirim.sevgiler..

Kizlar bi cesaret bende 10 gun once silikon yaptirdim. Sag memem daha buyuk oldugu icin ona 275 digerine 300 cc yuvarlak silikon kondu. Meme altindan ve kas alti. Fazla agrim olmadi hatta dun kosu bile yaptim. Ama goguslerimi hic sevmedim cok moralim bozuk surekli agliyorum. Evet buyuduler ama hic estetik olmadilar. Dekoltem hic guzel degil cunku cok ayrik. Birde boyut ve sekilleri farkli. Sag taraf daha buyuk alti yuvarlak sol taraf kucuk alti da yamuk gibi disa dogru. Yani meme disari kaymis gibi. Sutyenle falan da buyuk AMA sekilsiz duruyo. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. O kadar bekle Umit et aci cek para harca. Boyle bi sonuc. Zamanla duzelirmi acaba yoksa yeniden operasyon mu gerekir. Lutfen biseyler soyleyin Yardim edin

bnmde senin gbi simetrik degildi 250cc ye 300cc konuldu.. 10 gün cok cok kısa bi zamn suanki sekllerine cok takılma derim.. ayrıca zaten silikon takılmadan öncede ikisi aynı olmadıgı içi silikondan sonra da az bi fark olması normal bnmde ikisi %100 simetrik degil ama eski haline göre cok daha güzel kaydirigubbakcemile5

daha yeni yaptırmışsın sabret biraz. 6 ayda anca oturuo doğallaşıo onlar. hemn bozma moralini. bırak biraz sennle bütünleşsin, kendine gelsin. hem daha ameliyatın şişkinliği de inicek ve daha doğal durucakaklinialirimsmile

X