Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaymayı önlüyor mu peki gerçekten şuan istabulda değilim ama ya başka nerde bulabilirim bi fikri olan var mı
canım avonda var fiyatıda çok uygun tavsiye ederim ben kullanıyorum çok memnunumkaydirigubbakcemile5
watsons'da görmüştüm ben de ama fiyat hatırlamıyorum
ben kullanıyorum kızlar ayaklarımın topuk kısmında sorun va rgiydiğim ayakkabıların topuk kısımları ya da çoraplarımın topukları deliniyoçoraplara koyamıyorum ama ayakkabı için kullanıyorum ben polaristen almıştım geçen yaz tanıştım topuk yastığıyla polariste bu yaz aldım fiatı 6.90 en uygun orda var ayakkbı dünyasında 15 falandı ve onunki daha farklı tabanlık olarak var topuk yastığı olarak wolly markasını kullanıyo ayakkabı dünyası sanırım ben hep onu görüyorum bana polaristeki daha iyi geliyo fakat sadece ayağının rahatlığını düşünenler wolly kullanabilirler ben kullandığımın resmini ekliyorum kızlar yapıştırabiliyosunuz ayakkabınıza altı lastikli olduğu için kaymıyo ben faydasını göryorum ağrıyo ayaklarım onu koymadığımda yani hemen acıyı ağrıyo fakat onu koyduğumda daha geç ağrımaya acımaya başlıyo aslınde bence ayaklarınd ahiç bir sorunu olmayanlarda kullansın çünkü ayakkabıya bir zarar vermiyor ve ayaklarınızı rahatlatıyo yani biraz daha yumuşak oluyo ama pamuk gibi bir şey beklemeyin diyorum:)
Watsons'ta bulabilirsin. Fiyatı da ortalama 15 lira. Topuk için, parmakların altındaki kısım için, arkası vuran ayakkabılara özel ayak bileğinin arkasına koymak için ve daha ayağın bir çok yeri için çeşitleri var. Topuklu ayakkabı giydiğimde parmaklarımın altındaki kısma koyuyorum ve inanılmaz rahat oluyor. Yumuşacık ve serin tutuyor, acıyı ve baskıyı da azaltıyor. Bir de watsons'dakiler hem çok dayanıklı hem de çok yumuşak.