• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon taban

nuris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
91
0
86
35
İstanbul
ayakkabıların içine ayakların kaymaması için silikon taban koyuluyormuş nerde bulabilirim ve tam olarak nasıl bişey yazlık ayakkabılarda falan belli olmaz mı

kaymayı önlüyor mu peki gerçekten şuan istabulda değilim ama ya başka nerde bulabilirim bi fikri olan var mı

canım avonda var fiyatıda çok uygun tavsiye ederim ben kullanıyorum çok memnunumkaydirigubbakcemile5

Canım ben ayağım kaymasın diye değil de topuklu ayakkabı giydiğimde yükün bindiği ayak tarağı resmen yanma yapıyor.Bunun içinde kullanılıyormuş.Nasıl bu avonunkiler bunu da önlüyormu?

evet önlüyor yumuşacık bir şey ayaklarının altında pamuk varmış gibi bir his veriyor resim ekliycektim ama bulamadım biraz daha araştırıcam bulabilirsem eklerim resmi

avonunkının fıyatı neymiş arkadaslar benım ayaklar cok sorunlu agrıyo yara bere içinde kalıo bıktım valla bide avonunki işe yarıomu acep yazlık ayakkabıyla kullanılıomu

Polaris'in satış mağazasında görmüştüm 3-5 TaLe bişey..ama alıp kullanmadım..

watsons'da görmüştüm ben de ama fiyat hatırlamıyorum

bizim pazarda bile satılıyor sılkon tabanlık ama nettede vardır bı arastır ben sordugumda 15 demıslerdı ama tam ıcıme sınmedıgı ıcın almamıstım ama almak lazım hem bıraz topuguda var oyuzden ortopedıkte aynı zamanda cunku babetler dumduzya bı sure sora ayaklarda agrı yapıyor

benim ayaklarımda şekil bozukluğu var silikon taban kullanıyorum aynı mı bilmiyorum ama eczaneden 39 Tl'ye almıştm

ya beniim bazı parmaklarımın altında ve tabanıda biraz nasır var dr slikon tabanlık kullanmalısın dedi kremler fln fayda etmez kaybolsa da yeni den olşur dedi ne düşünüyosunuz nasıları için tabanlık kullanıp memnun olan var mıkaydirigubbakcemile2

ben kullanıyorum kızlar ayaklarımın topuk kısmında sorun va rgiydiğim ayakkabıların topuk kısımları ya da çoraplarımın topukları deliniyo:(çoraplara koyamıyorum ama ayakkabı için kullanıyorum ben polaristen almıştım geçen yaz tanıştım topuk yastığıyla polariste bu yaz aldım fiatı 6.90 en uygun orda var ayakkbı dünyasında 15 falandı ve onunki daha farklı tabanlık olarak var topuk yastığı olarak wolly markasını kullanıyo ayakkabı dünyası sanırım ben hep onu görüyorum bana polaristeki daha iyi geliyo fakat sadece ayağının rahatlığını düşünenler wolly kullanabilirler ben kullandığımın resmini ekliyorum kızlar yapıştırabiliyosunuz ayakkabınıza altı lastikli olduğu için kaymıyo ben faydasını göryorum ağrıyo ayaklarım onu koymadığımda yani hemen acıyı ağrıyo fakat onu koyduğumda daha geç ağrımaya acımaya başlıyo aslınde bence ayaklarınd ahiç bir sorunu olmayanlarda kullansın çünkü ayakkabıya bir zarar vermiyor ve ayaklarınızı rahatlatıyo yani biraz daha yumuşak oluyo ama pamuk gibi bir şey beklemeyin diyorum:)

Eklentiler

• $DSCF0683[1].jpg
    $DSCF0683[1].jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 138
  • $DSCF0681[1].jpg
    $DSCF0681[1].jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 114
ben kullanıyorum kızlar ayaklarımın topuk kısmında sorun va rgiydiğim ayakkabıların topuk kısımları ya da çoraplarımın topukları deliniyo:(çoraplara koyamıyorum ama ayakkabı için kullanıyorum ben polaristen almıştım geçen yaz tanıştım topuk yastığıyla polariste bu yaz aldım fiatı 6.90 en uygun orda var ayakkbı dünyasında 15 falandı ve onunki daha farklı tabanlık olarak var topuk yastığı olarak wolly markasını kullanıyo ayakkabı dünyası sanırım ben hep onu görüyorum bana polaristeki daha iyi geliyo fakat sadece ayağının rahatlığını düşünenler wolly kullanabilirler ben kullandığımın resmini ekliyorum kızlar yapıştırabiliyosunuz ayakkabınıza altı lastikli olduğu için kaymıyo ben faydasını göryorum ağrıyo ayaklarım onu koymadığımda yani hemen acıyı ağrıyo fakat onu koyduğumda daha geç ağrımaya acımaya başlıyo aslınde bence ayaklarınd ahiç bir sorunu olmayanlarda kullansın çünkü ayakkabıya bir zarar vermiyor ve ayaklarınızı rahatlatıyo yani biraz daha yumuşak oluyo ama pamuk gibi bir şey beklemeyin diyorum:)

senin yazından sonra kesinlikle almayı dşünüyorum benim ayaklarım çok ağrır şişer su toplar inş. işe yarar bi deniyim bakalım

kullanıyorum özellikle topuklu ayakkabılar için harika bişey ama ayakkabıyı yarım numara kadar küçültüyor alanların buna dikkat etmesi lazım haftada bir defa yıkayıp kurutuyorum kuruyunca tekrar yeni aldığım gibi yapışkan kısmı etki ediyor ayakkabıya sabitlemek için altında yapışkan bi kısım var aklinialirimsmile

Watsons'ta bulabilirsin. Fiyatı da ortalama 15 lira. Topuk için, parmakların altındaki kısım için, arkası vuran ayakkabılara özel ayak bileğinin arkasına koymak için ve daha ayağın bir çok yeri için çeşitleri var. Topuklu ayakkabı giydiğimde parmaklarımın altındaki kısma koyuyorum ve inanılmaz rahat oluyor. Yumuşacık ve serin tutuyor, acıyı ve baskıyı da azaltıyor. Bir de watsons'dakiler hem çok dayanıklı hem de çok yumuşak.

Watsons'ta bulabilirsin. Fiyatı da ortalama 15 lira. Topuk için, parmakların altındaki kısım için, arkası vuran ayakkabılara özel ayak bileğinin arkasına koymak için ve daha ayağın bir çok yeri için çeşitleri var. Topuklu ayakkabı giydiğimde parmaklarımın altındaki kısma koyuyorum ve inanılmaz rahat oluyor. Yumuşacık ve serin tutuyor, acıyı ve baskıyı da azaltıyor. Bir de watsons'dakiler hem çok dayanıklı hem de çok yumuşak.

ben hem parmak altı için hem de ayağın arkası için olanı aldım ama topuklu ayakkabımın arkasına koyunca kalınlık yaptı ayağım sıkıştı kullanamadım yani ayakkabınız darsa pek sonuç almayı ummayın ama bir babetimin içinde kullandım çok hafif boldu da onla çok iyi oldu ayağıma hiç bişey olmadı, parmak altı için olanu daha kullanmadım ama kalın biraz ayağı yuksektir topuklunun içinde pek rahat olacagını sanmıyorum

Back