• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon sonrası

soncare

Guru
Kayıtlı Üye
selam kızlar haftaiçinde ameliyatımı oldum. Yastık destekleriyle hafif eğimli sağa sola doğru yatabiliyorum fakat uyandığım zaman inanılmaz canım yanıyor sanki vücudumun üst kısmı kalıp gibi olmuş ve hareket edip açılırken çok canımı yakıyor. Bu normal mi ya da ne kadar sürede normale döner

2.haftadan sonra neredeyse tamamen iyileşiyorsun canım ben hiç bir zaman düzelmeyecegim zannetmiştim

Cevabın için teşekkür ederim inan bende aynı düşünceye girmek üzereyim uykusuzluk olayı çok zor hareket ettiğim sürece sorun yok ama aynı pozisyonda bi kaç saat uyuyunca kasılıp kalıyor sonra açılırken inanılmaz canım yanıyor

selam kızlar haftaiçinde ameliyatımı oldum. Yastık destekleriyle hafif eğimli sağa sola doğru yatabiliyorum fakat uyandığım zaman inanılmaz canım yanıyor sanki vücudumun üst kısmı kalıp gibi olmuş ve hareket edip açılırken çok canımı yakıyor. Bu normal mi ya da ne kadar sürede normale döner[/QUO
MERHABALAR BENDE DÜN ÖĞLEN AMELİYAT OLDUM AYNI ŞEKİLDE YATMAYA KORKUYORUM YATARKEN KALKMAYA KORKUYORUM DİKİŞLERİME BİŞİ OLACAK DİYE. BUARADA BİŞİ SORMAK İSTİYORUM KAÇ CC TAKTİRDİ?

Back
X