Silikon sonrası memenin düşmemesi

ClaireFraser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
32
2
86
28
Meme büyütme yaptıralı 3 ay oldu. Kas alti yaptırdim. Sol memem gayet güzel düşmeye başladı şekli yuvarlak yumuşadı. Hiçbir sorunum yok ama sağ memem hâlâ cok yukarıda ve sıkışmış kalmış gibi. Hala düşmedi. Doktorum medikal bant verdi günde yedi saat göğüslerin üstünden sıkıca takıyorum memenin asagiya düşmesi için.
Deneyimli olanlar bu durum hakkında bilgi verebilir mi ? Cep mi küçük yapılmış olabilir sizce ? Ya da kapsülle alakalı bir durum mu ? Elledigimde silikonu hissediyorum resmen ama doktor kapsül o dedi anlamadım tam olarak çünkü baya silikon gibi.

Meme büyütme yaptıralı 3 ay oldu. Kas alti yaptırdim. Sol memem gayet güzel düşmeye başladı şekli yuvarlak yumuşadı. Hiçbir sorunum yok ama sağ memem hâlâ cok yukarıda ve sıkışmış kalmış gibi. Hala düşmedi. Doktorum medikal bant verdi günde yedi saat göğüslerin üstünden sıkıca takıyorum memenin asagiya düşmesi için.
Deneyimli olanlar bu durum hakkında bilgi verebilir mi ? Cep mi küçük yapılmış olabilir sizce ? Ya da kapsülle alakalı bir durum mu ? Elledigimde silikonu hissediyorum resmen ama doktor kapsül o dedi anlamadım tam olarak çünkü baya silikon gibi.
Geçmiş olsun burda bir arkadaşın da benzer sorun olmustu sanırım

Tekrar ameliyatla aşağıya çekmişti doktor silikonu

Teşekkür ederim. Doktorum cebe daha yerleşmemiş dedi. Ama ben cebin küçük oldugundan endişe ediyorum.
Kapsül o demiş galiba dimi o kadar kısa süre de kapsül oluşuyor muymuş

Cebin küçüklüğü ,kasların sıkı olması da olabilir en kısa zaman da düzelir insallah
Zor süreç insan zaten yıpranıyor birde böyle olunca daha da zor oluyor:KK43:

Kapsül o demiş galiba dimi o kadar kısa süre de kapsül oluşuyor muymuş

Cebin küçüklüğü ,kasların sıkı olması da olabilir en kısa zaman da düzelir insallah
Zor süreç insan zaten yıpranıyor birde böyle olunca daha da zor oluyor:KK43:
Evet dokundukça bastirdikca silikonu hissediyordum ama kapsül o dedi ikna olamadim açıkçası. Umarım düzelir bekleyeceğim iki ay sonrasinda kontrolüm var.

Mrb gecms olsn bnmde 2ay olck nerdeyse 1i hemen inmsti digeri hala biraz yukarda aynaya bakinca belli.oluyor zamanla.inerms ki ilk zamanalra gore gayet iyi ama.biraz daha inmeli

Bildigim kadaryla.kapsul hemen oluşmuyor olussada hossedilmez silikonun etrafini saran bi zar sonucta ama kapsul kntraktru cok baska bisey o.sert olur dogru ama oda hemen.olusmazms zamanla.iner bnce merak etmeyin

Back
X