- 28 Temmuz 2016
- 97
- 29
Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce 330 cc yuvarlak kas altı silikon taktırdım. Göğüs altı kesisiyle yapıldı. Fakat daha sonra silikonun dikişlerden kurtulup kaydığını söylendi nasıl oldu inanın bende bilmiyorum böyle bişey bitek benim başıma geldi sanırım hayattaki şansslızlığım burdada devam etti yani 1 ay önce tekrar aynı yerden kesip daha sıkı dikişler attılar. Daha tam iyileşmediğim için çok zor atlattım o ameliyatıda. Bir süredir sağ göğsümde bir ağrı başladı tekrar ve bugun incelediğimde elime inanılmaz sert bir yumru geldi dikiş yerimin biraz yukarısında. Kitle gibi birşey. Başına böyle bişey gelen varmı ameliyat sonrasında göğüslerinizde böyle sert yumrular oluştumu ? İnanılmaz panik oldum doktoruma da gidicem fakat sizede danışmak istedim çünkü malum doktorlardan net bir cevap almak imkansız nerdeyse ya ödemdir diyip geçiyorlar yada zamana bırakıyorlar. 6 ay içinde üst üste ameliyat olmak zaten psikolojimi yeterince bozdu şimdi iyice alt üst oldum lütfen başına gelen varsa benimle paylaşabilirmi (((