• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon sertlik problemi

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
96
mrb kızlar ameliyat olalı 6 ay oluyor ama hala protezlerim çok sert, birçok yabancı sitede yumuşması ve doğal göğüs kıvamına gelmesinin 6 hafta süreceği yazıyor, şaşırmış durumdayım yani... üst kısımlar yumuşak ama alt kısımlar oldukça sert, sanki içinde ufak yastıklar var hiçbir yumuşaklık yok, doktorumla irtibata mı geçeyim ? büyük ihtimal bana bir sene bekle diyecektir, benim gibi sertlik sorunu yaşayan var mı ?

bence hemen doktorunla irtibata geçmelisin allah korusun kapsül falan oluşur geç kalırsın müdahale edemez protezini çıkarmak zorunda kalabilirler

bence hemen doktorunla irtibata geçmelisin allah korusun kapsül falan oluşur geç kalırsın müdahale edemez protezini çıkarmak zorunda kalabilirler
en son muayanede gayet iyi gidiyor gelişim falan demişti doktorum, o zamanda sertti, yumuşamış demişti ben bu yumuşak halimi falan demiştim hatta, öyle semsert değil yani çok ciddi boyutta değil, üst ve yan kısımlar gayet yumuşak ama en alt kısımlar sert, mesela sırt üstü yatınca baya sert oluyor yada göğüsleri gerdirip (arkaya yaslanır gibi) dışarı çıkarınca mesela...Allah korusun, kapsül falan olcağını sanmıyorum ya çünkü en ufak rahatsızlık yok çok şükür... ama sağol yinede durum değişmese görüşücem tabi...
1 yılı geçebiliyor bazen sertliğin geçmeleri

ya nette 6 hafta yazınca kafam karıştı aslında, eğer 1 yıla kadar devam ediyorsa yumuşama süreci sevindim :53:

mrb kızlar ameliyat olalı 6 ay oluyor ama hala protezlerim çok sert, birçok yabancı sitede yumuşması ve doğal göğüs kıvamına gelmesinin 6 hafta süreceği yazıyor, şaşırmış durumdayım yani... üst kısımlar yumuşak ama alt kısımlar oldukça sert, sanki içinde ufak yastıklar var hiçbir yumuşaklık yok, doktorumla irtibata mı geçeyim ? büyük ihtimal bana bir sene bekle diyecektir, benim gibi sertlik sorunu yaşayan var mı ?

göğüs dokun az ise yumuşama daha çok yavaş ilerliyor birde takılan protezlede alakalı pütürlü yüzeyli ise çok fazla yumuşama yapmıyormuş birde makalede okudum vücuda göre biraz büyük takılırsa çok fazla yumuşama olmuyormuş..doktorun sorun yok diyorsa önemli değil 1.yılı bekle derim

göğüs dokun az ise yumuşama daha çok yavaş ilerliyor birde takılan protezlede alakalı pütürlü yüzeyli ise çok fazla yumuşama yapmıyormuş birde makalede okudum vücuda göre biraz büyük takılırsa çok fazla yumuşama olmuyormuş..doktorun sorun yok diyorsa önemli değil 1.yılı bekle derim

göğüs dokum özellikle birinde oldukça azdı, onada 300cc takıldı diğeri zaten 250cc, bildiğim kadarı ile pütürlü değil yani umarım öyle değildir, gidip sorsam bile yapcak bişi yok artık nasılsa, bu şeklide bir sertlik olcağını bilsem kesinlikle yaptırmazdım, küçük ama yumuşak candır, en azından göğüs :31: sağol cevabın için canım :34:

konu sahibi artık girmiyor sanırım ama 6 hafta yazılan bence pek gerçekçi değil. reklam gibi bişi onlar inanmayın. 6 haftada ödemler bile gitmiyor, nerde yumuşayacak?
benim 3,5 ay oldu şuanda ve epey yumuşadı. daha da devam edecek mi onu bana zaman gösterecek
ayrıca yumuşama kademeli olan bişidir. yani birden yumuşamaz sonuçta. mesela ben ilk 29 gün boyunca hiç hareket ettiremedim. elimle bile ortada birleştiremedim. garip bi tesadüf ama 30. günde elimle ortada birleştirmeye başladım hafif hafif

hımm gerçekten hiç hareket etmemesi vs bu iyileşme süreci çok ilginç geliyor.. 24 Şubat'ta ameliyatımı olacağım umarim ameliyattan sonra panik atak geçirmem.. taş gibi sert mi oluyor cidden yahu?

hımm gerçekten hiç hareket etmemesi vs bu iyileşme süreci çok ilginç geliyor.. 24 Şubat'ta ameliyatımı olacağım umarim ameliyattan sonra panik atak geçirmem.. taş gibi sert mi oluyor cidden yahu?
E ilk zamanlar dokununca falan da aciyor.Hazırlıklı olun simdiden. Ameliyat oncesi ne kadar kendi dokunuz varsa sonuc o kadar yumusak olur. Bana gore ufak memeden iyidir ama tercih meselesi tabi

Back