- 17 Mayıs 2007
- 44
- 5
- 298
- 54
- Konu Sahibi hulya-unal
-
akadaşlar ben meme ca+ yüzünden 2008 yılında ameliyat oldum ve sol göğsüm alındı şimdi estetik olmak istiyorum alınan göğsümü yaptırıp diğerinide düzellttirmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle ikiside silikon olacak ama bu konuda endişelerim var ameliyat zorlukları vede silkonu kullanıp kullanamıycam gibi silikon kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim arkadaşım ben şu anda sol memem olmadığı için silikon protez kullanıyorum ve tabiki protez çok farklı o yüzden alışabilirmiyim diye korkularım vardı ama ameliyat olmayıda çok istiyordum verdiğin bilgiler çok cesaret verici oldu 9 eylülde beni ameliyat eden dr murat kapgaçla randevum var eyer o da uygun görürse ameliyat olmamı onaylarsa bir plastik cerraha ihtiyacım olacak o zaman bana dr nun irtibat telefonlarını verirsen sevinirim ilgine çok teşekkür ederim tekrar
simdi memnunmusun diye sorarsan elbette memnum goruntu super. esim once cok karsiydi fakat simdi kendiside memnun. ama demek istedigim his olarak dogal his degil eskisi gibi degil
öncelikle çok geçmiş olsun canım. benim yapılalı 1 aya yaklaştı. silikonu kullanmak diye bişey yok rahat ol. 2 haftadan sonra onlar doğuştan benim gibi hissetmeye başladım.ben de hiç ağrı olmadı diyemem 1 hafta bayağ oldu hatta. ama unutuyorsun ben kesinlikle tavsiye ediyorum. ameliyat süreci çok sancılı değil uyuyup uyandım sonrasında bir kaç gün yatıp kalkarken birinin yardımına ihtiyaç duydum. 10. gün tamamen iyileştim. şu an yaptığım en iyi şey diyorum.akadaşlar ben meme ca+ yüzünden 2008 yılında ameliyat oldum ve sol göğsüm alındı şimdi estetik olmak istiyorum alınan göğsümü yaptırıp diğerinide düzellttirmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle ikiside silikon olacak ama bu konuda endişelerim var ameliyat zorlukları vede silkonu kullanıp kullanamıycam gibi silikon kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
simdi memnunmusun diye sorarsan elbette memnum goruntu super. esim once cok karsiydi fakat simdi kendiside memnun. ama demek istedigim his olarak dogal his degil eskisi gibi degil
doğal his değil derken nasıl bişey cnm,içinde yabancı bi madde olduğunu hissediyomusun yani,bi de özel olucak ama eşin dokunurken fln eskisi gibi rahat mı yoksa dikkatli mi davranmak zorunda
samantha , eğer ameliyat kesisi olarak meme başı kullanılmazsa bir etkisi olmaz. kesi yeri olarak meme başı kullanılırsa, his kaybı olabilir deniyor. göğüs altı tercih edersin
ilk zamanlar esim fazla dokunamiyordu simdi 8 aylik oldu eskisi gibi rahatlikla
dokunuyor sert sekilde siksada farketmiyor, ama eski hiss yok derken ya nasil anlatayim
boyle oturdugum yerde anlamiyorum fakat esim elledigi zaman eskisi gibi degil yani
uzerine uzanirken karin ustu agri sizi yok ama gerkcek goguslerin gibi degil biseyin uzerine uzaniyorum sanki hahahah. tam tarif edemiyorum masaj yaparken eskiden kendi gogusumu rahatliyordum ama simdi esime masaj yap dersem bisey hissetmiyorum dokundunu elbette hissediyorum ama masaj guzel olur rahatlatir ya yok o his goguslerimde artik.
ilk zamanlar esim fazla dokunamiyordu simdi 8 aylik oldu eskisi gibi rahatlikla
dokunuyor sert sekilde siksada farketmiyor, ama eski hiss yok derken ya nasil anlatayim
boyle oturdugum yerde anlamiyorum fakat esim elledigi zaman eskisi gibi degil yani
uzerine uzanirken karin ustu agri sizi yok ama gerkcek goguslerin gibi degil biseyin uzerine uzaniyorum sanki hahahah. tam tarif edemiyorum masaj yaparken eskiden kendi gogusumu rahatliyordum ama simdi esime masaj yap dersem bisey hissetmiyorum dokundunu elbette hissediyorum ama masaj guzel olur rahatlatir ya yok o his goguslerimde artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?