• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon kullanan varmı tecrübelerine ihtiyacım var

hulya-unal

Guru
Kayıtlı Üye
akadaşlar ben meme ca+ yüzünden 2008 yılında ameliyat oldum ve sol göğsüm alındı şimdi estetik olmak istiyorum alınan göğsümü yaptırıp diğerinide düzellttirmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle ikiside silikon olacak ama bu konuda endişelerim var ameliyat zorlukları vede silkonu kullanıp kullanamıycam gibi silikon kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

akadaşlar ben meme ca+ yüzünden 2008 yılında ameliyat oldum ve sol göğsüm alındı şimdi estetik olmak istiyorum alınan göğsümü yaptırıp diğerinide düzellttirmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle ikiside silikon olacak ama bu konuda endişelerim var ameliyat zorlukları vede silkonu kullanıp kullanamıycam gibi silikon kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

canım ben sılıkon yaptıralı 1 ayı gecıyo ve 3.haftadan sonra kendı goguslerın gıbı oluyo alısıyosun yabancı bı maddee gıbı durmuyo vucudundaa.amelıyat zor bır amelıyat degıl..ben 1 saat 10 dakıkada cıktım amelıyattan ve uyanmamla beraber 2 saat..amelıyattan sonra 3 4 gun yatıp dogrulurken zorlanıyosun..kollarını 3 -- 4 gun kullanamıyosun yanı dırsekten hareket ettırıyosun daha cokk..onun dısında bır zorlugu yok ve amelıyat olduktan sonra korktugum bumuymus dıyeceksın..
ızmırde yasıyosun sanırım..bende amelıyatımı cenk tokat a oldum ve gayet memnun kaldım..istedıgım buyukluk ve ıstedıgım dekolte..elı cok hafıf ve gayet ılgılı bır doktor..soru ısaretlerı ve merak ettıklerını cok net bı sekılde acıklıyo kı sen sormadan cenk bey sana soruyo kafana takılanları..gönül rahatlığıyla tavsıye edecegım bır cerrah.. karar senın..ben memnun kaldıgım ıcın tavsıye edıyorum..sormak ıstedıklerın olursada elımden geldıgınce cevaplarım..
bırde benım proteslerım 375 e 350 buyuk protezler olmasına ragmen abartı durmuyolar kı bendede hıc meme dokusu yoktu sadece az bı cıkıntı olmasına rağmen...3. haftadan sonra kendı goguslerın gıbı hıssetmeye baslıyosun..o yusden alısamazmıyom dıye hıc sorun etme..benım hıc meme dokum yokken alıstım sen haylı haylı alısırsın..ben burundan damardan acılarak bı amelıyat oldum kı sadece damardan acıldı..meme buyutme onun yanında hıc bısey..yaptırırken doktorunu ıyı secc oda cok onemlı cunku ama sunu soleyeyım sonucunda coooooookkkkkk mutlu olcaksıın ..sımdıden senın ıcın hayırlısı olsun ve kolay gelsın

verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim arkadaşım ben şu anda sol memem olmadığı için silikon protez kullanıyorum ve tabiki protez çok farklı o yüzden alışabilirmiyim diye korkularım vardı ama ameliyat olmayıda çok istiyordum verdiğin bilgiler çok cesaret verici oldu 9 eylülde beni ameliyat eden dr murat kapgaçla randevum var eyer o da uygun görürse ameliyat olmamı onaylarsa bir plastik cerraha ihtiyacım olacak o zaman bana dr nun irtibat telefonlarını verirsen sevinirim ilgine çok teşekkür ederim tekrar

verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim arkadaşım ben şu anda sol memem olmadığı için silikon protez kullanıyorum ve tabiki protez çok farklı o yüzden alışabilirmiyim diye korkularım vardı ama ameliyat olmayıda çok istiyordum verdiğin bilgiler çok cesaret verici oldu 9 eylülde beni ameliyat eden dr murat kapgaçla randevum var eyer o da uygun görürse ameliyat olmamı onaylarsa bir plastik cerraha ihtiyacım olacak o zaman bana dr nun irtibat telefonlarını verirsen sevinirim ilgine çok teşekkür ederim tekrar

rica ederım canım..ben doktorumun ilgisinden ve amelıyattan cok memnun kaldım....hayal kırıklıgı yada amelıyat oldugun halde ıstedıgın gıbı olmaması kotu bır duygudur heralde...ben yasamadım ve kımsenın yasamasınıda ıstemem...amelıyat gercekten korkacak bır amelıyat degil..izmirde gögüs büyütme ameliyatı baslıklı bır konu actım..orda bır arkadası m var laktu..onunda korkuları vardı ve surecını ordan okuyabılırsın..oylekı gorustu ertesı gun amelıyat oldu cenk beye sımdıde memnun...umarım hersey senı mutlu edecek sekılde olur..

ben ameliyat olali 8 ay oldu, goguslere alisiyorsun arakasin soyledigi gibi fakat his kendi gogusum gibi bir his degil goruntu olarak evet ama his olarak degil. goguslerimin uzerine uzanincada eskisi gibi rahat uzanamiyorum, ara sira sizi yapiyor cok degil bazen nadir. ameliyat kolay bir ameliyat agriyi sorarsan, agrim cok vardi cunki benimki kas alti yapildi kas alti yapilinca cok agri oluyor kaslari kesiyorlar galiba sinirlelen oynaniyor. 5 gun cok agridi gogusum degildi agriyan goguslerim tas gibiydi ilk zamanlar dedim aman allahim bune yapmaz olaydim cok cirkin. sanki uzerimden tir gecmisti kendim kalkamiyordum allah razi olsun esim kaldiriyordu uzandigim zaman beni cunki belim kirilmis gibi hissediyordum omuzlarimdan gobegime kadar kaburga kirilmis gibi bir his. ama her kas alti yaptiran bunu yasamis kimi 3 gun kimi bir hafta fakat kas ustu yaptiran hic agri sikayeti olmamis. 5 gun sonra biseyim kalmadi

simdi memnunmusun diye sorarsan elbette memnum goruntu super. esim once cok karsiydi fakat simdi kendiside memnun. ama demek istedigim his olarak dogal his degil eskisi gibi degil

simdi memnunmusun diye sorarsan elbette memnum goruntu super. esim once cok karsiydi fakat simdi kendiside memnun. ama demek istedigim his olarak dogal his degil eskisi gibi degil

doğal his değil derken nasıl bişey cnm,içinde yabancı bi madde olduğunu hissediyomusun yani,bi de özel olucak ama eşin dokunurken fln eskisi gibi rahat mı yoksa dikkatli mi davranmak zorunda:utangac:

hülya-unal, öncelikle çok gecmiş olsun . senin ameliyatın , normal bir hastaya uygulandıgı gibi silikon ameliyatı gibi olmayacak bildiğim kadarıyla. meme alındıktan sonra meme onarımı, silikon protez ameliyatından daha farklı ve daha zor bir ameliyat diye biliyorum. bununla ilgilenen plastik cerrahlar var. onları bulman gerekicek. bu noktada doktor seçimine dikkat etmeni ve iyice araştırmanı tavsiye ediyorum.

aslıselen vardı forumda eskiden , onun doktoru kanser sonrası meme onarımıyla ilgileniyordu, şu an doktorun ismini hatırlayamıyorum , ama bende aslıselenin mail adresi vardı , sorarız olmazsa.
ankarada gazi üniversitesinde sühan ayhan hoca, bu işi yapıyor diye okumuştum. kendisine senin durumunda olup ameliyat olan bir iki hastayla da konuşmuştum , memnunları.
biraz araştır istersen. kolay gelsin.

öncelikle çok geçmiş olsun canım. benim yapılalı 1 aya yaklaştı. silikonu kullanmak diye bişey yok rahat ol. 2 haftadan sonra onlar doğuştan benim gibi hissetmeye başladım.ben de hiç ağrı olmadı diyemem 1 hafta bayağ oldu hatta. ama unutuyorsun ben kesinlikle tavsiye ediyorum. ameliyat süreci çok sancılı değil uyuyup uyandım sonrasında bir kaç gün yatıp kalkarken birinin yardımına ihtiyaç duydum. 10. gün tamamen iyileştim. şu an yaptığım en iyi şey diyorum.

canım özel olmazsa ben de göğüs ucundan ya da çevresinden alınan hazzı sormak istiyorum bir değişiklik oldu mu his derken ondan mı bahsediyorsun

samantha , eğer ameliyat kesisi olarak meme başı kullanılmazsa bir etkisi olmaz. kesi yeri olarak meme başı kullanılırsa, his kaybı olabilir deniyor. göğüs altı tercih edersin

doğal his değil derken nasıl bişey cnm,içinde yabancı bi madde olduğunu hissediyomusun yani,bi de özel olucak ama eşin dokunurken fln eskisi gibi rahat mı yoksa dikkatli mi davranmak zorunda:utangac:

ilk zamanlar esim fazla dokunamiyordu simdi 8 aylik oldu eskisi gibi rahatlikla
dokunuyor sert sekilde siksada farketmiyor, ama eski hiss yok derken ya nasil anlatayim
boyle oturdugum yerde anlamiyorum fakat esim elledigi zaman eskisi gibi degil yani
uzerine uzanirken karin ustu agri sizi yok ama gerkcek goguslerin gibi degil biseyin uzerine uzaniyorum sanki hahahah. tam tarif edemiyorum masaj yaparken eskiden kendi gogusumu rahatliyordum ama simdi esime masaj yap dersem bisey hissetmiyorum dokundunu elbette hissediyorum ama masaj guzel olur rahatlatir ya yok o his goguslerimde artik.

samantha , eğer ameliyat kesisi olarak meme başı kullanılmazsa bir etkisi olmaz. kesi yeri olarak meme başı kullanılırsa, his kaybı olabilir deniyor. göğüs altı tercih edersin

benimki zaten gogus alti kesisi.
meme basini tercih edenlerde meme ucunda his kaybi yasiyorlar
benim meme ucumda his kaybim yok.
etrafinda demek istiyorum simdi cimcik atsan acitiyor tabi ama demek istedigim eskisi gibi degil degisik yaaa.

sanırım yaşamadan anlaşılcak birşey değil bir de smurfin herkes görüntünün güzelliğinden hissi missi düşünmüyordur eminim :))

dokunuyor sert sekilde siksada farketmiyor, ama eski hiss yok derken ya nasil anlatayim
boyle oturdugum yerde anlamiyorum fakat esim elledigi zaman eskisi gibi degil yani
uzerine uzanirken karin ustu agri sizi yok ama gerkcek goguslerin gibi degil biseyin uzerine uzaniyorum sanki hahahah. tam tarif edemiyorum masaj yaparken eskiden kendi gogusumu rahatliyordum ama simdi esime masaj yap dersem bisey hissetmiyorum dokundunu elbette hissediyorum ama masaj guzel olur rahatlatir ya yok o his goguslerimde artik.

anladım cnm,tahmin ettiğim gibiymiş,e dolgun göğüs istyenlr okdarına da katlanıcak demekkiboshayallersmile

eski görüntüsünden iyidir ;)

Back
X