Y yazgulu80 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 43 0 31 17 Şubat 2024 Konu Sahibi yazgulu80 #1 Dr korse kullandırmadı diren de takmadı böyle olan var mı dikleştirme ve silikon oldum 1 buçuk ay önce
Dr korse kullandırmadı diren de takmadı böyle olan var mı dikleştirme ve silikon oldum 1 buçuk ay önce
K Knidos48 Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 124 64 41 17 Şubat 2024 Konu Sahibi yazgulu80 #2 Diren bana da takılmadı ancak korse ve lastik kullandım.
I irooss Guru Kayıtlı Üye 15 Haziran 2010 153 90 17 Şubat 2024 Konu Sahibi yazgulu80 #3 yazgulu80 .!.: Dr korse kullandırmadı diren de takmadı böyle olan var mı dikleştirme ve silikon oldum 1 buçuk ay önce Genişletmek için tıkla... Korse kullanmayanı ilk defa duydum ben korse de kullandım diren de takıldı. Sarıyolarmış sanırım bazı doktorlar öyle bir şey mi yaptı ?
yazgulu80 .!.: Dr korse kullandırmadı diren de takmadı böyle olan var mı dikleştirme ve silikon oldum 1 buçuk ay önce Genişletmek için tıkla... Korse kullanmayanı ilk defa duydum ben korse de kullandım diren de takıldı. Sarıyolarmış sanırım bazı doktorlar öyle bir şey mi yaptı ?
Y yazgulu80 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 43 0 31 18 Şubat 2024 Konu Sahibi yazgulu80 #4 Diren ve irooss .!.: Korse kullanmayanı ilk defa duydum ben korse de kullandım diren de takıldı. Sarıyolarmış sanırım bazı doktorlar öyle bir şey mi yaptı ? Genişletmek için tıkla... evet canm sardı sonra açtık sporcu sütyeni kullandım 1 aya doğru sütyene geçtim. Diren de gerek yök dedi
Diren ve irooss .!.: Korse kullanmayanı ilk defa duydum ben korse de kullandım diren de takıldı. Sarıyolarmış sanırım bazı doktorlar öyle bir şey mi yaptı ? Genişletmek için tıkla... evet canm sardı sonra açtık sporcu sütyeni kullandım 1 aya doğru sütyene geçtim. Diren de gerek yök dedi