Canım kendi topiğimde de cevap vermiştim ama buraya da yazayım. Boyun, kilon, bel-kalça oranın, deri kaliten vs protez büyüklüğünü belirler. Bizler hem bu konuda uzman değiliz hem de vücut yapını şeklini bilmiyoruz. Bunları mutlaka bir plastik cerrah ile görüşmelisin. Bir çoğu muayeneden ücret almıyor. Kafanın yattığı bir doktordan randevu alıp bir görüş derim..:92:
uzun süredir göğüs estetiği konuusnda araştırma yapıyorum 75 beden sütyen kullanıyorum içini tam doldurmasada tahta gibi değil yani fakat ben daha estetik ve dolgun olsun istediğim için estetik yaptırmak istiyoruum sizce bu riske girmelimiyim yaptırdığıma değermi sonuçta aynaya baktığımda görüntüüs beni pek mutlu etmiyor benim göğüslerime sahip birinin kaç cc taktırması gerektiği konusnda yorumlarınızı rica ediyorum.. hepinize çok tşk.
Sen de Bendensin Arkadaşım Bende Senin Eski Halin gibiydim 75 B idi tam doldurmasada tahta gibi dümdüz değildi ve Bende Dolgun Büyük İstediğim için Uzuncada bir zaman sonucunda Artık Karar verdim ve Bu iş tamamdır diyerek :81: ne istediğimi ve Psikolojimide Buna Hazır hissettiğim anda Yaptırdım sana özelden resimde gösterebilirim Geçen Yazdan Bikinili Eski Göğüslerimi Zaten Şu anki Avatarımda Gördüğün resim bana Ait İçin rahat olsun ben bunu Yaptırdım oldum Ve sadece kendim için Kendimi tatmin etmek için yaptırdım Eşimi bile zor ikna ettim Ve Hiç mi hiç pişman Değilim Mutluluğuma Mutluluk Katıldı o yüzden Sende hiç Vakit Kaybet bak yaz Geliyor :92: az kaldı Göğüslerin Olduğu için 270 Yada 280 cc aralığı İhtiyacını Karşılar Hiç göğsün olmasaydı Bu Rakamlar Olmaz dı tabi dediğim gibi Bu hayat kısa O yüzden Fırsatın varsa İçinden geleni yap derim ve bu konuyla ilgili yardımcı olurum Tüm Sorularınanede olsa benziyoruz Birbirimize tatlım :81:
olumlu cevabını görünce çok güzel bir görüntüye kavusacağıma daha çok inandım göğüs bedenlerimiz hemen hemen aynıymış ve 270 280 cc ile seninki gibi göğüslere kavusurum büyük ihtimal bana örnek teşkil ettin fakat 300 cc nasıl durur sence onu merak ediyorum avartadaki resimde boyutlar gerçekten ideal olmus önceli hali ve son halini gösteren resimlerini görebilirsem çok iyi olucak çok tşk. kendimi şimdi daha iyi hissettim birde iz konuusndada ayrıntı verirsen çok sevinirim canım
Biricik 300 cc olur neden olmasın bunu arzu etmen normaldir Doktoruna Söyle görüşmede Bana Doktorum Sormuştu ve Bende EN AZ 300 cc istiyorum demiştim doktorumda Bana muayenede Göğüs dokum alırsa Eğer yeterse yapacağını söyledi Lakin göğüs dokum yetmemiş denemiş olmamış yüzden ancak bu olmuşönceki halini özelden gösterebilirim iz konusuna gelince meme altı kesisi ile uygulandı İzlerim çok silik ve küçük gün geçtikçe daha da silikleşiyor Doktoruma hiç sormadım bile İzlerim nasıl olacak kaç santim olacak diye sormadım önemsemedim hiç nedense Yakından eğilip bakmadan mümkün değil göremessin :81: Kişinin deri yapısı ve Uygulanacak Silikonunda Boyutu ile ilgilidir İz durumu tatlım
canım seni ekledim ama resimleri göremedim ? izler kişiye göre farklılık gösterir diyorlar sen çok sanslıymısısn silikleşmiş baya anlaşılan. evt 300 cc istediğimi söylüycem zaten amaçım dolgun olması yoksa anlamı kalmaz benim için.
uzun süredir göğüs estetiği konuusnda araştırma yapıyorum 75 beden sütyen kullanıyorum içini tam doldurmasada tahta gibi değil yani fakat ben daha estetik ve dolgun olsun istediğim için estetik yaptırmak istiyoruum sizce bu riske girmelimiyim yaptırdığıma değermi sonuçta aynaya baktığımda görüntüüs beni pek mutlu etmiyor benim göğüslerime sahip birinin kaç cc taktırması gerektiği konusnda yorumlarınızı rica ediyorum.. hepinize çok tşk.
Merhaba biricik_ :) bende seninle aynı durumdayım, benim dokum hiç yok değil (cup A) ama bana çok az geliyor daha dolgun ve güzel görüntü istiyorum.. Baya araştırdım bu konuyu, protezleri, yöntemleri, vb.. Diğer arkadaşlar dediği gibi, hayal ettiğimiz boyuta ulaşmak için 280-300 yeterli olacağını düşünüyorum. Başka soruların varsa, cevaplamaya çalışırım. Sonuçta aynı amaç olan kişilerle paylaşmak ve desek almak çok güzel bir şey
canım seni ekledim haberin olsun.
evt miks ekledim ?
evet ama Yoksun ben seni göremedimmm
Ben 43 yaşında bir çocuk sahibi bir bayanım 3 ay önce bağdat caddesinde ümit yaşara göğüslerimi toparlattım olağanüstü bir görüntü ayrıca orda amelyat olmuş bayanlarıda görme fırsatım oldu kızlar hayatımda böğle göğüsler görmedim adam sanki resim yapmış elimde olsada sizede gösterebilsemolumlu cevabını görünce çok güzel bir görüntüye kavusacağıma daha çok inandım göğüs bedenlerimiz hemen hemen aynıymış ve 270 280 cc ile seninki gibi göğüslere kavusurum büyük ihtimal bana örnek teşkil ettin fakat 300 cc nasıl durur sence onu merak ediyorum avartadaki resimde boyutlar gerçekten ideal olmus önceli hali ve son halini gösteren resimlerini görebilirsem çok iyi olucak çok tşk. kendimi şimdi daha iyi hissettim birde iz konuusndada ayrıntı verirsen çok sevinirim canım
Ben 43 yaşında bir çocuk sahibi bir bayanım 3 ay önce bağdat caddesinde ümit yaşara göğüslerimi toparlattım olağanüstü bir görüntü ayrıca orda amelyat olmuş bayanlarıda görme fırsatım oldu kızlar hayatımda böğle göğüsler görmedim adam sanki resim yapmış elimde olsada sizede gösterebilsem
Şimdi ben gittim kafamda bi model vardı lakın dr görünce istediğim şeklim göğüs kafesine gitmeyeceğini söyledi tüm bedenine uygun bir model değil dedi doğal bir görüntü için önerilerilerini sundu bende sen git ve önerilerini dinle ücret almıyor paracı değil yaniii...