Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Silikon istemeyenler için akıllı dogular

mavii80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
27
0
44
Arkadaşlar az önce bir site okudum ve çok heyecanlandım sizlerle de paylaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile2 bilgisi olanlarda paylaşsın lütfenn..

Türkiye’ye son gelen yöntemlerden biri akıllı dolgular.1,5 yıl ömrü olan akıllı dolgular memeyi ve popoyu yara izi bırakmadan büyütüyor, liposuction sonrası oluşabilecek çukurları dolduruyor. Lokal anesteziyle yapılan operasyon 15 dakikada sona eriyor. Ertesi gün işe gidebiliyorsunuz.
Bu yöntem daha çok ameliyattan korkan, günah olduğunu düşündükleri için silikon taktırmayan ve büyük bir göğüsle nasıl görüneceğini merak eden kadınlar tarafından tercih ediliyor.

Netten araştırdım çoğu merkezde uygulanıyormuş yaygın hale geldiğinde düşecektir sanırım fiyatlar..konuşmak lazım çok cazip bir yöntem bence

kızlar yaa nedir bunun maliyeti bilen varmı??

akıllı dolguların içinde,hyalüronik asit var,bu bir çeşit şeker jolesi.bu bizim vücudumuzda olan biyolajik bir madde.vücut tepki göstermiyor ama zamanla onu eritiyor.etkisi geçince meme eski haline dönüyor.şeklinde bozukluk olmuyor.dez avantajı kısa ömürlü olması ve 150cclik uygulanabilmesi,yani çok küçük göğüslü kişiler çok büyük göğüs isteyen birine uygun bir yöntem deil.birde malzemesi çok pahalı.silikon3-4 bin avroysa akıllı dolgular5-6bin avroyu buluyora.s.

öncelikle mrb bayanlar bugün üye oldum.bu akıllı dolgular çok pahalı ve ömrü en kısa 12 en fazla 15 aymış

ee yuh ya 5-6 bin euro dediğin para en az 10 milyar eder be. değmez bence, bırakalım küçük kalsınlar :)))

yağ enjeksiyonu olmasın bu sakın . ama o o kadar pahalı değil .
artı o kadar para verilir mi 1 yıl için . o kadar parası olan biri bence ameliyat olur.

yok güzelim yağ enjeksiyonu, akıllı dolgulardan farklı bir şey. ben çok araştırdım bu konuyu,akıllı dolgudan kast ettikleri MACROLANE diye bir sistem aslında. arama motorundan macrolane diye yazarsan çıkar.bildiğimiz enjeksiyon iğneleri ile göğsüne hiyolüronik asit enjekte ediyolar,ameliyat değil,sadece küçük bir operasyon ama maliyeti çok yüksek,kalıcı olsa sorun değil ama geçici olduğu için insan düşünüyo.Ankara'da 12 milyar demişlerdi ama izmir'de 8 milyara yapan doktor bile var

ankara, izmir ve istanbul'da bu işlemi yapan doktorlar var.henüz yaygın olmayışının sebebi fiyatının yüksek olması yoksa işlem olarak çok zahmetli ve riskli değil.üstelik canın da yanmıyo,narkoz da yemiyosun,silikon gibi yapay da değil.avantajı çok ama fiyatı pahalı işte

yaa kuzumm benimkide pek fakir sayılmaz aslında ama :jeyyar:
yok kızzzz kocamada werdirtmem ben o parayıı anca 2 milyara inerse belki delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…