• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon gögüs kanserini tetiklermi

aslicengiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
16
2
3
44
Merhaba kızlar gögüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak silikon kansere neden olurmu diye endişem var

Merhaba kızlar gögüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak silikon kansere neden olurmu diye endişem var
Bu soruyu nete arama motoruna yazsan bile silikon protezin kansere yol almayacağını bulabilirsin.. Ufak tefek kitleleri olan,ailede meme kanseri olan ve risk altında olan kişiler bile bu kitleleri temizletip hatta gögsünü kazıtıp silikon protez ile meme büyütüyor.. Bakınız;Angelina jolie gibi mesela..

Birde benim doktorum sunu demisti. Silikon taktiran kadinlar memelerine surekli baktiklari, dokunduklari icin bir degisim olursa hemen farkediyorlar. Bu da meme kanserinde erken tani demek.
ayrica yabanci bir belgesel kanalinda silahla vurulan bir kadinin hayatini silikonlari kurtariyodu.. :-) komik degil biliyorum ama tv karsisinda caktirmadan cok gulmustum. Babamda izliyo diye ses cikaramiyodum da anneme kas goz isareti yapiyodum:confused:

Back