Silikon emzirmeye engel mi

Arkadaşlar Silikon taktirmak istiyorum. Emzirmeye engel midir
Engel değilmiş. Ben de hamilelik öncesi taktırdım, fakat hamile kalmak için ameliyatın üstünden 1 sene geçmesi gerekiyormuş, yani önerilen süre bu genelde. Acaba silikondan 6 ay sonra fln hamile kalan var mı? Ben de çok merak ediyorum

Bekarken yaptırıp çocuk emziren veya ilk çocuktan sonra yaptırıp 2.çocuğu emzirenleri de tanıyorum asla engel değil süt bezlerine zarar vermediğinden,
Sevgiler
. Acaba silikon değil de küçültme ameliyatı olmak engel olur mu? Bebeği emzirmeye

Bilgim yok ama mantıken düşününce meme küçültülürken meme başı da işlem gördüğünden bebek de meme başıyla emdiğinden sanırım iyileşme sürecinin tamamlanmış olması gerek ki meme başında sorun oluşmasın ama iyileşme sürecini bilmiyorum maalesef

. Acaba silikon değil de küçültme ameliyatı olmak engel olur mu? Bebeği emzirmeye
Küçültmede meme dokusundan alındığı için süt kanallarının birkısmı zarar görüyor tabiki. Ama artık emziremezsiniz diye bir olay yok. Tabiki yine hamile kalsanız yine sütünüz olur ve bebeğinizi emzirebilirsiniz Çok aşırı bir sorun yoksa bebek işini bitirip bu ameliyatı olmak daha mantıklı tabi. Çünkü emzirme sonrası yine deformasyon olacaktır .

. Tesekkur eserim cnm cevabin icin. Ama inan hamileligimin tadini goguslerim yuzunden cikaramiorum. Goguslerim bebek kafasi gb kocaman oldu ve karnim cok buyumedigi halde memeler aldi basini gitti cok pismanim keske evlenmeden once ameliyat olsaydim. İkinci hamiligimi guzel yasamak istiyorum. Arkadasim kucultturdu memeleri inanilmaz kocamandi, doktor silikon koymus icine .

Küçültme ile birlikte çoğu durumda ufakta olsa protez takviyesi yapıldığında sonuç daha iyi oluyor . Çünkü göğüs dokusu üst lobu emzirme sonrasında boşalıyor,küçültme ameliyatında ilk sene gögüs gayet diri duruyor ama bir sene sonra üst lobu boşalıyor ve sarkmış gibi oluyoruz tabi herkesle olan bir durum değil ,buna uygunsanız doktor önerir veya gerek yok der. Gerekli denirse asla itiraz etmeyin diye yazıyorum ,genele...
Göğüslerin normale döner merak etme. Şimdilik bebeğine odaklan. Bebeğini düşün. Herşey bebeğin için unutma
Emzirme bittikten birkaç ay sonra duruma göre doktora gider görüşürsün. Durumu değerlendirirsin canım

Arkadaşınız bebek sahibi olup emzirebildi mi?

Emzirmeye engel değil ama silikon+ süt olunca göğüsler bir tık daha büyüyor ve sarkma oluşabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…