Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
silikon dokunulunca hissdilir mi
- Konu Sahibi rubby
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
çok çok küçük göğüslerim var hatta hiç yok desem yeri sadece göğüs ucum var ve silikon yaptırmayı düşünüorum yanlız dokunulduğunda hissdilmesinden korkuorum böyle bişi oluo mu:s
canım benim 1.5 2 seneye yaklaşıyor ve dokunsamda ben halen içinde silikonu hissetmiyorum o kadar yumuşalığı ve görüntüsü doğalki sanki yıllardır böyle gibi..bende meme dokusu azda olsa vardı bu tabi bi avantaj ama sanmıyorum silikonu hissedeceğini hiç olmamasından iyidir bence
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
çok çok küçük göğüslerim var hatta hiç yok desem yeri sadece göğüs ucum var ve silikon yaptırmayı düşünüorum yanlız dokunulduğunda hissdilmesinden korkuorum böyle bişi oluo mu:s
Senin gögüs yapına göre dogru olan yöntem uygulanırsa ve uygun protez büyüklügü seçilirse protezi asla hissetmezsin..Bende hissetmiyorum,hiçbir şekilde..
Ameliyat yönteminin de rol oynadığı detaylı bir konu sorduğunuz sorunun cvbı..
ayrıca markadan markaya da değişiklik gösterir.nice bayan var "sıfır" diye tabir ettiğimiz göğüsleri olup da ,ellediğinizde asla silikon diyemeyeceğiniz göğüslere sahip olan..
pek çok dr.la ve yaptıkları değişik yöntemlerle , hastalarıyla birebir yüzyüze görüşmenizi ,kendi ellerinizle test etmenizi, kararınızı bunlara istinaden vermenizi öneririm..
şahsen bnm için de en önemli konulardan biri buydu, en nihayetinde evli kişilerde eşinin hissetmesi durumuna karşılık,bundan tiksinti oluşur mu diye bir korku yaşanıyor.. kas ZARI altı tekniğiyle oldum ameliyatımı ve silikonu bulmak neredeyse imkansız..
en sağlıklı olarak fikrinizi ancak kendiniz test ederek verebilirsiniz,diye düşünüyorum..
ayrıca markadan markaya da değişiklik gösterir.nice bayan var "sıfır" diye tabir ettiğimiz göğüsleri olup da ,ellediğinizde asla silikon diyemeyeceğiniz göğüslere sahip olan..
pek çok dr.la ve yaptıkları değişik yöntemlerle , hastalarıyla birebir yüzyüze görüşmenizi ,kendi ellerinizle test etmenizi, kararınızı bunlara istinaden vermenizi öneririm..
şahsen bnm için de en önemli konulardan biri buydu, en nihayetinde evli kişilerde eşinin hissetmesi durumuna karşılık,bundan tiksinti oluşur mu diye bir korku yaşanıyor.. kas ZARI altı tekniğiyle oldum ameliyatımı ve silikonu bulmak neredeyse imkansız..
en sağlıklı olarak fikrinizi ancak kendiniz test ederek verebilirsiniz,diye düşünüyorum..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
evlendikden sonramı öncemi yapılması silikon?birde balıkesirde vaya izmirde tavsiye edebileceginiz dr varmı arkadaşlar
izmırde cenk tokat,
balıkesır bılmıyorum..
bursa mesut özcan
benım sıfırr meme dokum oldugu ıcın evlenmeyı beklmedım..
emzırme konusunda sıkıntıda yasanmıyo artık bence evlılıgı beklmeye gerek yok
ama tabıkı herkesın kendı dusuncesı..
evlendikden sonramı öncemi yapılması silikon?birde balıkesirde vaya izmirde tavsiye edebileceginiz dr varmı arkadaşlar
Bende evlenmeyi beklemedim, ne zaman evleneceğim belli değil zaten zamanı belli olmayan bişeyide beklemek istemedim, ayrıca yaptıracaksam genç yaşta yaptırayımki işe yarasın dedim yaşım geçtikten sonra ne faydası var vücut genç ve diriyken göğüslerinde öyle olması çok hoş bi durum bence ilerde yaptırayım dersen belki vücut yaştan dolayı fitliğini kaybedecek o zaman ne kadar güzel göğüste yaptırsan o bütünlük o güzellik sağlanamaz )) ayrıca arkadaşlarımdan biliyorum bazı eşler bu duruma sıcak bakmıyorlar nedense o yüzden ne olur ne olmaz bir eşin olmadan bu işi hallet derim ben ben izmirde Prof. Dr. Ahmet Seyhan'ı şiddetle tavsiye ederim. Benim doktorum ve çok memnunum kendisinden, minnetarım doktoruma herşey çok problemsizdi ve sayesinde tam istediğim gibi göğüslerim oldu darısı başına canım .... bence niyetin varsa biran önce ol kurtul aklından çıksın bu zamana kadar neden beklemişim diyeceksin çünkü....