2018 nisanda yaptirdigim 275cc silikonlar malesef komplikasyon sonucu cok asagida kaldiklarindan ve kapsul olustugundan tam 6 ay sonrasinda tekrar ameliyat olup duzelttirmek durumunda kaldim. Yaptirmadan once meme dokum azdi fakat dik ve iyiydi goguslerim. (Simdi daha iyi anliyorum tabi) ikinci ameliyatimda tek gogusum 300cc ile degistirilmis dengeyi saglamak adina. uzerinden neredeyse 1 sene gecmek uzere, benim yapimla mi ilgili bilmiyorum fakat goguslerim hala dik ve ne giysem hic dogal durmuyor ve kucuk dogal gosuslerimi ozledim. Ameliyat izlerimin guzel iyilesmedigini dusunuyorum. Bundan daha fazla pismanlik icine girmekten de korkuyorum eski haline donmezse diye. Daha fazla vakit kaybetmeden silikonlarimi cikartmak icin arastirmaya basladim fakat acilan basliklarin altinda konu hep diklestirme ve buyutmeyle sonlaniyor ustune aktardan sunu alin bunu alin onerileri yaziliyor. Aranizda SADECE SILIKON CIKARMA ameliyati olan varsa yardim bekliyorum kesinlikle diklestirme ve ya farkli bir islemden bahsetmiyorum. Deformasyon ve deride burusukluk ya da eski haline gore daha mi sonuk oluyor gogusler? Istanbul icinde onerebileceginiz basarili bir doktorunuz var mi? Simdiden tesekkurler