Silikon amelliyat sonrası katlanma?

ahu99

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
30
11
25
Merhaba kızlar bir buçuk sene önce meme büyütme amelliyatı oldum 550 cc kas altı.Şu ara farkettim mememin alt kısımları eğilince ya da yatınca katlanıyor yani iki kat gibi görünüyor ve silikon belli oluyor.Çok dik durunca problem görünmüyor.Dediğim gibi sadece meme altlarımda bu sorun var.Sizce neden olabilir yani dalgalanma veya kapsül falan olabilir mi

Göğüs uçlarınız olması gereken yerde mi?

Evet olması gereken yerdeler
İnternetten dubble bubble olarak aratıp görsellerden bir bakın isterseniz, kendinizle karşılaştırın belki öyle bir deformitedir

İnternetten dubble bubble olarak aratıp görsellerden bir bakın isterseniz, kendinizle karşılaştırın belki öyle bir deformitedir
Evet baktım ve benziyor gerçekten internette çok ileri seviye olanlar vardı benimkisi biraz daha hafif ama ilerler diye çok korkuyorum.Peki çözümü için tevizyon hakkında bilginiz var mı

Evet baktım ve benziyor gerçekten internette çok ileri seviye olanlar vardı benimkisi biraz daha hafif ama ilerler diye çok korkuyorum.Peki çözümü için tevizyon hakkında bilginiz var mı
Tek çözümü revizyon diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim. Bende 14 gün önce revizyon ameliyatı oldum ama sorun dubble bubble değildi, söyleyebileceğim tek şey revizyon gerekirse bile asla korkmayın acı ağrı anlamında ilkiyle alakası yok.
Doktorunuza bir gidin isterseniz, belki ameliyatsız çözümü olabilir

Tek çözümü revizyon diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim. Bende 14 gün önce revizyon ameliyatı oldum ama sorun dubble bubble değildi, söyleyebileceğim tek şey revizyon gerekirse bile asla korkmayın acı ağrı anlamında ilkiyle alakası yok.
Doktorunuza bir gidin isterseniz, belki ameliyatsız çözümü olabilir
Revizyondan korkmuyorum zaten doktorumla görüştükten sonra hemen bu ay olurum inşallah.Peki son olarak revizyon amelliyatı için ne kadar ödediniz yani daha doğrusu operasyonu da mı ödediniz yoksa sadece hastane ve anestesiziyi mi?Kendi doktorunuza olduysanız tabi.

Revizyondan korkmuyorum zaten doktorumla görüştükten sonra hemen bu ay olurum inşallah.Peki son olarak revizyon amelliyatı için ne kadar ödediniz yani daha doğrusu operasyonu da mı ödediniz yoksa sadece hastane ve anestesiziyi mi?Kendi doktorunuza olduysanız tabi.
Revizyonu yine kendi doktorum yaptı ama benim doktorumun muayenehanesi var, yani bir hastanede çalışmıyor.
Ameliyatları için anlaşmalı olduğu hastaneye sadece ameliyathane parası ödedim. Doktora herhangi bir ödeme yapmadım

X