- Konu Sahibi huzunluguseL_
-
Kızlar süpriz ameliyat oluyorum. :) Size sorum ameliyat olursam açacağım davaya etkisi nedir bilen varmi ?
Tekrar bakıyorum bu topici 23 martta açmışsınız 15 martta ise başka bir topice göğüslerinizin albümünü yapıp koymuşsunu ve çok güzel diye yorum almışsınız. 23 martta komlikasyondan başınızı kaldıramıyorken bir hafta önce nasıl bomba gibi göğüsleriniz vardı. Rica ediyorum hiçbir amaç uğruna burda hayalleri için fikir telaşına düşen insanlarla dalga geçmeyin yanış yönlendirmeyin
Canm yaşadıklarımn hiçbirini bilmiyorsun ön yargili olup yorum yapma. Benm önceki yaptığım yorumlarimda konumda ince bandaslarim çıkmıştı ince bantlarim duruyordu göğüslerim de yeni ameliyattan çıktığım için sis bomba gibi duruyordu. Evet cok buyuk hata yaptigimin farkındayım görüntüm tamamen normale dönemden acele edip konu açtım yorum yaptım sonuçlarını tam görmeden bu yüzden çok hataliyim biliyorum. Bu şekilde yorumunz beni çok inccitti
Siz incitmek değil hakikati öğrenmek niyetiyle yazdım çünkü gerçekten kafam karıştı 23 martta lokal anestezi ikinci bir ameliyat geçirmek zorunda kaldığınızı yazmışsınız ama bir hafta önce de çok memnun olduğunuzu drunuzdan çok memnun kaldığınızı yazmışsunız ve foto da konulmuş ve çok beğenilmiş
Şimdi sonraki yazılanlar doğruysa benm aklıma bu albümün sizin göğüslerinizden oluşmadığı geliyor
Kim asimetrik ve bir göğüs ucu diğerinden 3 cm farklı olan göğüse süper olmuş der ki?
Çok sevindim canım ne zaman olacaksın ? Nasıl karar verdin böyle hemen :) Çok sevindim.
Nerde olacaksın , DR kim ?
Dava konusuna gelince bilen birinden mutlaka tam bilgi al ve ona göre hareket et cnm istersen..
Belki bu durumun için tamamen dr hatası diye rapor isterler ve sen 2. ameliyatı olduktan sonra bu rapor nasıl çıkacak.
Onun için mutlaka avukatından bilgi al cnm.. Senin adına çok sevindim..
Bu ilk albüm mü diyorsunuz eski mesajlarınızda kısa süreli bir albüm yaptığınızı yazmışsınız ve çok güzel olduğunu da siz değil albüme bakan başka arkadaş söylemiş sizin yorumunuz değil yani. Hepimiz biliyoruz çok değişik şeyler dönüyo duyuyoruz
Dikkatimi çekti yani ameliyattan martın ortasına kadarki süreçte drunuza aşıksınız sonra biranda çark etmişsiniz ortada süre kısıtlamalı bir albüm bile var ama yok diyosunuz yapmayın lütfen biz kendi samimiyetimizle okuduklarımıza değer veriyoruz
Ben konuya açıklık getirdim nasılsa içim rahat geçmiş mesajlarınızı okuyan herkes benm gördüğümü görebilir ve bu tecrübesizlikle açıklanabilicek bişiy değil ki
Numara falan da geldiği yok kaldı ki görmek istediğimi nerden çıkaardınız ben size şuanki durum doğruysa ameliyyattan önceki fotolar doğru değil dedim
Tekrar geçmiş olsun daha az yanar dönerli günler diliyorum
Evet dört senedir yazdıklarınız da belli "
ruzgargulcum YOGUN ISTEK UZERINE kısa surelı ALBUM yaptım
15 Mart 2011K.İ.B. "
Yapmadığınızı söylediğiniz albüm...
Bir öyle bir böyle konuşup da sizi birdaha burda görmek istemiyorum demekle olmuyo ne yazıkki
Tabiki insanlar hata yapabilir içinde bulunduğunuz duruma gerçekten üzülüyorum
Açmış olduğunuz albüm bu konuyu açmanızdan bir hafta önce olduğu için o dönemde siz ikinci ameliyatı çoktan olmuş oluyosunuz - tabi ki sizin dedikleriniz doğrultusunda-
Hata yapabiliriz doğru arkasında durup sorumluluğu üstlenmeliyiz ama
Şimdi o fotoların kime ait olduğunu ve neden bir başkasının fotosunu koyduğunuzı söylerseniz durum aydınlanmış olur
Bende simdi okudum album yaptigi yaziyor dogruTabiki insanlar hata yapabilir içinde bulunduğunuz duruma gerçekten üzülüyorum
Açmış olduğunuz albüm bu konuyu açmanızdan bir hafta önce olduğu için o dönemde siz ikinci ameliyatı çoktan olmuş oluyosunuz - tabi ki sizin dedikleriniz doğrultusunda-
Hata yapabiliriz doğru arkasında durup sorumluluğu üstlenmeliyiz ama
Şimdi o fotoların kime ait olduğunu ve neden bir başkasının fotosunu koyduğunuzı söylerseniz durum aydınlanmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?