Silikon ameliyatı sorularınız

su73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
2
0
51
Silikon ameliyatı için tavsiye isteyen veya sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

kime ameliyat oldunuz kaç cc yöntemi nasıl oldu ben araştırma içindeyim

Mrb böyle bi konu açtığınıza göre tecrübelisinizdir diye düşünüyorum.Öncelikle kısaca bahsedeyim benim göğüs dokum var yeterince ama sarkık dikleştirme ve 200 civarlarında protez olacak sizce yuvarlak mı daha iyi olur damla mı hala karar vermiş değilim bir de göğüs dokum olduğu için kas altı mı yoksa kas üstü mü olması gerekir gerçi son kez bunları dr görüşcez ama bi fikir sahibi olmak istiyorum.

Mrb böyle bi konu açtığınıza göre tecrübelisinizdir diye düşünüyorum.Öncelikle kısaca bahsedeyim benim göğüs dokum var yeterince ama sarkık dikleştirme ve 200 civarlarında protez olacak sizce yuvarlak mı daha iyi olur damla mı hala karar vermiş değilim bir de göğüs dokum olduğu için kas altı mı yoksa kas üstü mü olması gerekir gerçi son kez bunları dr görüşcez ama bi fikir sahibi olmak istiyorum.
Sarkık göğüse damla olmaz, damla zaten yukarısı boş aşağısı dolgundur. Sarkık göğüste üstlerin dolması gerektiğinden yuvarlak daha uygun olur. Yine de doktorunuz daha iyi bilir, çeşit çeşit meme var, görmeden ne desek yanlış olur.

Merhaba Arkadaşlar konu da açtim ama buraya da yazayim.
Yıllardır, kadınlar klbünü takip ediyorum. Göğüs büyütme ameliyatim için Cesaret alıyorum, bilgileniyorum. Kader birliği yuvasi gibi. İyi ki varsiniz..Üye olur olmaz konu açtım telaşımdan ama yillardir aranizdan birisiyim aslinda ben, yorumlari okudum takip ettim.. Derken artik ameliyat olmaya karar verdim, sırf ameliyat bütçesini biriktirmek için ek işe başladim. Ve tahminlerime göre nisan sonu ameliyatimi olabileceğim. Fakat Size bir sorum olacak, Esteworld hastanesinde leventte bir indirim yapiliyor. 500 tl kapora verdim, ameliyat olalili 5.900 daha ödeyeceğim. Orada olan doktorlardan Volkan Serdar Otrakçı ile görüştüm. Kendisi genç bir doktor. Bana güven de veriyor. Fakat yillardir tüm bilgileri internetten aldiğim için ne bu hastane ile ilgili ne de doktor ile ilgili hiç bir hasta yorumu bulamadim. Ve endişeniyorum. Lütfen bana yardimci olabilir misiniz? Mesela bir doktorun güvenilir olup olmadiğini arayip öğrenebileceğimiz saglik bakanliğindan bir telofon numarasi yok mu?

Merhaba arkadaşlar benim göğüslerimle ilgili problemim var uzun boylu yapılı olduğum için göğüslerim çok ufak ve bana güvensiz geliyor. Ölçülerim 70b. Silikon yaptırmayı düşünüyorum acaba bana önerebiliceğinid bir doktor var mıdır tercihim İstanbul- İzmir. Ve ücretleri ortalama ne kadardır?

Silikon ameliyatı için tavsiye isteyen veya sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

Merhaba ben de Mart sonuna doğru göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. doktorumu buldum güveniyorum. Kas altı, mentor marka pütürüklü takıcağını söyledi. çok güzel olacağına eminim fakat benim endişem ileri ki yaşlarda yaşayabileceğim sorunlar ve bir çocuğum var 2.5 yaşında kaç gün kucaklayamayacağım mesela? doktorum 3 günden sonra istediğini yapabilirsin dedi ama kreşe götürüyorum arabaya bindirip indirirken mecbur kucağıma alıyorum koltuğuna oturtmam için. gerçekten bukadar çabuk yapabilirmiyim bunu? ilk emzirmemde pek sarkmadı göğsüm zaten çok küçükler :) ama ikinci çocuğu düşünürsem emzirmeden sonra silikonlarla birlikte göğsümde sarkma olursa çok mu çirkin olur? bide bu cc ölçüleri hiç anlamıyorum. çok büyük olsunlar istemiyorum, dışarıdan ekstra dikkat çeksinler istemiyorum. sadece yazın desteksiz bikiniler giyebileyim, geceliklerimin içini doldurabileyim yeter diyorum.

Ücretler doktrodan doktora değişiyor, hastaneden hastaneye değişiyor, bence önce internetten güzel bi araştırma yap. Ama 5 binden aşağısı olduğunu hiç duymadim..

kilo al ver al ver benim göğüslerim çok sarktı, normalde 90 beden aslında. acaba içini komple boşaltıp silikon taktırma imkanı oluyor mu? bilginiz var mı?

Merhaba ben de Mart sonuna doğru göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. doktorumu buldum güveniyorum. Kas altı, mentor marka pütürüklü takıcağını söyledi. çok güzel olacağına eminim fakat benim endişem ileri ki yaşlarda yaşayabileceğim sorunlar ve bir çocuğum var 2.5 yaşında kaç gün kucaklayamayacağım mesela? doktorum 3 günden sonra istediğini yapabilirsin dedi ama kreşe götürüyorum arabaya bindirip indirirken mecbur kucağıma alıyorum koltuğuna oturtmam için. gerçekten bukadar çabuk yapabilirmiyim bunu? ilk emzirmemde pek sarkmadı göğsüm zaten çok küçükler :) ama ikinci çocuğu düşünürsem emzirmeden sonra silikonlarla birlikte göğsümde sarkma olursa çok mu çirkin olur? bide bu cc ölçüleri hiç anlamıyorum. çok büyük olsunlar istemiyorum, dışarıdan ekstra dikkat çeksinler istemiyorum. sadece yazın desteksiz bikiniler giyebileyim, geceliklerimin içini doldurabileyim yeter diyorum.
Bende 2ay önce yaptırdım canım 3gün sonra çocuğunu kucaklayıp arabaya koyamazsın çünkü kollarının gücü olmuyo ve ağır bişeyler kaldirmak yasak oluyo 15gün hatta ev süpürmek bile yasak sana yardımcı olacak biri olması lazim yaninda özellikle ilk hafta 15günden sonra normal hayatına dönersin aklına bisey takılırsa sorabilirsin bana hergün giriyorum foruna

Bende 2ay önce yaptırdım canım 3gün sonra çocuğunu kucaklayıp arabaya koyamazsın çünkü kollarının gücü olmuyo ve ağır bişeyler kaldirmak yasak oluyo 15gün hatta ev süpürmek bile yasak sana yardımcı olacak biri olması lazim yaninda özellikle ilk hafta 15günden sonra normal hayatına dönersin aklına bisey takılırsa sorabilirsin bana hergün giriyorum foruna

merhaba eymen, teşekkürederim ilgine. anladığım kadarıyla sen kas üstü yaptırmışsın benimki kas altı olacak ve daha ağrılı olacağını biliyorum. allah yardımcım olsun ozaman işim zor :))
memnunmusun şu an şişliklerin indi mi? foto koyabildin mi? ve sırt ağrın ne kadar sürdü? çünkü yaptıran bir arkadaşım bu hafta 3. haftası olacak ve göğsü ve kolları hiç ağrımadı ama dayanılmaz sırt ağrısı çekiyor. sende de oldumu?

merhaba eymen, teşekkürederim ilgine. anladığım kadarıyla sen kas üstü yaptırmışsın benimki kas altı olacak ve daha ağrılı olacağını biliyorum. allah yardımcım olsun ozaman işim zor :))
memnunmusun şu an şişliklerin indi mi? foto koyabildin mi? ve sırt ağrın ne kadar sürdü? çünkü yaptıran bir arkadaşım bu hafta 3. haftası olacak ve göğsü ve kolları hiç ağrımadı ama dayanılmaz sırt ağrısı çekiyor. sende de oldumu?
Evet benimki kas üstüydü şuan hić şişlik falan yok 1.ayın sonunda ödemler gitti ilk 10 gün benimde sırt ağrım oldu yan yatmaya başladıktan sonra yavaş yavaş geçti kişiden kişiye degisiyor canım foto koyamadım nasıl konuluyo bilmiyorum:110:

Merhabalar, ben 18 yaşındayım. Küçüklüğümden beri göğüslerimde ciddi anlamda orantısızlık var. Destekli iççamaşırı Giyebiliyorum yalnızca sırf orantılıyor diye. Bu ameliyatı ne zaman yaptırabilirim? Fiyatları nasıldır? Lütfen yardımcı olun :KK17:

Evet benimki kas üstüydü şuan hić şişlik falan yok 1.ayın sonunda ödemler gitti ilk 10 gün benimde sırt ağrım oldu yan yatmaya başladıktan sonra yavaş yavaş geçti kişiden kişiye degisiyor canım foto koyamadım nasıl konuluyo bilmiyorum:110:

Çok sevindim çabucak iyileşmene. yukarıda albümler kısmında yeni albüm oluştur kısmı var sanırım oradan gizlilik ayarlarını da yapabilirsin. çok merak ediyorum :)

Merhabaa:) Ameliyat olmuş ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara bir kaç sorum varr:KK64:
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
6.Damla yuvarlaktan daha mı doğal duruyor?
Teşekkürler şimdideen:KK54:

Gazelle, ne güzel demişsin,ben de gecelik giymek istiyorum:KK43:

haksızmıyız ama mutluluk yaaa. silikonsuz sütyen giymeye dantelli gecelikler giymeye okadar özeniyorum ki. eşim hiç şikayetçi olmadığını söylüyor ama emzirdiğim zamanki göğüslerime hayran olduğunu ben biliyorum :)) aslında en çok da kendim için istiyorum....

X