silikon ameliyatı sonrası ağrı?

meme u undan kas altı 360cc inanılmaz ağrım var kollarimi kipirdatamiyorum yatmak kalkmak işkence. ..sonucu çok merak ediyorum şu an sargilar olduğu için büyüklüğü belli değil 360cc taktiran varmı memnunmusunuz acaba?

geçmiş olsun.ben de aml olmayı düşünüyorum.hangi doktora yaptırdınız

bir hafta dayan sonra gecıyor bode mesaj cok onemlı

son zamanlarda bende buna çok kafa taktım. ameliyat işi korkutuyor, ama bir yandan da çok istiyorum. Size birşey sormak istiyorum. Çalışan ve bu ameliyatı olan hanımlar: Doktorlar bunun için kaç gün rapor yazıyor?

Canim bana 1 ay heyet raporu verdiler ancak yetti cunku1 ay cok onemli kendini zorlamaman lazim bide benim agri esigim dusuk o yuzden iyi oldu

Canim bana 1 ay heyet raporu verdiler ancak yetti cunku1 ay cok onemli kendini zorlamaman lazim bide benim agri esigim dusuk o yuzden iyi oldu

vaayy süpermiş yaa çok sevindim bende 1 hafta falan veriyorlar zannediyorum. çok teşekkürler canım çok sevindim bu habere

Merhaba Ben 19 subatta ameliyat oldum bugun 6. Gunum ve ilk gun inanilmaz agrim oldu agri kesicilerle gecti meme dokum olusmus ama hic gogsum yoktu bu sebepden 325cc mentor High pro. Dual plan yontemiyle takildi yanlis yazmadiysam boyle fakat bnm sol gogsumun dikis kisminda inanilmaz agrim var ve her gecen gun dahada artiyor doktor normal desede bana hic normal gibi gelmiyor dik duramiyrm sol kolum uyusuyor ve hareket ederken inanilmaz agri giriyor dikis kismimi incelerken biraz baski uyguladim agriyan bolgeye ozaman butun agrilarim geciyor ve hareketlerimde rahatliyor baskiyi cektigm zaman agrilarim devam ediyor bu konuyla ilgili bilgisi olan veya benim gibi yasayan varmidir lutfen yardimci olun dayanilacak gibi bi agri degil uykuya hasret kaldim

geçmiş olsun canım..bu yaşadıkların çok normal...ağrı durumu kişiden kişiye değişiyor...kimisi 3 günde kimisi 1 hafta 10 gün sonra kendini toparlayabilir...dikiş kısımlarında ağrı sancı sızlama tarzı şikayetlerin ilk bir ay içerisindede hissedebilirsin...ama günden güne hafifleyecektir...dikişlerindeki ağrılarında göğüs dokunun gerginliğinden kaynaklı..ödemlerin azaldıkça gerginlikde azalıcaktır...göğüslerini nemli tutmaya çalış krem veya bebek yağı çok etkili kollarını da tamamen hareketsiz bırakma ne kadar çok hafif zorlamadan kullanırsan iyileşme döneminde hızlanır..ben 6.günümde iş başı yapmıştım ama tabiki iyileşme dönemi tamamen kişseldir...yanında birisi ile kısa yürüyüşler yap...sürekli göğüsüne ve ağrılarına odaklanma..doktorun sana kas gevşetici özellikli ağrı kesiciler vermiştir...düzenli kullandığın takdirde rahatlatır... bu kötü günlerin geçicek mutlu günlerin kapında emin ol.. iyi günlerde kullan inşallah

Verdigin bilgiler icin cok tesekurler ben dun is basi yaptim aslinda iyiyim dikis kismimdaki agri olmasa cok daha iyi olucam inanilmaz agri saplaniyo ve gitmiyor sag gogsumde bu agrinin zerresi yok ama korkuyorum ameliyat esnasinda biseymi oldu falan gibi sacmaliklar geliyor aklima bide benim gogus kafesim genis ve goguslerim orantisizdi bu sebepden doktorum biraz buyuk takmamiz gerekiyor dedi kas altina 325 lik takti buda koltuk altlarima dogru genis duruyor buda cok moralimi bozdu bu site sayesinde ameliyat oncesi ve sonrasi daha rahat gecirdim fakat yinede korkuyorum;( duzelirmi acaba ?? Tecrubeli kisilerle konusmak rahatlatiyor:)

benim şu an 16 gün oldu agrilarim tamamen bitti ama yürürken baskı hissediyorum ve aşırı hassaslasti uçları bu baskı normalmi acaba 16 gün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…