silikon ameliyatı sonrası ağrı?

Yaklasik 1 bucuk ay oldu ameliyat olali dunden beri sol goğusumun dikislerinde yogun bi sizlama hissediyorum agriyla birlikte ((

kızlar merhaba bilmeden bana o kadar çok destek oldunuzki.şimdi yardımınıza ihtiyacım var. 1 hafta sonra boğaziçi tıp merkezinde göğüs büyütme ameliyatı olacağım. kas altı olacak. bunu o kadar cok ıstedım o kadar çabaladımki anlatamam. bu ameliyattan sonra sadece ıkı gun yanımda kalacak bırı var ondan snra yalnız olacagım ameliyattan ne kadar sonra kendı basına ıslerınızı yapablır duruma gelıyorusunuz? bir hafta sonra sonrada ailemin yanına sehır dısına gıtmem gerekıyor uzun surelıgıne sizce bu mumkun mu ? cevaplarsanız çok mutlu olucam :18:

eğer diren takılmazsa çabuk toparlanırsın, ben 2.gün wc ve yemek ihtiyacımı kendim karşılayabildim(yani önüme konan yemeği kendim yedim demek istiyorum). birkaç gün birşey taşımak, kollarını açmak, giyinmek, sürahiyi kaldırıp su doldurmak, ayakkabı giymek, dolaptan birşey almak vs vs bir sürü şeyi yapamayacaksın, inşallah diren takılmaz da kolay atlatırsın. walla azimli olursan, sabredersen, idare edersin diye düşünüyorum ama en azından 4 gün falan yanında biri olsaydı iyi olurdu. merak etme her geçen gün daha iyiye gidiyor insan ve dün yapamadığın bir hareketi bugün yapabiliyorsun. tabi kendini hep olumlu motive etmen lazım. inşallah kolaylıkla atlatırsın canım.

diren takılıp takılması neye göre oluyor cnm biraz anlatabilirmisin? cok korkmaya basladım napıcam hiç bilmiyorum. pekı sence ne kadar sure sonra sehır dısına gıdebılırım kontrole kac gun sonra gidiliyor? bilgilendirirsen cok sevınırım

direne tamamen ameliyat esnasında kanama dururmuna göre karar veriliyor canım, inşallah gerek görmezler.. korkularını bastırmaya çalış ben de çok korkuyordum ama hiç gerek yokmuş.. kendini sakinleştir, bu kararı kendimiz için istediğimiz için alıyoruz o yüzden kararını uygularken güçlü olmaya çalış.. öncelikle sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde ameliyatını atlatacağına şartla kendini, daha sonra inşallah 1 hafta-10 gün geçince otobüsle yolcuğuk yapacak duruma gelirsin sanırım, tabi herkesin iyileşme süreci farklı olabilir ama emin ol tahmin ettiğinden daha çabuk iyileşeceksin..

inşallah öyle olur biran önce kurtulurum aranıza katırılırm tek isteiğim bu :18:

Benimde cok agrim var 3. Gün bugün ama hala agrim var

Yarmaktan sürekli bendede var o sirt agrilari

kendini yormadan aktif ol gün içinde. yürüyüş yap, dışarı çıkmasan da. bol sıvı tüket. (su ve onun kadar doğal olanlar) yatmaktan çok otur. ben ilk hafta en düşük 45 derecelik açıyla uyudum. zor oluyor ilk günler ama her şeyi unutuyor insan. biraz daha sabır...

merak etme cnm sürekli sırtüstü yattığından sırtında bu duruma alışıyo ve 2-3 gün sonra sırt ağrın fln kalmıyo biraz daha sabret ilk günler gerçekten çok zor ben gece sırtımın ağrısından uyanıp oturarak uyuduğumu gece kalkıp evin içinde ağrım geçsin diye yürüdüğümü bilirim hepsi geçiyo

Narkozdan ilk uyandığımda narkozun etkisi birşey anlamadım bir kaç saat aç kaldığımız için halsizlik yorgunluk birde en korkunç olanı nefes alamadığım düşüncesi aslında nefes aldığımı biliyorum ama soru sorulduğunda cevaplamaya çalışırken heyecanla sıkışıyor gibi oldu. İlk ayağa kalktığımda hafif bas dönmesi okadar. Eve geldim o abartı baskı hissi hala devam ediyordu kesi acısı hiç yok kas acısı cıddı bunaltiyor dual planr 275cc 325 cc. Takıldı asimetri sorunum vardı meme dökümün cok olduğu göğüsümde ağrı yok denecek kadar az ama diğeri zıplatıyor bu sabah uyandığımda daha rahat kalktım ama yinede var ağrı kesici ile idare ediliyor psikolojik sıkıntısı cok hareket edememe kalmak yatmak wc ve duş bunlar için az kaldı heralde. Arkadaslar siz ne zaman ilk duşunuzu aldınız normal yatışa geçtiniz

aynı durum bende de var. dokumun fazla olduğu bebem ağrı sızı hissettirmedi diyebilirim bana, ilk günden beri. diğer taraf öyle değil işte (
doktorum ertesi gün duş alabileceğimi söylemişti. ben de öyle yaptım. daha doğrusu arkadaşım yıkadı beni.
yıkanmak ödem attırmaya da yardımcı. su mümkün olduğu kadar serin olsun. bu kış günlerinde biraz zor ama bunu yapmak, idare etmek gerek.
ilk 5 gün neredeyse oturur pozisyonda uyudum. gece gece defalarca uyanıyordum. istanbul'da yalnız kaldığım için (beni de kimse yatağımdan doğrultamayacağı için) başka çarem yoktu. eve dönünce de sırt-yatak açısını yavaş yavaş daralttım. 3. haftadan sonra sırtüstü yatmaya başladım. bebişlerimin izin verdiği ölçüde de yan yatmaya başladım sonra.
benim dual plan yöntemiyle oldu bu arada.
sana da geçmiş olsun.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım.ilk zamanlar agrı ve acı olması cok normal bır durum .tabı herkesın agrı esıgı farklı oldugundan su gun normal yattık dıyemeyız ılk zmanlar herkes sennle aynı durumdaydı ama merak etme.daha sonradan görecegin güzellikler için degiyor bu acılara :)

Son düzenleme:
Hergüne daha iyiye gidiyor bugun iyiyim masalah dün gece oturur pozisyonda yattım sabah düz uyandım artık yavaş yavaş kontrollü ağrısız hareket edebiliyorum zorlasam sancı yapıyor gerçi ama olsun buna şükür ilk iki gün fena gecti birde 2 yasında oğlum var oda zorluyor şimdilik kazasiz belasiz idare ediyorum sonuc guzel bu güç veriyor

Merhaba kızlar ben de 21 kasım tarihinde Fuat Yüksel'e ameliyat oldum,yaklaşık bir ay oldu ve ameliyata dair hiçbir ağrım kalmadı, sadece ilk 3-4 gün kollarımın altı çok ağrıdı, bardak bile taşıyamıyordum, yatıp kalkmak işkence gibibydi ama 10 gün sonra ameliyat olduğumu bile unuttum. Doktorumdan da çok memnumum fakat benim göğüslerimden biri diğerine göre küçük diye birine 275 diğerine 250 cc takıldı. Şimdi büyük silikon olan göğüsüm daha büyük duruyor.. doktoru aradım bugün 3 aydan önce oturmaz silikonlar biraz sabret bişey olmaz dedi ama kafamı çok kurcalıyor, birkaç gün sonra masaja başlıcam acaba masajdan sonra durum eşitlenir mi, tekrar ameliyat olmak istemiyorum

merhabalar ben 22 aralik tarihinde kasalti 325 cc meme buyutme ameliyati oldm bugun tam bir hafta oldu gogslermden cok sirtim ve belim agriyor...ama bunlarn dsnda beni endiselendiirren seyler var ilki iki gogsumun arasindaki yer 1-2 cm kdr sisik ve ici havayla dolu gibi bastrnca parmagml nrmal hizaya geliyor???ikinci olarak sol gogsum sag gogsume gore daha yukarsa kaldi bu beni urkutuo bole mi kalicak die??? ve ucuncu son olarak sizinde karn bolgenizde asiri sisliklr oldu mi benm b hafta oldu ve hala 5 aylik hamile gibiyim sanki icerden sisiriyolar karnimi cok moralimi bozuyo bu goruntu yardimci olabilirseniz basiniza gelenler falan olduysa lutfen yazin morale cok ihtiyacim var gecicekmi bunlarr???

slm kızlar.yenı uyelerdenım ve bırbırınızle bu kadar ılgılı olup yardımcı olmanız benı cok duygulandırdı
ben 4 gun once kas zarı altı amelıyatı oldum.190 cc takıldı.yuvarlak puturlu
ılk 2 gun ınanılmaz agrılar cektım ,hala agrım var ama dayanılmayacak gıbı degıl.
sızlere sormak ıstedıgım sol gogsumun ust kısmı dıgerıne gore daha kabarık ve meme ucu bıraz assagıya dogru bakıyor.
bu duzelecek bırseymı yanı odemden dolayı olmus olabılırmı?benzer sıkıntılar yasayan arkadaslar bana yardımcı olursa cok sevınırım
sımdıden tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…