Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım edermisiniz adetime daha 10 gün var ama bügün test yaptım böyle çıktı 3dk içinde çıktı ilkini yaptım çıktı yanlıştır belki sonra alttakini yaptım 10 sonra yine çıktı sizce varmıdır kan versem çıkarmı randevum var normal olarak
Kızlar yardım edermisiniz adetime daha 10 gün var ama bügün test yaptım böyle çıktı 3dk içinde çıktı ilkini yaptım çıktı yanlıştır belki sonra alttakini yaptım 10 sonra yine çıktı sizce varmıdır kan versem çıkarmı randevum var normal olarak
Anlamadım bende 2 ocakta adet oldum 9 bitti bukadar erken olması düşündürdü beni akıntım bel ağrım oluyor birde arada sol kaşıkta batma şeklinde oluyor sık idrara çıkıyorum belirti olarak bunlar var ama ondanmı değilmi bilmiyorum
Ayy insallah çok korkuyorum 2.5 senedir istiyordum pcos vardı adetlerim felan hep düzensiz çok böyle yanıltıcı testle karşılaştım bu seferde hüsranla karşılaşmam inş yarın veriyim ozaman normalde hsg çekim için onay almaya gidecektim
İdrara geçmesi için önce kanda pozitif olmadı gerek zaten o nedenle kanda mutlaka çıkar. Ben de böyle silik çizgi ile öğrenmiştim daha 3 haftalıktı kanda 30 fln çıkmıştı