Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilerde var ama bir hafta geçti ve bu kadar silik çıkması normalmi acebabenim adetim heniz 3 gün geçmişken test yapmştım silikti böyle . ve hamileydim sizdede gebelik var bence tabi kan testi yapmalısınız
Belki kimyasal gebelik ola bilir canım seninki bende iki kere geçirmştim şuan da o yüzden korkuyorum düşükmü aceba diyeBen de 3 kez test yaptim.Erken gebelik silik çıktı ertesi gun yine yaptım hem erken gebelik hem normal, erken yine silik çıktı ama diğerine göre daha az belirgindi normal test ise negatif cikti adetim 2 gun gecikti bugun kan verdim beta 10.89 cikti malesef dr gebelik var ya da yok diyemem cok düşük dedi cuma yine vercem kan
Aynen canım resmide pek belli olmyorm ama eline alınca gayet net gözkyo bide testlern üzernde 20 dakika içinde çıkan sonuçları dikkate alınz yazıyodu ve benimkiler 10 dakika beklyorm hemen çıkıyor ama silik olması kafamı karıştıryor inşallah geç döllenmedirGörüntü net değil silik çizgi hiç belli olmuyor yada ben göremedim , 2. Ve 4. Dağılmış gibi.
Geç döllenme olabilir ,1 hafta gecikmeye renk koyu olur çünkü .. İnşaAllah yarın kan testi ile güzel haberler alırsın❤
Kaç test yapmissin ,hepsinde çıktığına göre bebek vardır diye düşünüyorum:) hayırlısı olsun buraya da yaz kan testi sonucunu:)Aynen canım resmide pek belli olmyorm ama eline alınca gayet net gözkyo bide testlern üzernde 20 dakika içinde çıkan sonuçları dikkate alınz yazıyodu ve benimkiler 10 dakika beklyorm hemen çıkıyor ama silik olması kafamı karıştıryor inşallah geç döllenmedir
Dua edin bana inşallah bebek vardır tabi hayrlu sağlıklı bir şekldeKaç test yapmissin ,hepsinde çıktığına göre bebek vardır diye düşünüyorum:) hayırlısı olsun buraya da yaz kan testi sonucunu:)
Yakından bakın biraz onlar beklediği için oluştu ztn ama dakka tuttum özellikle beklediği zaman geçersiz sayılıyo ama 10 dakika beklyorm en fazla silik çıkyoBen silik çizgileri göremedim. Beklemekten oluşan pembelikler var gibi.
İnşaAllah hayırlısıylaDua edin bana inşallah bebek vardır tabi hayrlu sağlıklı bir şeklde
Evet oluyo o yüzden çok şüpelendim. Bulantım falan yok ama sağ kasığım çok seyriyo ve sancım var bıçak saplanır gibi arada kasıklarma ağrı giryo ama geçiyo hemen ama girdiği zaman da çok acıyo karnımda da öyle sancı var yanıyo gibi ara ara oluyo ama hepsideİnşaAllah hayırlısıyla![]()
benim de adetime 10 gün var bende beklemedeyim, belirtin oldu mu hiç?
Sadece en alttakinde gördüm. Insallah hamilesinizdir.Yakından bakın biraz onlar beklediği için oluştu ztn ama dakka tuttum özellikle beklediği zaman geçersiz sayılıyo ama 10 dakika beklyorm en fazla silik çıkyo
İnşaAllahSadece en alttakinde gördüm. Insallah hamilesinizdir.
Merak ettim sonuç ne oldu şu an bende bu şekilde bekliyorumBen de 3 kez test yaptim.Erken gebelik silik çıktı ertesi gun yine yaptım hem erken gebelik hem normal, erken yine silik çıktı ama diğerine göre daha az belirgindi normal test ise negatif cikti adetim 2 gun gecikti bugun kan verdim beta 10.89 cikti malesef dr gebelik var ya da yok diyemem cok düşük dedi cuma yine vercem kan