- 3 Mayıs 2019
- 327
- 713
- 103
- 31
- Konu Sahibi TheCapricorn
Kızlar adete 5 gün kaldı . Belim koparcasına ağrıypr bacaklarıma vuruyor eğilince kaşığımda doluluk ve aşırı batma var bide süt beyaz yoğun olmayan akıntı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ilk idrarla yapacağım canımCanım yok gibi sanki testi yineler misin elinde fazladan varsa
Elimde.4 test var her gün bi tane yaparım varsa koyulaşırVe 5gün kala cok erken cıkması icin bir kac gün daha bekle ve tam bat günü yap
Ay iş yerinde dakka başı çay kahve içiyorum bu testi de iş yerinde yaptımTestten önce cok sıvı tüketmediysen sabah beya aksam yapmanın bi önemi yok önemli olan fazla sıvı alıp o hormonu seyreltmemiş olmak
Yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum ama bu bel ağrısı çok korkutuyor 3 dşükten sonraCanım 2 3 gün kala yenile testi
O zaman direkt kan verseniz?Yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum ama bu bel ağrısı çok korkutuyor 3 dşükten sonra
Ay iş yerinde dakka başı çay kahve içiyorum bu testi de iş yerinde yaptım
Yumurtlama günü 8 Ocak ama 1-2 gün erken de olmuş olabilirSorması ayıp ilişkiniz üzerinden kac gün gecti
Az bi silik çıksa kan verecem hemen pıhtılaşma var diye coraspin kullanıyorum doktorum şüphelendiğin an kan ver gel iğne başlayacağız dedi ÇümküO zaman direkt kan verseniz?
İnşallah canımŞüpheli ilişkiniz üzerinden en az 10-12gün gectikten sonra testte cıkar diye biliyorum ben ilişki yaşadığınız günden say ona göre testi yinele bence inşallah allah gönlüne göre verir canımm❤
Benim 2 ocaktı yumurtlama 14 gün geçti hala yok ikinci çizgi psikolojim bozulduYumurtlama günü 8 Ocak ama 1-2 gün erken de olmuş olabilir