• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik idrar testi bakar misiniz?

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba arkadaslar. Sat 29 ekimdi ve 4 gun kaladan beri sabah testi yapiyorum. Testleri daha onceki dusugumde de kullandigim icin hic sikinti yasamadim. Markasi innovata. Testler hep siliik cikiyor. Bu sekilde olup gebeligini ogrenen var mi? Yada kimyasal nasil olur? Bende kasik batmasi var. Bugun tansiyonum dusuk ve arada bulantim oluyor. Yardimlariniz icin tesekkurler..

Eklentiler

• IMG_20171125_124508.jpg
    IMG_20171125_124508.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 269
  • IMG-20171125-WA0020.jpeg
    IMG-20171125-WA0020.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 257
Abla ikinci testinde silik cizgi var hayrlisi olsn:)

Ablam 4 gundur koyulasmiyor ki hep bu durumda anlam vetemedim
Yenidir abla belki benm arkadaşımın çıktı bole bir hafta sonra kanda da çkti sonra yaptgnda koyu cktı sıkma kendni midemde bulanyor diyosun vardr az kalms bata abla bat gunu kan yap bence

Ben warim. Adetimden 14 gün geçti dune kadar kan testlerim bile negatifti dun erken gebelik testi yaptım silik cizgi aldım.

Ben de az once Arka Arka ya 2 tane test yaptim. Once beyaz çıktı çıktı diğer testte ise belli belirsiz silik pembe çıktı. Adetime daha 4 gun var. Yumurtlama tarihinden 9 gun gecti. Bu kadar silik cikmasi normal mi sizce hamilemiyim

Ben de az once Arka Arka ya 2 tane test yaptim. Once beyaz çıktı çıktı diğer testte ise belli belirsiz silik pembe çıktı. Adetime daha 4 gun var. Yumurtlama tarihinden 9 gun gecti. Bu kadar silik cikmasi normal mi sizce hamilemiyim
kan testinde cikar hamileyseniz hayirlisi olsun

Canım o testlerde ben hamileymisim hatta oğlumu kucağına alalı bir ay oldu bile geç döllenme olmuş bizim. Rabbim sana da tattirsin inşallah hamilesindir tatlim

Canım o testlerde ben hamileymisim hatta oğlumu kucağına alalı bir ay oldu bile geç döllenme olmuş bizim. Rabbim sana da tattirsin inşallah hamilesindir tatlim
Umudum kalmadi adete 2 gun kaldi ama hic bir belirti yok. Üstelik adet olacakmisim gibi hıssediyorum. Neyse rabbim buyuktur.adet olunca tup bebege baslayacagiz.

Back